Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 393
  • 734
  •   2
Отговори
# 450
Веднъж свалях едни несполучливи стикери, че и с недопечена база отгоре. Съсипах си фрезите, за нерви да не говорим. Направо не си представям три пъти да правиш и сваляш. Съчувствам.

Пристигна този прахоуловител:

Нямам база за сравнение но съм много, много доволна! Вярно, шуми си, но не е натрапчиво. Дърпа сериозно и си личи че е мощен по изходящия въздух - направо ме простуди днес докато свалях има няма 2-3 часа - заиграх се. Simple Smile Като недостатък мога да споделя, че е малко висок - малко над 8см е май, но пак зависи на каква височина се поставя- ако е на ниска маса, сигурно ще е по- добре.

Пробвах доста нови фрези - ами металните не са моето нещо, определено. Имам чувството, че някакъв лек бриз минаваше върху ноктите ми.

Но пробвах и този тип

... и също съм много доволна - не става бързо, защото аз продължавам да ползвам жълта насечка, но е доста лесно и не задълбавах на места, както с царевицата/чадъра и т.н.

# 451
И аз повече харесвам тази форма в сравнение с царевицата.

# 452
Prime,супер са си! Не знам какво не им харесваш, во и линиите са много яки!
Относно семилак имам 2 нехни цвята, но не от хема фрий сепията и съм доволна. Хубава им е четката и на т нки слоеве покриват супер. Моите да тюркоазени, коита са почти еднакви, но на снимка в нетапизглеждаха различни. Имам и 2 топа без лепкав, които също ми допаднаха. Реално до тук съм с впечатленията, но са добри. Единствената ми забележка е цената и за мен трябва да се чака на промоция, предвид че млдруги добри марки можем да намерим до 6 долара от коди про или нейлмастер. Бази не съм пробвала, но съм мислила, добре че с чисълта си останах.
Аз много харесвам тази насечка и за мен тя не забива толкова като тази за левичари или десничари(то и това им е идеята де). Имам теези и са ми чного удобни, но скоро пиках, че се изръсих малко повече за  Wilson керамични с такава насечка, но царевица и съм супер впечатлена и от тях. Определено съм много доволна и препоръчвам. Харесах вторите повече заради формата, защото върхът  е заоблен и достигат на повече места безопасно, а и са ми супер за пилене на свободен край.

# 453
Споделям и аз един нов маникюр от днес:

През седмицата се настройвах за френски, но не остана време и пак съм само по база.

# 454
Неделята преди беше ден за баня, сега е за ден нов маникюр Grinning
Имах идея за омбре - бяло + една база и пак да е мат, но не се получи омбрето на дясната ръка и накрая замазах с нещо съвсем симпъл, до следващия път. Flushed

Матовият топ е на Комилфо и за пръв път го ползвам на ръцете си. Добре се нанася, ще следя за издържливост.

# 455
  • на брега на морето
Много красиви маникюри, момичета! Heart Eyes
Хъни Би, коя беше тази база?( ако си я споменавала преди). Много хубав маникюр! Heart Eyes

# 456
Базата е Коди Пастел 06. От същата серия имам и номера 07 и 08, харесват ми, доста са гъсти но аз предпочитам да работя точно с такава гъста консистенция.

# 457

Докато гледам малкия и го гоня, това успях да сътворя. Трябва да си купя подвижна лампа без кабел ,че с кабела ми беше малко трудно  Joy

# 458
Това е една от причините да съм фен като цяло на безкабелните уреди. Ето тази е моята, около 100 лева е когато е на промоция:
https://a.aliexpress.com/_mKjwYDQ
Есмералда също мисля има безкабелна лампа. А електрическите пили с кабел сякаш отдавна останаха в миналото, почти всички тук сме с безжичи... някои с по повече от една Joy

Алито току му свърши промоцията 11.11, тази седмица пък черен петък... ще ги видим, не че планирам покупки де, ама те при мен никога не са планирани.
Скрит текст:
Последно от 11.11 си взех фотоепилатор.

# 459
Пратките от Шийн дали също ще се таксуват с 3 лева? За едни стикери под 1 лев - 3 лева такса в пощата. Вече май само по-скъпи уреди ще поръчвам от Али.

# 460
  • Plovdiv, Bulgaria
Пратките от Шийн дали също ще се таксуват с 3 лева? За едни стикери под 1 лев - 3 лева такса в пощата. Вече май само по-скъпи уреди ще поръчвам от Али.

Носят ми ги спиди и не са ме таксували нищо до този момент, а доста неща поръчах последните месеци.

# 461
Стикери още не са ме таксували, но никога не е късно.
С тия такси 3 лева ще ме откажат от разни малки поръчки(и може би добре че).
В Шейн до сега не са ме таксували, но при мен са големи поръчките и все идват със спиди до адрес. Може би има значение доставчика, защото от това, което разбрах в пощата тези "такси митническо облужване" са си ги сложили самите пощи, ако куриер може да е различно. Последно от шийн ми дойдоха неща миналия вторник и не са ме таксували. Твоята пратка от къде беше минала, че ми сана любопитно. Нали ми казвах, че понякога имало такса и през Европа, ако минавало. През експрес1 не съм плащала до сега.

# 462
През Узбекистан е пратката, а от пощата нищо не ми обясниха - служителката каза само дължите 3 лева. Попитах защо - повтори само дължите 3 лева, ще плащате ли и толкова... През екстрес 1 не съм имала такси, за първи път ме таксуват, но явно вече ще е практика. Как да оставят хората да пазаруват евтино, без да ги обложат с таксичка? То аз късно и благодарение на теб се престраших да поръчам от Али де, та нямам голям опит.

# 463
От шийн пазарувам много често и до сега съм нямала такси ии от алито също

# 464
Дали ще има черен петък в мейкъп? Знаете ли? Искам нови цветове . Или в някой друг сайт за лакчета?

Общи условия

Активация на акаунт