Дългото чакане след трансфер – тема 108

• 46 758
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте  на всички
Съвсем нова съм и доста попрочетох това онова
На кратко 6ден след трансфер съм на -2бр 3 дневни ембриона
Датата за тест ми казаха да  направя на 06.12 как обаче  ще устискам  не  знам
Освен това нямам никкави странни или различни усещания
Някаи от  вас  с подобно  на моето полжение и какъв беше резултата ви

Успех на всички  които мечтаят за желания резултат

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 19:05 от 732_85

# 631
То аз съм виновна с моите тестове.
Признавам си предния път на 6ти ден бях с ЧХГ 106 а на 8ми 251 и може би се нядявах и сега да е така…
Момичета, какво е това крайно нетърпение и правене на тестове когато си решите?! Недоумявам! Сега работата ви е да сте спокойни и с позитивизъм да съпортвате процеса. Като си организирате стрес в ранен етап как си помагате?
Никоя от нас не знае какъв трябва да е резултата на 5 и 7 ден, защото не се практикува! Не се прави така!
Моля ви се вразумете се, успокойте се, пригответе си хубава домашна храна, погалете си коремчето и се молете❤ и изчакайте когато наистина му е времето.
И аз се моля с вас 🙏❤
Ще стане!

# 632
Аз съм пускала и на 6, и на 7 ден. Но само информативно за да знам дали има данни за някаква имплантация. Защото съм имала и тестове на 12 ден 0.100, и затова вече искам да знам. С уговорката обаче, че и да има някаква имплантация, пак не гарантира нищо, просто отмяташ стъпка едно, и гледаш към стъпка две. Без дълги хоризонти, лека полека.

# 633
  • гр. София
Здравейте  на всички

Добре дошла!
Не се притеснявай, не е нужно да имаш странни или различни усещания, още е рано, а и всеки организъм е различен.
Кротувай си, почивай си, грижи се за себе си и се разсейвай с каквото си намериш до деня за тест. Стискам палци да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

ПП Съгласна съм с Вени, 5-7 ден е много рано, а това, че при някой някога е отчело тогава, не значи, че трябва при всички да е така или дори при същия човек всеки път ще е така.
Поне 9-ти ден трябва да се изчака и то за 5-дневни, съответно 11-то за 3-дневни.

# 634
Здравейте  на всички

Добре дошла!
Не се притеснявай, не е нужно да имаш странни или различни усещания, още е рано, а и всеки организъм е различен.
Кротувай си, почивай си, грижи се за себе си и се разсейвай с каквото си намериш до деня за тест. Стискам палци да е положителен! Flowers Four Leaf Clover

ПП Съгласна съм с Вени, 5-7 ден е много рано, а това, че при някой някога е отчело тогава, не значи, че трябва при всички да е така или дори при същия човек всеки път ще е така.
Поне 9-ти ден трябва да се изчака и то за 5-дневни, съответно 11-то за 3-дневни.

Благодаря ви
Все пак ще опитам да устискам поне до 11 ден но се вълнувам

# 635
Съгласна съм, че е рано, но в моя случай, ако въобще имаше имплантация, то на 8-ми ден на 4-дневни, ЧХГ-то трябваше да започне да навлиза в кръвта, т.е. няма как да е пълна 0, а то си е.... факт Cry

# 636
  • гр. София
Да, теоретично на 7-8 ден би трябвало да започне да навлиза в кръвта при 4-дневни, но все пак всеки организъм е различен, при някои може и по-късно да се случи. А и самите ембриончета също може да се развиват по-бавно понякога. Така че надежда винаги има. Изчакай си официалната дата за тест и виж тогава. Успех! Heart

# 637
Много съжалявам за кофти резултата  но не се отказвай
Винаги има още  надежда и шанс

# 638
Именно, и при мен ако имаше имплантация би трябвало на 9 ден да си покаже с това 0,32 къде съм тръгнала, дами колко време след спиране на лекарстава ви дойде МЦ. 4ден закъснение ми е.

Съгласна съм, че е рано, но в моя случай, ако въобще имаше имплантация, то на 8-ми ден на 4-дневни, ЧХГ-то трябваше да започне да навлиза в кръвта, т.е. няма как да е пълна 0, а то си е.... факт Cry

# 639
Здравейте, след седмица ми е датата за теста. Мъжът ми ме пита "ама ти можеш ли да издържиш до тогова?". Grinning
ЗЕТ на стимулиран цикъл е на едно бластоцистче. Изписаха ми фраксипарин, заради предишните трансфери без имплантация.
Не знам на какво се надявам вече. Сякаш от днес гърдите ме болят по-малко, а пия и слагам доста неща. Надявам се не е предвестник на цикъл това...

# 640
Здравейте, след седмица ми е датата за теста. Мъжът ми ме пита "ама ти можеш ли да издържиш до тогова?". Grinning
ЗЕТ на стимулиран цикъл е на едно бластоцистче. Изписаха ми фраксипарин, заради предишните трансфери без имплантация.
Не знам на какво се надявам вече. Сякаш от днес гърдите ме болят по-малко, а пия и слагам доста неща. Надявам се не е предвестник на цикъл това...
Май всички докато чакаме  съвсем ще "психясаме"
А дните  са толкова бавни🙂

# 641
Не, не е психясване, ами просто гледам хем да не се надявам, хем да не съм негативна. Играх го това вече няколко пъти. Предишните имаше нерешени проблеми, за които разбрахме след това, разбира се, но както и да е.
Намирам си занимания - от вчера лекичко си чистя вкъши, играя на плейстейшъна, поспивам си повечко (вчера ледобед спах като никога), правих си някакъв сладкиш онзи ден, ровя в нета, гледам филми, сериали по платформите. Общо взето каквото и да е да ми отвлича ума.

# 642
Не, не е психясване, ами просто гледам хем да не се надявам, хем да не съм негативна. Играх го това вече няколко пъти. Предишните имаше нерешени проблеми, за които разбрахме след това, разбира се, но както и да е.
Намирам си занимания - от вчера лекичко си чистя вкъши, играя на плейстейшъна, поспивам си повечко (вчера ледобед спах като никога), правих си някакъв сладкиш онзи ден, ровя в нета, гледам филми, сериали по платформите. Общо взето каквото и да е да ми отвлича ума.
И аз си намирам занимания
Дори успявам да продължа лека полека графика си с работата  ,но все на там  са  насочени мислите ми
Трудно  е когато чакаш нещо толкова  дълго да се случи
Амин всичко  да  е наред

# 643
Някоя от вас ходи ли след трансфера работа?

# 644
Някоя от вас ходи ли след трансфера работа?
Не,
Но все пак работя от вкъщи  така че  няма къде  да ходя🙂
Имам приятелка която  след трансфера си продължи да работи и тя от вкущи и сега има принцеса на 2 г

Общи условия

Активация на акаунт