Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 722
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Sunseeker, задължително тест след още 2 дни, защото към момента не се удвоява съвсем добре.
В коя клиника е процедурата и първо инвитро ли е? Отдавна не бях срещала случай на върнати 3 ембриона, но ако ви е пореден опит, явно се е наложило.

# 271
Благодаря за отговора! Първи опит ни е. В момента се удвоява на 78 часа по мои сметки (двата теста са през 44 часа точно). Някой има ли опит с подобни резултати и как са се развили?

Последна редакция: чт, 09 ное 2023, 21:26 от Анонимен

# 272
  • София
Благодаря за отговора! Първи опит ни е. В момента се удвоява на 78 часа по мои сметки (двата теста са през 44 часа точно). Някой има ли опит с подобни резултати и как са се развили?

При мен също не се удвояваше правилно, въпреки че стойностите бяха много високи.
12-ти ден 1400
14-ти ден 2100
Всичко е наред, в 8г.с. съм.

# 273
Здравейте момичета.8.11 правих уринарен тест беше положителен днес правих пак и показва отрицателен(два теста).Какво може да се случва

# 274
Елиф, на кой ден си от трансфера и на колко дневни ембриончета? Не го мисли, уринарния тест, не винаги показва правилно, зависи как са съхранявани тестовете.

# 275
11 ден от трансфера сам на 1 5дневно ембрионче

# 276
Здравейте! Днес ми е 15 ден на 2 петдневни и пуснах ЧХГ и мисля, че е много добре резултата.

# 277
Здравейте! Днес ми е 15 ден на 2 петдневни и пуснах ЧХГ и мисля, че е много добре резултата.
Честито ❤️
Желая ти лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал 🤍

# 278
Здравейте момичета.8.11 правих уринарен тест беше положителен днес правих пак и показва отрицателен(два теста).Какво може да се случва
По принцип това не е добър знак, но има вариант вторият тест да е бил и дефектен, неправилно съхраняван или с изтекъл срок на годност.
Каква е причината да правиш уринарни през 2 дена?
Защо не пуснеш едно ЧХГ направо? Най сигурно е като резултат.

# 279
Здравейте, дами. Като жена преминала през 3 стимулации и 4 трансфера с нито една имплантация бох искала да попитам нещо. Днес ми е трети ден след трансфер на два 5 дневни ембриона преминали хетчинг. Кога се очаква имплантация и задължително ли е да има някакви усещания, тъй като нямам нито болезнени гърди нито пмс абсолютно нищо и това малко ме притеснява...

# 280
Аз правих ЗЕТ с блокаж на яйчниците. И нямах никакви усещания в гърдите до 7ма седмица. В 7ма седмица при натиск отстрани усещах лека болка в жлезите.
Чак в 8ма с. напращяха и започнаха да ме болят силно.
Имплантацията при 5 дневни ембрита трябва да започне на 2ри ден след трансфера и продължава около 3 дена. Принципно на този етап няма типични симптоми на бременност.
Някой момичета споделят че са усетили мигновена болка като от порязване, но не е доказано да има връзка с имплантацията.
При мене имаше някой нетипични симптоми например. Започнах да спя само по 5 часа на ден и коремът си го усещах силно подут. Също и се стрясках много от абсурдни неща.
Иначе ако говорим за характерни симптоми на бременност, изобщо не се чувствах бременна. Joy
ПП : ПМС ме съм имала, но като хванех нещо да вдигна, имах едно странно неприятно усещане в корема, все едно ще се изсипя. А хем внимавах да не вдигна нещо тежко.

# 281
Е поне сте имали подут корем.. пак е някакъв симптом. Благодаря Ви за изчерпателни отговор. 🙏❤️

# 282
По време на стимулацията и в дните и след двата си трансфера си водих "дневник" на усещанията. Не съм се вглеждала постоянно, просто ако забележех нещо си го записвах. Ей това ми е дневника след първия трансфер, когато се хванаха и двете:
Скрит текст:
Ден 1 (10.02) - Безсъние. Подут корем цял ден. Към 17 часа неотминаваща мигрена.

Ден 2 (11.02) - Мигрената от предната вечер отмина към 12 часа. Остава леко главоболие. Отново подут корем.

Ден 3 (12.02) - Лека непостоянна болка в зърната. Пробождане в яйчниците от време на време.

Ден 4 (13.02) - Болки като вчера (надвечер). Подут корем. Замайване на главата след закуска. Кръвно 110/79, пулс 74.

Ден 5 (14.02) - Замайване на главата следобед. Главоболие вечерта. Кръвно 97/68. Пулс 84. Много подут корем.

Ден 6 (15.02) - Прималяване от сладко (халва). Подут корем.

Ден 7 (16.02) - Отново подут корем. Липса на апетит.

Ден 8 (17.02) - Танци без много подскачане вкъщи. Лека тежест долу следобед. Бодежи около левия яйчник вечерта.

Ден 9 (18.02) - Никакви оплаквания, освен краткотрайни пробождания от време на време.

Ден 10 (19.02) - Диария сутринта. Кръвен тест, резултат 356.500 IU/L. Придърпвания повече от лява страна, около яйчника. Леки болки в кръста (възможно е да са самовнушение). Терапията с лекарствата продължава по същия начин. Преглед на 02.03, 11:50ч. Газове вечерта.

Ден 11 (20.02) - Диария сутринта и колики вечерта. Липса на апетит. Придърпвания около левия яйчник, от време на време и около десния. Подут корем.

Ден 12 (21.02) - По-бледа втора, но видима, черта на Шуър чек с втора урина. Следобед - спазми от ляво и от дясно. Подут корем.

Ден 13 (22.02) - Липсват оплаквания или симптоми, освен леко главоболие вечерта.

Замайването по едно време се усетих, че е от Медрол-а, който приемах, подуването е от прогестерона и почна още преди трансфера. Може би бодежите от време на време и липсата на апетит бяха единственото различно. Ама като казвам бодежи, то са наистина усещания за секунда, сигурно ако не бях след трансфер нямаше и да им обръщам внимание.
Почти същите симптоми имах и след втория трансфер, с разликата, че там имах почти постоянни спазми като при ПМС първите дни след трансфера. Той завърши с извънматочна бременност.

Но няма да се уморя да повтарям - няма задължителни и универсални симптоми! Нито съм имала имплантационно кървене, нито напрегнати гърди, нито гадене и повръщане.

# 283
По принцип това не е добър знак, но има вариант вторият тест да е бил и дефектен, неправилно съхраняван или с изтекъл срок на годност.
Каква е причината да правиш уринарни през 2 дена?
Защо не пуснеш едно ЧХГ направо? Най сигурно е като резултат.
         Кравния ми тест е на 15.11.Правя уринарни тестове уж да се успокоявам то майче се притеснявам повече

# 284
От всичко, изчетено до момента аз съм твърдо решена да издържа до събота (18.11.) за кръвен, защото ще полудея ако правя уринарни, независимо от резултата...

Колкото до симптомите същото... познавам хора със симптоми едва ли не от деня на предполагаемата бременност, както и такива, които нямаха никакви симптоми докато не започна да си личи коремчето. Естествено забременели и такива с инвитро.

А пък аз съм подута, с чувствителни и наедрели гърди още от първата инжекция с прогестерон, та не смятам да се доверявам на хормоналното си тяло и акъл :Д

Общи условия

Активация на акаунт