Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 31 584
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Да, той е

# 571
За ИГ напоследък масово, ако хората търсят някой специалист в околията без препоръка пишат примерно #manicuresofia и излизат маникюри на различни професионалисти. Така може да се рагледа, отвори страницата и човек да се запознае с работата на маникюриста/коафьора/гримьора или каквото търси.

# 572
Любимият ми е 💙
Имам го само като Vinylux.

# 573
Пристигна и моята пила. Бях поръчала бяла, дойде черна. Не знам дали ми се занимава с диспути, хубава е и тази.

Фрезите още не са ми пристигнали. Тези към пилата дали са читави или да не рискувам по-добре?

# 574
Тия към пилата за нищо не стават, от опит го казвам. Огромни са, сякаш са изхабени, нищо не пилят...просто кошмар са за мен.

# 575
Честита пила! И черна е много красива!
Иначе фрезите не стават, евентуално шкурките снават за леко запилване на мъртва кожа при педикйр или сваляне на гел лак-някои съфорумки предпочитат и им и по-удобно с шкурки. На мен лично не са ми удобни, но е важното мсеки да намери своя начин. Примерно на длуги съфорумки моите любими универсални накрайници не са им удобни за сваляне.

# 576
Здравейте, ново и от мен Simple Smile

# 577
Това направих днес. Реално хич не ми допада крайно, но ще то нося, че нямам нерви да махам. Inspiration-a реално беше с едно по-светло кафяво, а аз имах срамен за моето да е близко до другото, но не оказа се тъмно. И ми идва тъмно много, тъй като в последно време или съм с разни по-бледи или разни летни и ярки цветове. Линиите нещо ми станаха дебели, исках по-тънко да бъде, но предобрих вещо манджата. Поне златното върви  на циганията ми, която направих. Следващото ще е сигурно за празниците чак. И пак съм матова-определето гози топ ми снана любим за ползване. Имам и един друг на lunail, който също е матов до край, но някак другият много лесно се наранява и като закача става на черти, а този е твърд. И пак ще похваля скъпите Wilson накрайници с тях съвсем лесно ми стана да махам покритие. Просто да топ, ако ви се дават 10 евро за 1 накрайник. И последно да си кажа - последните пъти ползвам бонда на Коди и от него съм най-доволна до сега и като спойка, като начин на нанасяне и четка. От много време му се канех и лятото го поръчах от нейлмастера. Преди това съм ползвала клареса и палу, които кано бюджетен вариант са супер, но Кодито е класа над тях.

# 578
karmilla, много красив маникюр, не знам какво не му харесваш, честно. После питай, защо нямаме самочувствие да качваме маникюри някои хора Yum

# 579
Благодаря ти, Pupiii! Просто тия линии дебели ми пречат, а и не съм свикнала на такова тъмно. Как да нямате савочувствие?! Тук масово има много по-добре направени маникюри от произведения на "специалисти", които съм виждала на живо и из нета. Между другото попаднах на нов тренд с укрепване нод цвят и пигмент. Стои не лошо:
https://www.instagram.com/reel/Czo09gCA-74/?igshid=ZDE1MWVjZGVmZQ==

# 580
Кармила, и мен много ми харесва маникюрът ти. Умело съчетание на цветове, създаващо усещане за спокойствие сред природата. Съвпадение или не, но днес купих една елхова играчка точно в същите цветове.

# 581
  • Швейцария
кarmilla, прекрасен ти е маникюрът. Не го махай, аз ако някога успея да докарам такъв, ще съм много горда от себе си. И ти благодаря за съветите. За такива като мен, които нищо не знаят, са добре дошли.

# 582
Айде да се изкажа и аз Smile - маникюрът на кarmilla е супер, на мен единствено не ми харесва кафявото и си мисля, че ако не беше мат, щеше да стои по-добре /по-хармонично.
Моите коледни стикери, поръчани в края на октомври от Али, още не са дошли, дано да дойдат преди празника.Head Band
Още един глас за бонда на Коди.Heart Eyes
И да ви се оплача - от както смених базата и марката /бях на Семилак, а сега минах на Поко и Ванилеса/, не мога да си отгледам нокът, меки и къси са, надявам се с Коди нещата да се оправят!

# 583
Благодаря, момичета! Просто слудващия път ще съм на стандартната си вълна да няма грешки с експерименти.
Topsy1,страхотна елха!
MamaLina, по-добре ги разщарай тия китайски боклуци за бази! Освен алергия друго  няма да ти донесат. За подложка си трябва хубава база на добра марка, а от горе плескай, ако искаш, китайци. Ако си доволна от семилак вземи една база тяхна или ако имаш да купувш понече  неща от нейлмастера я Коди, я pnb, grattol, komilfo шли друга читава марка. Аз само на fox не харесвам саучуковата база - тя до сега най-много отслойки ми е дала.

# 584
Здравейте мацки, изграждане на изгризани нокти с акрил. Има какво да се желае при кожите, но бяха много зле, трябва редовна поддръжка, за да се подобрят.  

Общи условия

Активация на акаунт