Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 911
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Алии, бъди силна, дай си време да ти се избистри главата от всичко, ще видиш че след време пак ще мислиш положително. Аз имах една приятелка, в минало време, защото вече ми е враг, разделихме се, преди 3-4 години и не знаех, колко омраза е трупала към мен до тази година, в която, когато видя пролука да ме стъпче, не се поколеба да настрои и хората срещу мен. Но с добро отношение и постоянство, хората видяха истината и даже започнаха да й правят забележки, че трябва да се спре. Аз не участвах пряко, всичко се случи зад гърба ми. Но все се намира кой да ти разкаже. Мисълта ми е, че когато я мислех за приятелка, тя се дразнеше колко съм положителна преди всяко инвитро и после колко зле съм изглеждала. Да кажа, че след всяко инвитро напълнявах с 10 кг, и така свалях, качвах. Нормално е да изглеждам изцедена и зле след поредния неуспех. Тя вместо да застанеш до мен, се дразнеше и това трябваше да е знак за мен да се отдръпна, въпреки това бях до нея, помагах й във всичко, после казваше, че е сама и никой не й помага в нищо. Знаете как се чувствах тогава, но приемах, че тя не вижда, че има човек до нея. Всичко до момента, в който започна да ме настройва против мъжа ми, това беше плесницата, която ме отрезви.
И така, нормално е да сме опустошени след подобно събитие в живота ни, това са нашите мечти, желания, това е нашия живот. Но знай, че всичко, което минаваме и считаме за неуспех е крачка напред към успеха и щастието, което чакаме в домовете си и в живота си. ❤️

# 121
Бъдете силни момичета, аз последните 2 дни отново също преминах и продължавам да преминавам през центрофугата на поредния неуспех и се бушувам в море от въпроси и от емоции граничещи от тотално отчаяние и готовност да се откажа завинаги, до агресия към всичко и всички, сякаш целият свят е виновен за това, което ми се случва. За щастие моята най-голяма опора мъжът ми е до мен и не спира да ми повтаря “нещата приключват и битката е загубена, тогава когато приключат в главата ти” .. предадем ли се всичко е загубено, мозъкът ни е нашият двигател не го забравяйте❤

# 122

Здравей Mariyanany,   и аз приключих днес. Мога ли да те помоля да снимаш листовката на Преднизолон , ако пише как точно се спира. В манипулационна бяха безкрайно изчерпателни - както пишело в листовката, но аз за късмет не я пазя.

Здравей, преднизолон се спира по следния начин :

- ако до сега сте го пила 2 х на ден ( сутрин и вечер примерно ).

Продължавате да го пиете само още 5 дена, но само по 1 ден.

Това е

# 123
  • София
При намаляне с повече от 2,5 мг (половин хапче) може да получи доста неприятни странични ефекти (от опит го пиша - аз получих т.нар. уртикария и после се наложи да го пия много по-дълго).

# 124
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Днес ми е 7-и ден след трансфер. В първите дни имах някакви придърпвания и се чудих дали всичко е наред. От 3-4 дни не усещам нищо и пак се чудя същото. Не помня предния път какви усещания имах. Тогава си направих тест на 10-и ден и имаше хубава втора черта (бяха 3-дневни ембриончета). Сега е 5-дневно и още утре ще покаже, според мен, но трябва да събера смелост.

# 125
  • София
Мечето, дано имаш този път положителен резултат!

# 126
  • Пловдив
Мечето, дано имаш този път положителен резултат!

Благодаря, но аз и предния път имах. Имам момченце на 1.8г. 💙

# 127
  • гр. София
Мече, кураж! Стискам палци за +! Flowers Four Leaf Clover
И да повлечеш крак за още +++ в темата! Hands Pray

# 128
  • Пловдив
Мече, кураж! Стискам палци за +! Flowers Four Leaf Clover
И да повлечеш крак за още +++ в темата! Hands Pray

Благодаря ти! Дано 🤞🏻🍀

# 129
Момичета, на 17.10 ми беше пункцията и от тогава всяка вечер съм супер подута. До кога ще е така ...

# 130
Здравейте!
На 17.10 ми беше трансфера на 5 дневно ембрионче.
Днес ми е теста, но от вчера прокървих! Не е обилно и не е алена кръв, но има! Теста излезе "+" 143.3.  От клиниката ми казах, да продулжавам с медикаментите, без аспирина и след 2 дни тест.
При предното ми инвитро резултата на теста беше много, много висок! Незнам какво да мисля сега....

# 131
Резултата е положителен, а зацапването е възможно да от аспирина! Почивай повечко и мисли положително, с доста по нисък резултат на първия ми тест и със зацапване бях, а вече съм в 8 месец 💐💐💐
Здравейте!
На 17.10 ми беше трансфера на 5 дневно ембрионче.
Днес ми е теста, но от вчера прокървих! Не е обилно и не е алена кръв, но има! Теста излезе "+" 143.3.  От клиниката ми казах, да продулжавам с медикаментите, без аспирина и след 2 дни тест.
При предното ми инвитро резултата на теста беше много, много висок! Незнам какво да мисля сега....

# 132
  • гр. София
Kaavaalaa, спокойно, добър е резултатът. Да, не е супер супер висок, но далеч не е граничен.
Кога те викат на преглед?
На твое място бих повторила ЧХГ след 2 дни за свое собствено успокоение, както и бих пуснала прогестерон, за да се види дали не е нисък и от него евентуално да е кървенето.
Междувременно почивай повечко и избягвай стрес.
Успех! Flowers Four Leaf Clover Чакаме добри новини скоро.

# 133
IvanovaLub, колко бързо минава времето.. помня когато прочетох в тази тема за твоя положителен резултат - точно бях отишла за първи път в Надежда, за цветна снимка и първичен преглед.. много се радвам, че всичко се развива успешно 🍀🍀🍀

# 134
Благодаря ти, прекраснице ❤️ за вас може да е бързо, но на мен вече ми тежи 🤣🤣🤣 най-хубавата тежест 🤰чакаме госпожица, която от сега е лудичка и бойна

И аз бих препоръчала да повторите ЧХГ + прогестерон за Ваше спокойствие! Щастлив финал ❤️🤰
IvanovaLub, колко бързо минава времето.. помня когато прочетох в тази тема за твоя положителен резултат - точно бях отишла за първи път в Надежда, за цветна снимка и първичен преглед.. много се радвам, че всичко се развива успешно 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт