Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 392
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Аз като си взимах преди няолко месеца build it up gel, взех безцветен и лате. От тогава не съм спряла да ползвам латето, като отгоре му слагам и цвят и каквото искам . Страхотен е! Само един проблем имах с него, ако нямам върху неговия слой нищо, а направо топ, много ми се цапаше. За това или цвят или слой от базата слагам.

# 436
Коди и всички останали ще пуснат промоция другия петък, не си купувай Блускай.
Иначе доволна ли си от прахоуловителя? Добре ли засмуква?
Сега е по-евтин заради промоцията на Али за 11.11.

Мерси за инфото, ще изчакам другата седмица за Коди.
Тъкмо разтиках почти всичко на блускай, което имах. Ползвани, неползвани, стари - всяко по съответното направление.

За прахоуловителя, доволна съм, но трябва да отбележа че нямам база за сравнение.

Навремето съм ползвала вграден, както и такъв с торбичка.
Този безжичния който купих сега е 100 пъти по-добър от онзи с торбичка и бих казала сравним с вградения, имайки предвид обаче, че това беше преди 10 години. Сегашните вградени нямам идея как са като мощност на работа, а с други настолни с филтри нямам опит.
Някакво количество хвърчи и извън него, разбира се, но това е очаквано. И е малко по-неудобно, предвид че има някаква височина т.е. ръцете ми не са на масата, а трябва да ги държа по-нависоко, но това също си е нормално, дано се разбира какво пиша.

# 437
Момичета,  може ли някоя от вас да препоръча накрайник за сваляне на гел лак от Али, от който е доволна - но някой по-щадящ, като за начинаещ, понеже е за една приятелка, която ще прави първи стъпки в домашния маникюр? Аз нямам много опит с Али и не смея да й препоръчам нещо оттам, при положение, че не съм пробвала. Кармила беше пуснала скоро едни 10 накрайника, но те не са за сваляне за гел лак.

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 13:02 от topsy1

# 438
Форма царевица с жълта насечка. А линк към продавач в Али има на първа страница.

# 439
Можете ли да ми препоръчате матиращи топове? Нещо не намерих назад. Някои марки тук не ги намирам, затова ще се радвам на повече препоръчани варианти 😅
Аз съм доволна от този на Коди, води се Satin, както и от матовия на
Яна Нейлс, той се казва Velvet matt.
И двата са много издръжливи.

# 440
Момичета, идвам да кажа, че в ликлак имат промоции до 50%. На 2-3 метнаф око и има продукти на семилак за около 14-15 лв, най хибрид за около 8 лв. Не съм гледала подробно, но на първо четене има някакви изгодни оферти.
И да кажа днес минах през пощата за едни бп лакчета и аз дадох з лв. Питах жената от пощата защо така и та ми каза "такса митническо представяне". Питах я защо при положение, че всичко сме платили в алито, не ми доде ясет отговор и вай и тя самата не може да обясни, но каза че това вече е ресовна практика. Питах дали е така, защото е през узбекистан и отговорът беше, че не е и се случна и на пратки през ЕС да има такса. Исках още неща да питам, но имаше опашка, а бързах и аз и за момента оставих нещата така неизяснени.

# 441
Тя пак толкова като е казала…тук са много неучтиви.
За Семилак не бих дала дори толкова пари…имам един млечно розов, за който броих 30 лв по спомен, и толкова гадна четка има,а и имаше дефект с капачката.
Тогава ползвах масово китайчета и бях много изумена как китайче за 2 лв идва с по-хубава четка и по-стабилна опаковка…

# 442
Здравейте, вчера имах малко време и смених френския с нещо тъмно. Нямах ясна идея в главата и уж набързо, а пак се замотах с тия черти. И пак не ми харесва 😄
Цвета е много тъмно червено.

# 443
Супер е! 😍 Прилича ми на коледни бастунчета

# 444
Здравейте, вчера имах малко време и смених френския с нещо тъмно. Нямах ясна идея в главата и уж набързо, а пак се замотах с тия черти. И пак не ми харесва 😄
Цвета е много тъмно червено.

Страхотен е, как не ти харесва.....!?

# 445
Чуден е! На мен ми напомня на едни бонбонки, малки, кръгли с ягода и сметана.😊

# 446
Prime, много е красиво и стилно! И някак си  създава нагласата да застанеш пред камината с чаша хубаво червено вино в ръка.
Момичета, може ли още някое мнение за Семилак, че си харесах няколко цвята. Видях мнението на Обичах, но зная, че с всяка марка може да удариш греда, така че ще се радвам ако  още някой сподели мнение.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 16:07 от topsy1

# 447
Не са лоши лаковете на Семилак, нанасят се лесно, трайни са. Но са някак по-редки и не толкова пигментирани като Клареса например. Но на 2 слоя покриват ок. Затова пък не пускат цвят и се изпичат добре. Аз лично бих взела цветове от НЕМА free серията им, ако са на добра оферта.

# 448

3ти и последен опит за днес.2та лака на Голдън роуз не се изпекоха и 2 пъти развалях.От обяд съм почнала,това е 3ти маникюр.Направо се отчаях.Цяяяял ден печене,ужас,ужас.За свалянето няма да коментирам изобщо.

# 449
Не харесвам изобщо Голдън роуз, явно са имали добър период, че няколко момичета бяха доволни, но аз направо ги изхвърлих, даже не ги и предложих на някой да ги използва. Не съм имала проблем с печенето обаче, та провери как ти е лампата и дали проблемът не е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт