Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Продължавам ги и в Неделя ще повторя теста  въпреки, че се чух с доктора и думите му бяха “много е рано за тест, но при такъв резултат  шансът е минимален”

# 106
  • София
И при мен на 8-ми или 9-ти ден се появи имплантационно зацапване, придружено с една лека болка като ПМС. Аз толкова се шашнах, че ми е дошъл цикъла… В крайна сметка резултата беше положителен! Аз смятам, че това зацапване е добър знак и стискам палци!!!

Много съм луда, върнах се две години назад да си спомня кога ми е било имплантационното кървене, точно на 9-ти ден след трансфера на 5-дневни ембриончета, сега е на 10-ти ден на 4-дневни ембриончета. Дай боже да е имплантационно кървене. Малко се поуспокоих, че съвпадат нещата.
На предния трансфер забременях, но не стигнах до финал.

Жожо, много е рано още за тест, не спирай нищо, имаш време до датата.

Само това ми изписаха и витамини, аз съм в Турция. Мъжа ми сега се прибра, и ме успокои, че са казали, ако случайно прокървя, но ярко червена кръв, да спирам аспирин протект. Ще изчакам до утре. Ако всичко е нормално, ще се въздържа до 30.10.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 10:45 от Дария_90

# 107
Мики, според мен не си прави експеримени с чистене и подобни, поне докато не разбереш резултата от ЧХГто.
Аз за малко да загубя бебка ей заради такива глупости, защото си мислех че е нормално да си живея живота както преди трансфера.
Ама докато не легнах да пазя леглото не спряха прокървяванията.
Като преди това стигнах до сериозен кръвоизлив, отлепен плоден сак, голям хематом и 1 седмица в болница.
Има жени които по време на бременност не се спират и всичко им е наред.
Ама при други не се получава и иска голямо пазене първото тримесечие поне.
      Стискам палци всичко да е наред и скоро да ни се похвалиш.

# 108
  • Пловдив
Мики, направи ли си тест днес?

# 109
Благодаря много за подкрепата и съветите, днес вече си ми е точно като първи ден от цикъла. Отидох и пуснах кръвен тест за бременност и за прогестерон. Следобед ще имам резултати.

# 110
  • Пловдив
Благодаря много за подкрепата и съветите, днес вече си ми е точно като първи ден от цикъла. Отидох и пуснах кръвен тест за бременност и за прогестерон. Следобед ще имам резултати.

Стискам палци за високо ЧХГ! 😊🤞🏻

# 111
Продължавам ги и в Неделя ще повторя теста  въпреки, че се чух с доктора и думите му бяха “много е рано за тест, но при такъв резултат  шансът е минимален”

Следя темата и попаднах и на твоя случай Жожо, съжалявам за резултата, но не губи надежда колкото и да е трудно и отчайващо, сигурна съм, че щастието ще дойде при теб Стискам палци на теб и на всички останали, които продължаваме борбата 🍀

# 112
Мики стискам палци за хубави новини днес🙏🏻
Ивка благодаря ти за подкрепата. Това е третият ми лекар, ние не живеем в България и с него успях да изградя близки отношения, затова знам, и че опитът е неуспешен и няма надежда, той е много откровен с мен и знам реакцията му от снощи какво означава. Всъщност при мен е истинска мистика какво се случва, винаги трансферираме ембриони с добро качество на 5ти ден (3АА,4АА,5АА) минали и ПИД задължително. Ендометриума ми е по учебник, прогестерон също, аз приемам и сериозни дози по време на трансфер, вливаме превантивно интралипид преди трансфер, както пия и програф. Правим хистероскопия преди трансфер, надраскваме стените, оглеждаме за полипи. Създаваме така да се каже идеални условия уж, а имплантация до този момент не се е случила нито веднъж.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 14:10 от Jojo45

# 113
Момичета, не съм бременна ЧХГ 0.2
Прогестерон 144 nmol/L
Пожелавам успех на всички чакащи 🙂

# 114
Мики, знам колко е трудно като видиш този резултат Disappointed пожелавам ти да бъдеш силна и да превъзмогнеш разочарованието, и да не спираш да следваш мечтата си, не се отказвай Heart. Жожо, моята братовчедка както и аз сме в тази борба. Тя успя при четвъртия опит и подобно на теб и в 4те трансфера беше с подобни на твоите резултати с перфектни ембриони, и все пак успя от 4тия. Стискам палци и за теб, много е изтощаващо за нас всичко това, но като видях щастието в очите на моята близка, знам че си струва Heart

# 115
Момичета, не съм бременна ЧХГ 0.2
Прогестерон 144 nmol/L
Пожелавам успех на всички чакащи 🙂

Съжалявам Мики🥺 Не си сама❤

# 116
Благодаря ви момичета, ще продължа напред, засега ще почивам няколко месеца от всичко, и ще пробвам лятото. Така го усещам ❤️

# 117
Момичета съжалявам за разочарованието ви. 💔
Вярвам че всички ще успеем! По този път тръгнали ли сме... Се стига само до края ❤️

# 118
  • гр. София
Искрено съжалявам за отрицателните резултати! Disappointed Relieved
Вярвам, че ще съберете сили за нов опит като му дойде времето и следващият ще е успешен. Hands Pray

# 119
Момичета и аз днес съм съсипана. Пореден отрицателен резултат, а уж при мен всичко е наред. Този път бях убедена, че ще стане, и може би това ми изигра много лоша шега. Какво да правя вече не знам. Имаме две последни замръзени ембриона и ако с тях не стане, мисля да ходя в Турция. :/  Докторката каза, че е от качеството на ембрионите, но нали уж това се следи в ембриологията. Sad

Общи условия

Активация на акаунт