Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 32 378
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
На лепкавия не лови добре, ще ти трябва специален трансфериращ лак или както там се наричаше.

# 421
Това е "лепило" за фолио.
https://kodiprofessional.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA … D0%BB%D0%B8%D0%BE

Аз лично ползвам едно за 3-4лв. от Али и ако фолиото не е боклук, работи добре. Води се Transfer gel.

Последна редакция: ср, 15 ное 2023, 21:10 от SilverPink

# 422
Здравейте, някоя от Вас може ли да изкаже мнение за геловете за изграждане на Коди
Build it up long nails
Build it up latte
Студен гел за изграждане transparent.

Питам, защото в момента има промоция в приложението на Елена и са с 30% отстъпка, пък аз нали искам да се науча да си изграждам ноктите...
Благодаря на всички предварително и се извинявам, че не мога да прикача снимки или линкове на нещата, за които питам.

# 423
Момичета знаете ли дали мога върху матов топ лак с частици да сложа лъскав топ лак ( и трябва ли с нещо да обработя преди лъскавия топ ) ?

# 424
Леко запили с буфер пила матовия топ, мини с обезмаслител и тогава слагай лъскавото, за да няма опасност да се излющи вторият слой топ.

# 425
За Build it up гел многократно съм писала, че е страхотен продукт, и аз лично го препоръчвам.

# 426
За Build it up гел многократно съм писала, че е страхотен продукт, и аз лично го препоръчвам.

Благодаря, Есмералда. И аз за него си мислех да го пробвам.

# 427
  • София
Можете ли да ми препоръчате матиращи топове? Нещо не намерих назад. Някои марки тук не ги намирам, затова ще се радвам на повече препоръчани варианти 😅

# 428
Здравейте, някоя от Вас може ли да изкаже мнение за геловете за изграждане на Коди
Build it up long nails
Build it up latte
Студен гел за изграждане transparent.

Питам, защото в момента има промоция в приложението на Елена и са с 30% отстъпка, пък аз нали искам да се науча да си изграждам ноктите...
Благодаря на всички предварително и се извинявам, че не мога да прикача снимки или линкове на нещата, за които питам.
Чудесен е! Аз само него ползвам вече. За съжаление промоцията е само на безцветния и на лате. Много малко намалени неща има. Взех си лате сега...

# 429
Pnb powder top е страхотен матов топ!

# 430
  • София
Този ефект с какво се прави?

# 431
Аз съм го правила с гъст гел омешан с цвета гел лак, рисувам и после преди изпичане поръсвам с акрилна пудра и пека. Сега ще ти пусна клипче на Полинка за пуловерчетата.
https://youtu.be/x5dckHyPER0?si=lFnKebbnyK8xoa6K

# 432
Аз си ги правя директно с гел лак и прозрачен акрилен прах отгоре.

П.С. не мога да повярвам, че вече дойде времето и за тези декорации. Flushed

# 433
Чувствам се прецакана. Прахоуловителя, който купих преди 2 месеца някъде за 90 (+/-) лева, сега ми излиза на 63лв.
Безжичен, ако някой все още няма и иска да се възползва.

https://a.aliexpress.com/_mNjZS8U

За блускай се изкушавам да си набавя малко нови цветове, че са ги пуснали на по 12 лева, ама ще се въздържа. Коди дали ще имат промоции скоро?

# 434
Коди и всички останали ще пуснат промоция другия петък, не си купувай Блускай.
Иначе доволна ли си от прахоуловителя? Добре ли засмуква?
Сега е по-евтин заради промоцията на Али за 11.11.

Общи условия

Активация на акаунт