Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 714
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Да, нормално е. Трансфер с блокаж, но и без блокаж пак така дават често. Имах веднъж само инжекции, та трябваше пролутон депо да бия по спешност за да се качи прогестерона. С глобулите е по-добре за мен.

# 256
Днес се отчитам с чхг 334.
На 06.10 беше 200
На 03.10 беше 120
В петък пак +преглед.
Нямам кървене, нямам болки.
Докторката е сигурна - неправилно развиваща се бременност.
Но още не се знае какво е.
Дано се види нещо в петък.
Утре съм на преглед за второ мнение.

# 257
  • гр. София
eyeswideopen, съжалявам за това, през което преминаваш. Heart
Пиши като имаш новини!

# 258
Привет, влизам в листата на чакащите с първи ЕТ на 1 брой 5 дневно ембрионче. Честно казано гледам много да не се пренавивам, защото прогестеронът ми беше леко граничен и д-р Станулов каза, че няма да върнем най-доброто ембрионче, за да не го "изхабим". Каза че нищо не се знае и има потенциал в него, но все пак...
Та чакам 18ти Simple Smile

# 259
Привет, влизам в листата на чакащите с първи ЕТ на 1 брой 5 дневно ембрионче. Честно казано гледам много да не се пренавивам, защото прогестеронът ми беше леко граничен и д-р Станулов каза, че няма да върнем най-доброто ембрионче, за да не го "изхабим". Каза че нищо не се знае и има потенциал в него, но все пак...
Та чакам 18ти Simple Smile

Желая ти успех! Дано скоро ни зарадваш с положителен тест 🍀

# 260
  • гр. София
AfterShock, успех и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Колко ти беше прогестеронът и кога точно го изследвахте?

# 261

Благодаря!
изследвахме го в деня на тригер инжекцията - 4,05, като преизчислен беше 1 и нещо, но не помня колко точно..

# 262
  • гр. София

Благодаря!
изследвахме го в деня на тригер инжекцията - 4,05, като преизчислен беше 1 и нещо, но не помня колко точно..

Благодаря за отговора!
Попитах, защото на мен също ми е над 1-ца преизчислен, което четох, че е малко височко и някои лекари не правят свеж трансфер в тези случаи.
Но явно си е индивидуално.
Чакам пункцията и тогава ще преценим финално какъв да е трансферът.

# 263
Днес пуснах пак чхг - пада и вече е 23. В понеделник беше 53. Вечерта в понеделник ми дойде и цикъла. Явно биохимична бременност, добре че поне не е в тръбата. В петък съм на преглед и ще видим какво следва... Може би да следя до 0 да стане чхг-то. Чудя се кога ли мога следващ трансфер да направя?

# 264
Здравейте да ли знаете след установена бременност до кой месец се пият лекарства и инжекции

# 265
Здравейте да ли знаете след установена бременност до кой месец се пият лекарства и инжекции

Бях на утрогестан до 12-14 седмица и на Клексан месец след раждане заради лоши показатели на коагулацията

# 266
Благодаря за инфото

# 267
  • гр. София
Елиф, това лекарят трябва да определи, защото всеки случай си е малко или много индивидуален.

На мен по различно време ми спираха различните терапии. Но шпа-то още сравнително в началото, после по някое време Медрола към 10 гс някъде, а Естрофем, Дуфастон и Утрогестан към 12 гс, Натаспин пък приемах до раждането чак.

Но това само като пример, пак казвам, индивидуално е. Каквото каже доки. Не спирай нищо на своя глава.

Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 268
Мерси не мисля да спирам нищо докато докторът не каже просто за инфо попитах

# 269
Привет, момичета! Включвам се с молба за мнение. Трансферът ми беше на 27.10. На 6.11 ми се появи бледа черта на уринен и реших, че е време да пусна кръвен. Резултатите са:

7.11 - 38.73 mIU/ml
9.11 - 57.07 mIU/ml

До момента като симптоми съм с уголемени и болезнени гърди, главоболие, гадене и едно повръщане вчера.

Как ви се струва?

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 14:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт