Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 370
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Гледам мат някакво pre-party black friday са обявили, но пък както надуха цените не знам какви ще са отстъпките.
Тия такси и на мен за пръв път ми се случиха онзи ден, не знам какво съчиниха и защо. Жената от пощата на мен ми каза, че било от 1 година в сила, но аз чак сега плащам такова чудо.
В Шейн, ако има алтернативи на стикерите и други, то май от там ще е по-изгодно. Но така и продължвам да се чудя дали тя не ме разбра или наистина има и такси за пратки минаващи през държави членки на ЕС. Сега като чета една статия се твърди, че е за трети държави, а пък на мен друго ми казаха. Голяма досада, то човек ако е поръчал нещо мъничко, тази сума понякога е по-голяма от стойността на пратката. Като знам, че съм взимала стикеери за по 60 цента ии то по 1 плочка и да ми поисскат 3 лв, ще се гръмна.

# 466
  • София
Момичета, не ми се получава😒 Колко трябва да е гъст лака ? Разтича ми се фигурката 😒

Този ефект с какво се прави?

# 467
Трябва да е гъсто. Омешай го с гст прозрачен гел или печи по-често, не да рисуваш всичко и да се разтича.

# 468
  • София
Трябва да е гъсто. Омешай го с гст прозрачен гел или печи по-често, не да рисуваш всичко и да се разтича.
Само базата ми е по- гъста. Може ли да се смеси гел лак с база?

# 469
По-лесно ще ти е да смесиш лака с малко акрилен прах и така да го нанасяш. Аз лично така процедирам с по-течните лакове. След като рисунката ти е готова, отново поръсваш с акрил и печеш.

# 470
  • София
По-лесно ще ти е да смесиш лака с малко акрилен прах и така да го нанасяш. Аз лично така процедирам с по-течните лакове. След като рисунката ти е готова, отново поръсваш с акрил и печеш.

Нямам акрилен прах. Къде писахте, че ще има намаления, изпуснах ли ги?

# 471
# 472
Измъчих се за втори път ми се случва вместо да се блендва лакът, да се утаява и да се разтича. Явно много се бавя. Трябва да се прави сутрин, но и това не мога да осъществя. Една снимчица от мен:

# 473
  • Бургас
Добре е, Регалия! И аз изчистих стария лак днес, но нещо не ми се занимава, ще трябва утре да измисля нещо. Клоня и аз към синьо-зелената гама.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 21:47 от sunny-n

# 474

А как мислиш да правиш тази декорация? Тя без акрил не може да се направи.
Не знам дали е на промоция, но евтин безцветен акрил има в мейкъп на марката Silcare.

# 475
  • София

А как мислиш да правиш тази декорация? Тя без акрил не може да се направи.
Не знам дали е на промоция, но евтин безцветен акрил има в мейкъп на марката Silcare.

До колкото разбрах, само с гел лак може?! Не става ли? С акрилната пудра нали става този матовия ефект?

# 476
Не, не става само с гел лак. Кармилла е пуснала видео по-нагоре как се прави - нарисуваното се поръсва с акрилен прах и след това се пече.

# 477
Оз много ясно няписах, че сеправи с неизпечен гел лак или гел лак смесен с гънт гел в моя случай и се поръсва с акрилен прах. Не знам иначе какво ще постигнеш с гел лак дамо и как очакваш матовият ефект да се случи. И клип пуснах за по-ясно дори, в който никъде не се споменава, че може само с гел лак.

# 478
Момичета, този ли накрайник препоръчвахте за почистване под ноктите при изграждане? Ако не може ли да препоръчате някой друг за тази цел

https://www.aliexpress.com/item/32877214216.html?srcSns=sns_Copy … afSmartRedirect=y

# 479
Минавам се един кармазъ маникюр, малко коледна прелюдия 😁

Въобще напоследък ми се носи изчистено, класическо и без никакви декорации. Вие на какъв дизайн сте се спрели за празниците? На мен ми се върти нещо от рода на синьо и сребърно, бяло и златно... Да видим 😀

Общи условия

Активация на акаунт