Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 961
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
eyeswideopen, дано да се справиш с малкия дявол и да си сред успелите с неправилно нарастващо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 346
eyeswideopen, стискам палци!

аз минавам да си помрънкам, че леко ме хваща паниката..
Трансферът на 5-дневното ембрионче беше на 8ми и трябва да устискам до 18-ти за тест. Паниката ме удари вчера, защото почна да ме боли кръста, както обикновено ме боли преди цикъл. Знам че ни е малко малък шансът на този опит и психически уж се подготвях, но някак се обезкуражих.. А и още чакам резултати за тромбофилията и док. се презастрахова като ми изписа фраксипарин, та коремът ми е във всички цветове на дъгата :Д

# 347
  • София
И аз бях по същия начин! Напрежение в кръста, сякаш всеки момент ще ми дойде. На 9 или 10 ден след ЗЕТ получих зацапване (имплантационно), но си помислих, че ми дойде и си казах “Край..” 😁 Даже се обадих на доктора и му казах, че дойде, а той ми каза, че няма как да ми дойде, защото приемам медикаменти. Еми вече съм в 9г.с. и още го имам това усещане.

eyeswideopen, стискам палци!

аз минавам да си помрънкам, че леко ме хваща паниката..
Трансферът на 5-дневното ембрионче беше на 8ми и трябва да устискам до 18-ти за тест. Паниката ме удари вчера, защото почна да ме боли кръста, както обикновено ме боли преди цикъл. Знам че ни е малко малък шансът на този опит и психически уж се подготвях, но някак се обезкуражих.. А и още чакам резултати за тромбофилията и док. се презастрахова като ми изписа фраксипарин, та коремът ми е във всички цветове на дъгата :Д

# 348
  • гр. София
AfterShock, шанс винаги има! И недей да мислиш, че е малък. Щом сте стигнали до трансфер, значи ембриолозите са преценили, че ембриончето е хубаво и има потенциал.
А за чакането до тест - още малко, то повече от половината време минало.
Хайде чакаме след няколко дни да се похвалиш с положителен резултат. Hands Pray

Аз също се присъединявам към чакащите, с трансфер от днес на 2 3-дневни. Тест чак на 28.11.

# 349
Здравейте момичета! След дългото чакане дойде ред на теста -  ЧХГ 228!
Интересувам се дали някоя от вас е запозната дали мога да изляза веднага болничен от клиниката ли трябва да попитам или от личния лекар? Просто не ми се рискува след толкова чакане и надежди да тръгвам на работа!

# 350
Аз спрях да ходя на работа още с началото на стимулацията, редувах отпуска с какъвто болничен ми се полага и от както се записах на женска консултация ползвам само болничен! Във вторник започват моите 45 дни до термин и болничният ми е до 17.11, не ми се разправяше за 2 дни да обикалям по комисии и си пуснах отпуск
Здравейте момичета! След дългото чакане дойде ред на теста -  ЧХГ 228!
Интересувам се дали някоя от вас е запозната дали мога да изляза веднага болничен от клиниката ли трябва да попитам или от личния лекар? Просто не ми се рискува след толкова чакане и надежди да тръгвам на работа!

# 351
Аз пък се чувствах добре и работих до  9 дни преди термин, но работата ми не е свързана с физическо натоварване и така си уплътнявах времето и мислите. Иначе има начин да излезете в болничен от самото начало, особено, ако бременността се води рискова.
Аз лично се чувствам много по-добре като работя, финансово също, така че се върнах на работа, но от вкъщи, почти веднага след раждането. Всеки си преценява какво е най-добре за него и разбира се- как може да се справи финансово

# 352
Здравейте момичета! След дългото чакане дойде ред на теста -  ЧХГ 228!

Тихичко честито Павлова! Flowers Four Leaf Clover

В ден след трансфера видя този резултат и на колко дневен ембрион? Flowers Four Leaf Clover

Успех на всички чакащи! Flowers Four Leaf Clover Nature Stars

# 353
Здравейте, момичета!

Моето щастие се превърна в нещастие! Извънматочна бременност! Точицата се е заклещила в дясната ми тръба и е решила там да си се развива! ЧХГ близо 10000 и устновена сърдечна дейност 😞

Не съм запозната с извънматочната и процедурите след това, крепи ме надеждата, че имаме още 4 замразени! Не искам да стресирам момичетата, които са след трансфер, просто споделям и търся малко съчувствие в този тежък момент....

# 354
Не се тревожи, Кавалаа, ще мине и тази трудност, и ще забременееш пак, очевидно ембрионите ти са жизненоспособни. Стисни зъби и мисли като за стъпка към успеха. За протокола имала съм много трансфери без имплантация, така че ембрионите ти са здрави и силни.

# 355
Здравейте днес ми беше кравния тест който излезе положителен но чхг 200 с доктора решихме да се борим да видим ще се задържи ли биха ми една инжекция хориомон и понеделник сам на преглед да видим дали ще има сакче.Малко се притеснявам имали от вас със нисак чхг да са достигали до края.Успех на всички бъдещи мами

# 356
Kavala, кураж, много съжалявам, че преминаваш и ти през това! Зависи къде си - някъде предлагат прекратяване с медикамент, но при наличие на сърдечна дейност не съм сигурна дали може да се използва.
Иначе процедурата си е стандартната - лапароскопия и отстраняване на тръбата. Аз лично се възстанових сравнително бързо.

# 357
За съжаление имам много сраствания от предни операции и може да не стане с лапаро...докторките ще опитат, но може да се наложи и да ме отворят...
Не се притеснявам от операциите, жал ми е за ембриончето и от неяснотата какво следва...

Kavala, кураж, много съжалявам, че преминаваш и ти през това! Зависи къде си - някъде предлагат прекратяване с медикамент, но при наличие на сърдечна дейност не съм сигурна дали може да се използва.
Иначе процедурата си е стандартната - лапароскопия и отстраняване на тръбата. Аз лично се възстанових сравнително бързо.

# 358
Здравейте днес ми беше кравния тест който излезе положителен но чхг 200 с доктора решихме да се борим да видим ще се задържи ли биха ми една инжекция хориомон и понеделник сам на преглед да видим дали ще има сакче.Малко се притеснявам имали от вас със нисак чхг да са достигали до края.Успех на всички бъдещи мами

На кой ден е направен теста?

# 359
Живеех с мисълта, че 5 дневен ембрион с качество 6АА е с висок шанс за имплантиране, но намерих една цветна табличка в нета и там не изглежда точно така... Някой тук имал ли е успешна имплантация и бременност с подобно ембрионче?

Общи условия

Активация на акаунт