Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 367
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Да, аз препоръчах този накрайник, използвам го и е много добър.

# 481
Последно време забелзвам, че станаха модерни типсовете и съм пробвала всякакъв вид изграждане, та и това трябва да пробвам Sweat Smile
Уж се лепят с база, ама моята е цветна на Jana Nails и сега се чудя да си купувам ли прозрачната на Коди? Типсовете са с различна извивка, едните са като с усмивка, пък другите са си като изкуствени нокти. Има ли значение кои ще взема? В на Елена Арт сайта ги гледах, ама ми прави впечатление, че са по 500-600 бройки, което ми е прекалено много. От къде мога да си взема по-малко бройки?

П.С. Често казано въобще не ми изглежда издръжливо, какви са вашите наблюдения?

# 482
Момичета,препоръчайте ми моля млечно бяло,но лак да е,не база.До сега единствено намерих на Коди,но не ми харесва на снимки в нета.Ако някоя от вас има такъв,ще съм благодарна да сподели.

# 483
  • София
Anselma, аз от известно време ползвам х гел, които са си като изкуствени нокти. Понаучих се да ги лепя трайно, издържам по около 2 седмици обикновено, като се има предвид, че моите нокти не задържат много дълго лак, както и да е правен. На две седмици са ми доста израстнали ноктите така или иначе сменям. Лепя с коди, после лакирам. На мен ми спестява много време от оформянето на свободния край, затова ги ползвам, а и по- лесно лакирам без да се изцапам. Иначе даже не нося дълги. Поръчвам си от алиекспрес и съм ок с качеството без да имам основа за сравнение обаче.

# 484
За празниците не съм измислила, вероятно червено на бели снежинки, нещо лесно.
От черния петък взех два лака на семилак, бях поръчала 4,но по телефона ми казаха, че два цвята са свършили и не успях да измисля на момента с какво да ги сменя.

Това са, със и без светкавица. Много ми харесват, лесно се нанасят и покриват идеално от един тънък пласт(но все пак сложих два). Ще видим как са като издържливост, но за сега съм доволна.

# 485
За празниците не съм измислила, вероятно червено на бели снежинки, нещо лесно.
От черния петък взех два лака на семилак, бях поръчала 4,но по телефона ми казаха, че два цвята са свършили и не успях да измисля на момента с какво да ги сменя.

Това са, със и без светкавица. Много ми харесват, лесно се нанасят и покриват идеално от един тънък пласт(но все пак сложих два). Ще видим как са като издържливост, но за сега съм доволна.
Страхотни цветове! Може ли да споделиш кои са Simple Smile

# 486
В историята на поръчките ми това пише. Шишенцата сега не мога да снимам, че са в стаята в която спи малкия. Иначе са различни серии май.

# 487
Има разлика между

X-Gel,
Това са нокти от много тънък сллой гел. Те се сливат с гела, ако се залепват с гел или полигел.
Аз лично не ги махам, само допълвам, като ми израстнат естествените нокти. Но слагам полигел по цялата дължина на X-Gel ноктите, не само на естествения нокът.

https://www.aliexpress.com/item/4000941337946.html?spm=a2g0o.pro … gUid=VUBYJLfdaj4N

Artificial Nails - това са изкуствени нокти от пластмаса. Лепят се с лепило, база, гел.
https://www.aliexpress.com/item/1005005964070946.html?spm=a2g0o. … gUid=CDrn1khiw5zE

Extention Tips - това са удължители, които се лепят на края на естествените нокти и отгоре се слага задължително гел, полигел или акрил. Стара генерация. Едно време ги използваха, когато се работеше с акрил предимно.

https://www.aliexpress.com/item/1005002352010886.html?spm=a2g0o. … CA%21138855825%21

# 488
Мелани, ва жалост у нас маникюристи масово наричат гел х типсове и хората мислят, че са типсове.
Аз нищо не сэм миклила празнично, по обикновено все не съм баш във вълната и рядко правя тематични маникюри. Миналата година около коледа и нг направих един бяял перлен, който беше с ефект сесеф и горе плекнах една декорация с пигмент. Беше такова, но линиите ми се получиха по-дебели. Сега виждам дъс старата пила как много по-зле са почистени кутикулите.
Скрит текст:
Хубаво млечно като лак е neonail milky french имоше и на силкеър флекси  202.

# 489
Аз пък да ви се оплача, че със застудяването кутикулите ми са абсолютно отвратителни. И са почнали страшно много да растат и да се залепват по плочката, едва ги почистих миналия път с ел.пилата. ще минавам на фреза със син абразив явно.
Сега съм на почти 2 седмици и трябваше да мина с римувър, че пак не се търпяха. Мисля да оставя маникюра още 1 седмица, защото хич не ми се занимава да го оправям сега. Счупи ми се краят на 1 нокът и набързо ги направих всичките форма овал и плеснах един нов топ отгоре. Мисля, че ще изкарат още седмица.
Следващият ми маникюр ще трябва да е доста дискретен и елегантен, защото ще ходим на бизнес среща, та се чудя какво да направя. Обмислям едноцветен тъмночервен. Хич не ми се прави нюд, но и това е вариант с лек блестящ топ отгоре.

# 490
Нещо семпло от мен

# 491
И при мен със застудяването кутикулите и кожата загрубяват. Имам и студова алергия за разлош, та зимата съм стигала и до много неприятно, гадно напукване с кръв по ръцете, а лицето почва да се лющи. С разни кремове и козметики успявам да позамажа положението, но за кутикули единственото решение е междинно римувър. Масла, кремове не помагат толкова при кутикулите ми, освен ако не ги поотлепя с римувъра в студените дни. Скоро Обичах беше шернала един крем за студа, та като ми свърши едно кремче от дерматолог предписано мисля да пробвам.
Някое млечно, червено или нюд може да вървят. Аз харесвам и опал базата на Кира нейлс, но не знам дали влиза в графа "дискретно", тъй като моите разбирания са едни, а другите хора могат пък да го счетат за не толкова.

# 492
  • София
Здравейте момичета. Искам да си поръчам гел за подсилване на естествен нокът-тези на Palu някой ползвал ли ги е -спряла съм се на този-бял : https://makeup.bg/product/821156/) . Моите нокти за меки и без гел не стават.

# 493
Гелът на Палу от тази серия е много гъст и на мен лично ми е трудна работата с него.

# 494
Аз лично предпочитам гел в бутилка, но е въпрос на навик може би. За мен така е по-лесно, защото няма нужда от излишни четки, после да ги чистя и е по-малко мацане. Също така консистенцията на геловета и полигеловете в бутилка ми е по-удобна за моите нужди.
Да ви кажа - на мен алитоми възтановиха парите за пилата и прахоуловителя... Нещо сумите малко се разминавават и не мога да разбера защо, а за друго не съм подавала диспют.
Някой питаше за намаления и промоции. В момента при Полинка има някакви намаления и на първо четене има лакчета на sunone za 6 и нещо, което май в момента е по-евтино от мейкъп. Тия хора от лакчета по 4-5 лв ги вдигнаха на 10 почти, аз продължавам да се възмущавам. Май и майлак са вдигнали и повечето лакове са по 12 лв. "намалени". Иначе аз от Полинка не съм поръчвала и отзив не мога да дам и не мога да кажа до колко лв. беше безплатна доставка:
https://manicureworkshop.com/

Общи условия

Активация на акаунт