Всичко за всички марки гел лакове - тема 52

• 31 589
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Моят нов маникюр с лакове Семилак.
Хубави са, малко по-редки от Коди, но не се разтичат и мен ми харесват. Взех си и един цвят черна боровинка, който обаче много трудно се изпича. Четките според мен са Ок.

# 526
Lana Gato, аз съм взимала от Елена арт.

# 527
Обичах, и аз имам такива упорити птеригии на 2 нокътя. Даже усетих как се препилих последния път в опита да ги почистя добре.
Ох, добре,че ми напомни думата…все едно не съм карала курс за маникюр😀не можах да се сетя вчера.
Garnitura не помага ремувър, твърде навътре са,а и са болезнени.
В старанието си последния път се осакатих така, че няколко дни ме боляха пръстите.
Скрит текст:

С какви фрези почиствате- конкретно кутикула?

# 528
Вече на снежна тематика. 😀 Чудя се за коледното парти, на което ще съм с рокля в цвят бордо, какъв цвят лак да си направя. Дали пак да е бордо или някакъв друг цвят, ще го помисля.

# 529
Здравейте,
Закупих си и аз атрибути за маникюр вкъщи.
Но имам въпрос, нормално ли е след изпичането на цветният гел лак, (държа го 2-3мин даже) като го барна с пръст, за да проверя дали се е изпекъл, оставя отгоре отпечатък от пръста ми, който после изчезва. И аз просто след това си слагам топ лакът.
Базата пак малко по-дълго отнема изпичане и оставя отпечатък, но топ лакът се изпича докрай.

Нормално ли е цветът да стои такъв леко гумен след изпичане? Или това означава, че нещо не е наред и трябва да се изпича докрай.

Лампата ми е тази: https://www.emag.bg/kombinirana-lampa-za-manikjur-i-pedikjur-sun … 48w/pd/DT5909MBM/
Лаковете са на тази марка: https://beautymall.bg/gel-lak-claresa-perfect-nude-4-5g-html

# 530
Нормално е, това е лепкавия слой на лаковете и базата. Топ лакът е без лепкав слой, щом не оставя отпечатък. Има и топове с лепкав слой, който се маха със специална течност за целта.

# 531
AniNe, не е добра идея да "бараш с пръст" гел лак изобщо. Буквално вчера отново обсъждахме темата за алергиите, а контактът на продукт или лепкав слой с кожата е основната причина за алергия.
Не се проверява така дали нещо е изпечено. База и цвят имат лепкав слой, това, което ти си усетила.
Лампата ти не е оптимална, но става. В нея печи по 2 мин лаковете на Клареса. Освен това ги нанасяй супер тънко, защото на по-дебел слой няма да се изпекат.

Lana, за София се сещам само за Елена арт. Но нейните гел Х са китайски и аз лично не бих дала такива пари за тях, особено когато в Али/Шийн се намират същите, ако не и по-хубави, за по 4-5 евро.

# 532
  • София
Много бързо ми омръзна синия лак и вчера смених

# 533
  • София
На първа страница четох, че препоръчвате масло за кутикули на Евелин и на Есенс. Аз много не съм доволна от продуктите на Есенс цялостно, има ли други марки, от които сте доволни?

# 534

И аз стартирах с тази лампа. Само на по- тъмните цветове имах недоизпечено (ама че дума...), за другите никакви забележки. Смених я по- скоро от любопитство да разбера как е с лампите с повече диоди.

# 535
Здравейте момиче , от известно време си правя ноктите сама с лампа Sun X5 plus . Днес къде ми излезна новина, че било доказано вече вредата от лампите и причината на рак от тях. Сега се притесних и дали да не си потърся по-слаба лампа . Може ли мнение от по -запознати от вас . И трябва ли да се използва защитен крем преди започването на новия маникюр.

# 536
Моята ножичка като форма е такава, но с позлатени дръжки. Купих я като изкарах курса преди 18 години. Тогава струваше 35лв, което си беше много. Но до ден днешен си реже безупречно! Вярно, че съм работила само 4-5месеца с клиенти и от тогава само на себе си, но пък всяка седмица режа кожи.

# 537
Момичета, миналата седмица си правих ноктите и на следващия ден имах лека болка отстрани на палеца/може би съм се препилила, между нокътя и месестата част Simple Smile/, намазах се с чаено дърво и ми мина. Днес обаче пак започна да ме боли, не мога да преценя дали се е надуло, но все едно набира, дали е алергия?

# 538
И аз се чудя тези големи лампи дали не вредят много. Днес покрай типсовете се загледах по мини лампите.
Аз си правя ноктите всяка или на две седмици.
Освен ръкавици не виждам с какво друго мога да се предпазя.

# 539

Средният е изграден, този път не можах да го изпиля както трябва и стана по-дебел. От самолет не си личи Joy

Общи условия

Активация на акаунт