Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 831
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Днес резултата на ЧХГ - то май не е хубав, не се удвоява както навсякъде казвате...... Водя се 13 ден от трансфера (деня на трансфера не го броя) - резултат: 40,17 H. Според вас какво ще рече....че съм имала имплантация, но клетките нещо не се развиват добре и ще отпадне всичко...или пък извънматочна? Да припомня, че на 11 ден беше - 30,08. Няма никакво удвояване, нямам кървене, само болки като всеки момент ще ми дойде цикъла.... Да отписвам и този опит нали?
Имах сходни резултати и идентични симптоми.
Резултатите не са добри. Но почакайте още два три... дни и пак пуснете ЧХГ. Ако все пак покачването е бавно или спада-консулрирайте се с лекар.
Аз също имах бавно покачване първата седмица, но от вчера почна да спада. Утре ще пусна пак-да съм сигурна че продължава да пада.
Защото ако случайно тръгне нагоре - вече има съмнения за извънматочна.

# 181
Както очаквах, отрицателен резултат. Дори е нямало имплантация - 0.10 mIU/ml. Здраве да е. Ще кандидатстваме пак по фонда. Искаме да пробваме докато още съм в майчинство и отпуска след това, пък да видим.
Успех на чакащите!
Съжалявам, Мечо Sad
Така ми се искаше поне ти да опровергаеш тия пусти отрицателни пикливи тестове и днес да прочета за твоя успех. Пожелавам ти още следващия трансфер да е успешен ❤️

# 182
  • Пловдив
Edit: Момичета, а колко време след спиране на лекарствата идва цикълът? Последно ги пих тази сутрин.

Както очаквах, отрицателен резултат. Дори е нямало имплантация - 0.10 mIU/ml. Здраве да е. Ще кандидатстваме пак по фонда. Искаме да пробваме докато още съм в майчинство и отпуска след това, пък да видим.
Успех на чакащите!
Съжалявам, Мечо Sad
Така ми се искаше поне ти да опровергаеш тия пусти отрицателни пикливи тестове и днес да прочета за твоя успех. Пожелавам ти още следващия трансфер да е успешен ❤️

Благодаря, Анчо! И на мен ми се искаше, но явно не е било нашето бебче. Утре ще отида да се видя с д-ра и да поговорим. Ще имаме възможност за последно да кандидатстваме по фонда и ми се иска по-скоро да задвижим процедурата. Стимулацията ми беше през месец май, сега беше само трансфер. Януари дали ще е ок за друга стимулация или ще е мн рано? Отпуската след майчинството ми свършва точно на 29.02 и ми се иска дотогава да сме минали процедурите.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:04 от me4eto__

# 183
  • гр. София
Съжалявам за отрицателните резултати! Дано следващите опити са успешни до финал! Hands Pray

karapeeva83, имало е имплантация или поне опит за такава, но по някаква причина тялото отхвърля ембриона. В повечето случаи е заради генетичен/хромозомен проблем с ембриона, но може и да е заради повишени НК клетки или тромбофилия. Правила ли си такива изследвания и кой поред опит е това?

me4eto_, обикновено 2-5 дни след спиране на лекарствата идва МЦ. Но вероятно има и изключения.
А на другия ти въпрос - щом сега не сте правили стимулация, а само трансфер, не е необходимо да чакате за следващ опит, така че януари определено е ок.

Успех на всички и скоро да напълним темата с +++! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover Heart

# 184
Това ми е трети опит, уж нямам тромбофилия по документи, но заради неуспешни всеки път - не се имплантира.Аз съм на фракси и зарзио този път, като преди трансфер имам и вливка венозна с интрапалид. По принцип имам завишени НК клетки в кръвта само, всичко друго ни е ОК. Значи скоро ще ми дойде така ли, ще го изхвърли щом не нараства....

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 13:17 от karapeeva83

# 185
  • гр. София
Ясно. Значи може би остава вариантът самите ембриони нещо да не са ок. Генетични изследвания пускали ли сте с партньора (кариотип)? Макар че то дори при нормален кариотип и на двамата, пак може да се получават некачествени ембриони. Но ако има някой от вас такова отклонение, шансът се увеличава.

Иначе както още някой те беше посъветвал, пусни пак чхг преди да спираш лекарствата, за да се проследи какво се случва. Всъщност лекарят какво казва за резултата?

# 186
  • Пловдив
Момичета, днес ще се видя с док и ще поговорим за неуспеха. Кажете, моля ви, какви изследвания мога да направя, за да разбера всичко дали ми е наред след трансфера - витамини ли да са, нещо друго ли? Много съм боса в тази сфера. Ще се срещна с имунолог в близките седмици, ама какво друго... 🤔

# 187
Аз да се включа със изследванията - Може да видиш ниво на вит. Д, Б12, Б9, Б6 - този си е скъпичък, аз никога не съм изследвала, Цинк, магнезий, мед. Аз навремето като реших да започвам да проверявам тези работи хванах една опаковка МВ и гледах витамините и микроелементите от там, за да имам идея. Може да се провериш за тромбофилия, ако не си. ДХЕА, също. Кариотип, хормони, хомоцистеин, НК клетки... Друго не се сещам.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:53 от Фрида

# 188
Аз се включвам днес с въпрос някой дали е вливал имуноглобулин и каква е разликата му с интралипид. По скоро, в кои случаи дават едното и другото, защото на мен не са ми изследвани НК и ембриотоксини, но преди трансфер ми правят вливка имуноглобулин + пия програф на хапчета

# 189
Пуснали сме всякакви изследвания и кариотип, и биопсии и витамини, борбата ние от 7 години. Единствено е завишени НК клетки 25% в кръвта. Предните 2 трансфера бяха с вливки на имуноглобин, но нямаше грам имплантация. Резултатите бяха 0.0. Сега имам, но не расте чхг. На своя глава пуснах в Бодимед сега ама чак следобед ще излезе резултата в 17.00 часа, да видя да не би лабораторията нещо греши.... Иначе самата лекарка преди малко ми писа само спирай лекарствата, без отговор какво е.... А от манипулационна като звъннах вчера да уведомя и питам какво да правя казаха не спирай в неделя още едно чхг.... Най вероятно днес късния следобед ще разбера дали да спирам наистина, но щом няма удвояване няма смисъл да се тъпча с лекарства....

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 12:54 от karapeeva83

# 190
А тръбите ти как са?. Да няма някой скрит възпалителен процес заради който да са така завишени НК клетките.
    ПП : И моите бяха завишени. Вливах интралипид и трансфера ми завърши с БХ. По време на стимулацията направих и хидросалпингс, а НК клетките бяха скочили двийно като ги изследвах след това.
    При лапарото се видя че и двете тръби са повредени, нищо че едната беше проходима при ЦС преди операцията. Така ми махнаха и 2те тръби и повече не съм се занимавала с НК клетки.

# 191
Момичета при мен ЧХГ то почна да расте.
26.10- 70
30.10- 86
01.11-80
03.11-120
Направо се побръквам. Отивам на преглед.
Много се страхувам от извънматочна.
Но по телефона докторката дава някаква  надежда.
Ще видим, ако успее да види нещо.

# 192
  • гр. София
В една и съща лаборатория ли са правени?

# 193
eyeswideopen и другите момичетата с неправилно нарастващо ЧХГ (извинявайте, че не ви споменавам по именно всички, ама пиша малко в движение), стискам палци да не е извънматочна при никоя от вас, но успокоителното е, че след трансфер се следим изкъсо и се хващат тези неща навреме дори и да е.
Още повече, в някои болници има вариант и за медикаментозно прекратяване на извънматочна бременност, та не е задължително да има операция (на мен също ми го предложиха, но тъй като вече имаше кръв корема решихме направо да действаме с операция и да се свършат мъките, че три седмици почти следих ЧХГ през два дни и имах куп прегледи, та ми и беше писнало вече).

Стискам ви палци на всички! И съжалявам за отрицателните тестове.

# 194
Лявата тръба е махната заради извънматочна, дясната е проходима и проверена и е ок. Страхувам се да не е пак извънматочна.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт