Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 397
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Мимчето7, хубав маникюр! Само  си мисля, че леко се бие златното с другите цветове. Според ми това златното би стояло супер в комбинация с тъмно зелено и дори като ти видях ноктите ми даде идея за следващия път. Но иначе добре ти се е получило

# 376
Да кажа относно Х-Гел ноктите и полегел с горни форми - някои рускини оставят доста разстояние от горния край на естествените нокти. След това правят изравняване, т.е. оформят апекса отново с гел или база.
Това е може би по-добър вариант, защото от формите (Х-Гел ноктите)   все нещо излиза навън и ако е близо до кутикулите отива в тях. Освен това съм забелязала, че някои горни форми (Х-Гел нокти) имат много изразен апекс и трябва да се слага много материал върху естествените нокти. Поне при моите е така. Като се хлъзнат малко по-надолу по нокътя, някак си по естествено става и не е нужно много материал, за да се запълни този апекс.
(Не използвам думата типс, защото типсове се наричаха онези едно време онези удължители, които се лепяха на края на ноктите.)

За китайските лакове - аз използвам много и предимно китайски лакове, защото харесвам много цветоне, а някак си все в една гама се лакирам. Таа, не искам да харча много пари. Но, аз слагам база и гел на професионални марки (напоследък само IBD and Akzentz), а отгоре като слагам китайски лак гледам да не се докосва до гол нокът или кожа.

# 377
Момичета, чие производство са SNB гел лаковете, че ми излязоха някакви промоции за черен уикенд?

# 378
  • Бургас
Ох, и аз,не знам дали е оплакване или хвалба, но нищо не съм си купила от ЧП. Нито за маникюр, нито нещо от Али или длуг сайт... Гледах за ел.пили, евентуално да сменя "телефончето" (една от двете ми), но така и не реших какво точно искам и дали изобщо ми трябва...
За китайските гримове - и аз съм пас , не знам защо, ама с китайски лакове, включително основи съм пълна. Слава Богу нямам проблеми нито с алергии, нито с отлепване.

# 379
Момичета, чие производство са SNB гел лаковете, че ми излязоха някакви промоции за черен уикенд?
Китайски. Водят се БГ, но само ги разливат тук. За парите, които ги продават(кощунски според мен) вожеш гелиш с cnd да си вземеш.
 Аз си напоръчах всякакви простотии преди ЧП  и смея да твърдя вдичко ми е даже по-евтино, дамо една покупка е леко по-съпа от доставката, но не е съществена разликата за мен, за да страдам.

# 380
Благодаря, Кармила! Откъде поръчваш Гелиш? Сигурно е писано назад в темите, но не се сещам? Аз направих някаква поръчка от nailmastershop, но основно някакви Спайдър гелове, база и топ и само двацвята, но много се бави (повече от две седмици) и днес уж трябваше да ми я доставят, но не, обадиха се че имат някакъв проблем с доставките от Румъния и поискаха да им дам близък офис на Спиди да я оставят там, когато дойде. То не, че имам бърза работа, ама все пак. И затова се чудя за някое място за поръчки от БГ, като изключим Елена арт и My nails, които са ми омръзнали да гледам.

# 381
Наложи ми се да сменям през седмицата, че ми се отлепиха няколко нокъта, но си и бяха на две седмици и много измити чинии 😀

Набързо това сътворих

# 382
Гелиш без сертификат не продават тук. Има ментаци а олх. Аз лично не ти ползвам, но вди искам топа им, но имам 5 и се въздържам. Иначе ти додох за пример, защото са високпценови клас и за мен е смешно как СНБ плескат цени като техните(последно като гледах 50лв лак). Иначе на първа страницахима линк от доверен продавач в ибей на топ гелиш, имо и бази, ца цветове ще те излъжа. Сега ще погледна и шерна линка.
https://www.ebay.com/itm/400779263324?hash=item&campid=533780808 … fes_redirect=true

# 383
Този топ на Гелиш го поръчах. Невероятен е! Освен, че е с блясък по 1 месец имам чуството, че не се разлива по кожите дори когато сложа повечко от него.

# 384
Някой поръчвал ли е от комплектите топ, база и цвят от майнайлс? Интересува ме дали отново са с кратък срок на годност и дали топът от комплекта е добър. Нещо напоследък все греда с топовете удрям.

# 385
След отзивите предни пъти за базите с  изтичащ срок, аз се въздържам, но честно ще призная снощи след като обявих как за сега се въздържам от гелиш топ, не издържах и го поръчах. От много време се канех и се въздържах, защото и го нямаше наличен де, но снощи и аз счупих тъпометъра с пореден топ. Поне сега мога да ви кажа крайната цена с ддс и доставка - 22 долара. База не взех, имам и от базите бол.
 Pupiii, какво не им е ок и кои топове си поръчвала? Сподели, моля те, хемпи ние да знаем, а може и акъл заз дадем, все пак безплатно се раздава Grinning
Иначе да споделя впечатление - в мейкъп в момента цените са дж небесета! Разгледах напоследък различни продукти, които съм пазарувала ат всяка категория, от гел лакове до парфюми и бяла козметика, възмутих се и затворих сайта. Полибазата на дидиер лаб в вомента е 30+ лв, а в сайта е намалена на 18 лв и редовната зена е 24 лв. До не говорим, че кремовете, които взимах по 12-14 лв. н вомента са 30, същото важи за парфюми и декоративна козметика. Да не говорим, че не ми дават никакви подаръци( а не е като да не поръчвах бая) включая и за рождения ми ден. Абе аз им удрям бойкот, че ме ядосаха!

# 386
Здравейте,

Аз си поръчах от 11/11 от али всички препоръчани фрези напоследък /иглата, диамантената/,акварел стикерите, буферната пила, още пили -уж цените бяха по-добри или същите и направих сметка 27 евро буквално за джунджурии . Сега ги чакам!

Моите нокти след ел.пила са също като хартиени, не растат и стават много меки - с нетърпение чакам да пробвам Линт базата на Коди /след Коледа когато се прибера в БГ/. В момента слагам с фибри или обикновена+/ултрабонд, но едва задържам положението.
И последен въпрос - след последното сваляне имам остатъци от база на някои нокти - трябва ли да ги сваля напълно или мога да лакирам отгоре?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 09:52 от mamaLina

# 387
Може да лакираш, само ги запили, да не стърчи някъде нещо.
Кармила, и аз бойкотирах мейкъп. Направо се оляха с цените.
Нищо от никъде не съм поръчвала.

# 388
Мини ги с буфер пила или ги накисни малко, ако ти е неравно. Иначе не пречи и да лакираш директно, стига да не те дразни.
Каква диамантена игла? Аз за керамична говорех последните пъти, ако става дума за пилене под снободен край и обиране на разтекло се. Мажи с масла няколко пъти дневно, воже и в оцет да топиш. Иначе с какъв накрайнк сваляш и до къде?
Anyyone, да направо ще бият дъглас и сефора по цени! Аз от месец-два наблюдавам само как прогресивно вдигат цените и даже в един момент си отворих стари поръчки да проверя въобразявам ли си и се оказа, че не си въобразявам. Те вай по схемата на бившото ензо, сега нотино, които в началото бяха с моного добри цени и после разко качиха и направиха физически магазини, а впначалото стоката пак пристигаше от полски складове.

# 389
С тази на 35 000
https://a.aliexpress.com/_mtSYcrK до нокът почти както се вижда.
Купих ceramic nail drill bit, Wilson typhoon bit синя и Hytoos Tungsten Carbidge cone.

Общи условия

Активация на акаунт