Отговори
# 210
Пелин я показват само в горната част. Да знаете, ще измъкне някой голяам тумбак Grinning

Рени, нарочно я правят такава Сейро, за да притъпят реакциите към хамсията.

# 211
Сцената със Султан ми беше отвратителна....
Пелин я дават само горе, долу сигурно е в 6ти месец 😂😂 лелеее много се дразня с тази бременност...
Сейран наистина е много, многооо тъпааа.....

# 212
Серията е пълен леш🤦

# 213
  • Яко в Матрицата...
Пелин я дават само горе, долу сигурно е в 6ти месец 😂😂 лелеее много се дразня с тази бременност...
Вярно ли? Joy Тия не са в ред...

# 214
Ще ни запазят корема й за финала😂😂😂😂
Само че всичките знаем вече за какво иде въпрос. Смешници🤦

Тая Нюкет е пълно Куку🤦🤦
А дали е болна наистина, или излъга 🤔

Есме и тя превъртя играта 🤦🤦

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:47 от Hurricane~

# 215
Хахаха Есме изби рибата,само трябваше Шефика да си види физиономията ,да не говорим за лелята

# 216
  • София
Онази снимка на Пелин с корема ще се окаже истинска Joy

# 217
Скачаме от тъпня в тъпня 😆
Направо тотално дъно е сценария 😆

# 218
Аз се дразня,че  правят нас на  такива.
Значи Султан  вече сумати епизоди не се сещаше за Ферит.  Сега пак са се пресетили,че е влюбена й го дебне.

Друго   да си спомним, кога Зерин се срещна с Халис Ага и му чупеше стойки да го плаши с дъщеря му. До наши дни,доживяхме срещата им в кафето.
За двайсет епизода размиване  на  историята, забрава и забавяне на развитието на сюжетните линии, мълчание и изведнъж  се появиха след зимен сън.  Какъв е този иновативен подход за игра с търпението ни? И за капак бременна Пелин, съвсем изтървали нишката и не на място  е този ход.  Нито времето за бременността се връзва,начина на поднасяне. За идиоти ли ни мислят? Аз мисля, помня какво е ставало, какво и кога е било логично да се случи.
Хайде за манипулирането на Суна, ще си затворя очите. Това се връзва.  Hug
Нямам нищо против  да ги бяха завършили всички теми и интриги, но да бяха преплетени с останалите събития. Щеше да държат зрителя в очакване. Сега  трябва да се правя на изненадана,че ме правят на будала.
Изпуснали са влака за тези събития.
Добре,че гледам само клипчетата в инстаграм.

# 219
Божее .. яко са го закъсали , втора реклама и то нескопосано вкарана.

# 220
Значи сега ще ни изтърсят бременна Пелин в края на епизода, Емрулах ще пусне днес един фраг убж"брутален" утре ще дадат  апоредния тъп нескопосан епизод и ето шербета ни задминава ,може Фуат да възкръсне след пет епизода вече на нищо не се учудвам. Сейран я направиха много негативна

# 221
Харесвам КайСун, но нещата да се бяха случили от самосебе си, а не Ифакат да ги изманипулира🤦

Каква беше тая поза на пикаеща крава на Сейран пред огледалото 😂😂😂

# 222
Вече съм сигурна, че 1. Новата сценаристка никога не е гледала сезон 1. И 2. Някой има голям интерес да провали проекта, върви към финал. Казъм отново тормози дъщерите си, Ферит е безпомощен,  Пелин се завърна за 2 месеца с корем в 8мия.... фантастика с елементи на ужас

# 223
Нямам нерви повече 🤦🤦
Този само дето не подскочи от щастие. Спойлерите, че отрича да е негово излезнаха лъжа. Явно си е преспал с нея и ей го резултата 🤦

# 224
Ще изкарат флашбак от 19 епизод. Феро се зарадва Head Band

Общи условия

Активация на акаунт