Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 933
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
15 ден след трансфер

# 361
За съжаление имам много сраствания от предни операции и може да не стане с лапаро...докторките ще опитат, но може да се наложи и да ме отворят...
Не се притеснявам от операциите, жал ми е за ембриончето и от неяснотата какво следва...

Дано да успееят и с лапаро! В моя случай следващата стъпка беше цветна снимка, за да проверим дали останалата тръба е проходима. Направихме я 3 месеца след ИМБ, не знам дали можеше и по-скоро, просто сменях клиниката и отне време. След това биопсии, за да се провери средата в матката, но по ред причини не сме стигнали до тях. Според мен това са смислени проверки след трансфер, завършил с извънматочна.

# 362
Елиф, да, нисичко е за 15ти ден, но стискам палци дори и за малка надежда да се развие добре Heart При мен беше 235 на 9ти ден.
LLina, моето ембрионче беше с оценка 6АА след ПИД и в момента съм 9гс. Това е най-доброто качеството за ембрионче. Може би е бил друг проблема за да не настъпи имплантация. Говорете с докторите и търсете причината. Дано при следващ опит имате положителен резултат Hands Pray

# 363
И аз се включвам в чакането заедно.
Много ми е напрегнато. 8-ми ден след трансфер на 5 дневен бластоцист. Все имам чувство че ми е напрегнат стомаха като преди цикъл. Може и да си въобразявам. От пусто нетърпение си направих писклив тест вчера, който беше отрицателен. Дано да е такъв защото е много рано.
Трети трансфер ми е и сякаш губя вяра. А се старая да мисля положително...Понеделник ще направя кръвен тест.

# 364
  • гр. София
Kaavaalaa, много съжалявам за развоя при теб. Желая ти бързо и безпроблемно възстановяване, а едно от замразените ви ембриончета да се превърне в бебенце когато дойде моментът за нов трансфер! Heart Flowers Four Leaf Clover
Подкрепям мнението, че щом е имало имплантация, макар и на погрешното място, то ембрионите ти са хубави и имат потенциал. Следващото вече ще се закрепи където трябва. Innocent

Елиф, малко е нисичко ЧХГто, но надежда има! Стискам палци да продължи да се покачва. Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

# 365
Здравейте, момичета!

Моето щастие се превърна в нещастие! Извънматочна бременност! Точицата се е заклещила в дясната ми тръба и е решила там да си се развива! ЧХГ близо 10000 и устновена сърдечна дейност 😞

Не съм запозната с извънматочната и процедурите след това, крепи ме надеждата, че имаме още 4 замразени! Не искам да стресирам момичетата, които са след трансфер, просто споделям и търся малко съчувствие в този тежък момент....
Kavaalaa.. Искрено съжалявам за случилото се. 😔 А как се надявах при теб да са ок нещата... Охххх... Сила и кураж и бързо възстановяване 🙏

# 366
  • гр. София
Baby, че то не останало при теб, още съвсем малко. Аз съм едва 1-ви ден след трансфер и то на 3-дневни, та имам още доста чакане. Grinning
Пикливите тестове не ги гледай, давай направо кръвен. ЧХГ навлиза първо в кръвта, чак след това в урината.
Аз съм писала и преди в темите, че при успешния ми трансфер, при ЧХГ над 500, пикливият с уж ниска чувствителност над 25, едва отчете втора бледа черта. Така че не се притеснявай и не се настройвай негативно. Успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 367
Kaavaalaa, съжалявам затова през което преминаваш! Но ембрионите ти са с добри качества и аз подкрепям, че следващото ще се закрепи, където трябва и всичко ще бъде наред Flowers Four Leaf Clover

# 368
Момичета записвам се за чакането с вас. 8ми ден на две 6 дневни замразени ембриони (бавно достигнаха бластоцист), със средно качество. Успех на всички!

# 369
Много са тежки тези моменти, когато всичко тръгва назад. Ноооо.., и това ще мине, няма да е все така, знаем. Имало глава да пати, както казват. Понякога нещата стават по сложния начин, но ще станат, вярвам!

# 370
Baby, че то не останало при теб, още съвсем малко. Аз съм едва 1-ви ден след трансфер и то на 3-дневни, та имам още доста чакане. Grinning
Пикливите тестове не ги гледай, давай направо кръвен. ЧХГ навлиза първо в кръвта, чак след това в урината.
Аз съм писала и преди в темите, че при успешния ми трансфер, при ЧХГ над 500, пикливият с уж ниска чувствителност над 25, едва отчете втора бледа черта. Така че не се притеснявай и не се настройвай негативно. Успех! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Мерси💗като все не става и позитивизма свършва.Хайде дано. Успех и на теб 💗

# 371
Дами, ако в два поредни дни направя тест престо и на втория ден втората черта е по бледа означава ли че чхг пада?

# 372
Момичета, минавам само да кажа, че моя ЗЕТ е неуспешен. Днес 11 ден след трансфера, кръвният тест е 0. Поплаках си, остава да събера сили и да се готвя за нова порция изследвания и процедури. Желая успех на всички ❤️

# 373
Здравейте и от мен отново момичета, аз съм 2 седмици след неуспешен ЗЕТ на 5 дневно. Сега почивам този месец, имам замразени 2 ембриончета 6 дневни, качество 3АА и 4АБ, но не сме им правили ПИД. Чудя се да им правя ли ПИД или направо декември да ги трансферираме и двете и около Коледа да се молим за чудо🥹 Вие имате ли познати с успехи с ембриони на ден 6? Имам нужда да чуя хубави истории за кураж 🥰😄

# 374
  • София
Суити, нищо не означава. Направи кръвен, защото с другите само си хабиш нервите.

Жожо, на 6-дневни шансът е много голям. При мен 6-дневният ембрион е вече на година и 3 месеца, а приятелката, за която писах по-рано в темата, също е с ембрион на 6 дни. Изследвала ли си имплантационен прозорец? Питай дали в твоята клиника не правят оценка с изкуствен интелект.

Общи условия

Активация на акаунт