Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 827
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета. Какъв прогестерон вземате след трансфер. Аз съм само на 2 пролутекс сутрин и вечер. След замразен трансфер съм със следед следене на овулацията без естрофем. Мислите ли че е малко?

# 496
Вита 2

Здравейте, след няколко дни ми предстои кръвен тест след ЗЕТ на петдневно ембрионче. Моля, дамите от София да ме насочат към лаборатория с бързи резултати. Благодаря предварително!

# 497
Аз съм на пролутекс 2х1, утрогестан 2х2 ,естрофем 3х2 и дуфастон 3х1

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 17:57 от stefani27

# 498
И аз бях само на пролутекс 2х1, аспирин и витамини! Прогестерона ми беше в норма Simple Smile

Здравейте момичета. Какъв прогестерон вземате след трансфер. Аз съм само на 2 пролутекс сутрин и вечер. След замразен трансфер съм със следед следене на овулацията без естрофем. Мислите ли че е малко?

# 499
Стефани, на мен ми изглеждат съвсем нормални резултати на положително развиващо се ембрионче 🙏❤
Ще се радвам ако някоя от по-знаещите мами се включи, на аз не намирам нищо притеснително 🫶🏻❤

Здравейте, 22.11-12ти ден от Зет ЧХГ 746, днес 1755miu/ml и прогестерон 56.1nmol/L ,как ви се струва?Имах една извънчаточна, дано сега да не се повтори същото..🍀

# 500
  • гр. София
Здравейте, 22.11-12ти ден от Зет ЧХГ 746, днес 1755miu/ml и прогестерон 56.1nmol/L ,как ви се струва?Имах една извънчаточна, дано сега да не се повтори същото..🍀

Супер са! Даже би трябвало да може да се види сакче вече.
Тихичко честито! Heart
Дано скоро и ние видим такива резултати! Hands Pray

# 501
Защото навсякъде чета,че трябва да се удвоява на 48-72 часа, пък на мен се пада на 38.9ч ,макар,че съм в реф.стойности ,реших за всеки случай да попитам и тук.За извънматочната по принцип когато ми се случи,не се покачваше грам, ноо все пак притеснения..🍀Благодаря🍀
Док онзи ден каза,след 10 дни на преглед,така че ще си почакам още малко❤Късмет на всички тук❤
Стефани, на мен ми изглеждат съвсем нормални резултати на положително развиващо се ембрионче 🙏❤
Ще се радвам ако някоя от по-знаещите мами се включи, на аз не намирам нищо притеснително 🫶🏻❤

Супер са! Даже би трябвало да може да се види сакче вече.
Тихичко честито! Heart
Дано скоро и ние видим такива резултати! Hands Pray

# 502
  • гр. София
Това с удвояването на 48-72 часа е оптимален/желателен резултат.
Ако се удвоява по-бавно е проблем, но удвояване на по-малко от 48ч не е, даже си е доста добър знак. Heart
При мен също беше така с успешния трансфер.

# 503
Според мен трябва са обърнете внимание на прогестерона, макар че е в референтни стойности като се обърне в нг идва към 20 единици прогестерона.

# 504
Момичета, как ви минават дните до теста?
Аз днес съм 2ри ден след ЗЕТ и доста време прекарах навън и вкъщи да правя разни неща, не мога да лежа внимавам да не се натоварвам.

# 505
Приемам пролутекс инжекции 2х1,естрофем 3х2,утрогестан 2х2 и дуфастон 3х1, в деня на трансфера беше доста нисък 9.88ng/ml

Според мен трябва са обърнете внимание на прогестерона, макар че е в референтни стойности като се обърне в нг идва към 20 единици прогестерона.

# 506
И аз съм на тази терапия. Да не сте в Селена Пловдив?

Приемам пролутекс инжекции 2х1,естрофем 3х2,утрогестан 2х2 и дуфастон 3х1, в деня на трансфера беше доста нисък 9.88ng/ml

# 507
Даа,при д-р Ставрев
И аз съм на тази терапия. Да не сте в Селена Пловдив?

# 508
Това са страшно много неща. А и следвали ли сте прогестерона преди трансфер. Моят беше 30.68 доктора каза че е супер и не ми включи друго. Чудя се дали да не започна утрогестан и циклогест или дуфастон на своя глава. С мойте почти 30 броя трансфери винаги съм била на тях. Но не съм имала пролутекс до сега.

# 509
В деня на трансфера 9.88ng/ml , вашият е бил доста по-висок и може би за това не ви е включил допълнителни🍀
Това са страшно много неща. А и следвали ли сте прогестерона преди трансфер. Моят беше 30.68 доктора каза че е супер и не ми включи друго. Чудя се дали да не започна утрогестан и циклогест или дуфастон на своя глава. С мойте почти 30 броя трансфери винаги съм била на тях. Но не съм имала пролутекс до сега.

Общи условия

Активация на акаунт