Отговори
# 225
Пардоннн??? Тая верно излезе с корем..... амаа кога се минаха 8 месеца... смисъл аз ли не мога да смятам или????
Това беше черешката на тортата....

# 226
Направооо ми идваше да вляза в сериала да ударя шамар на Ферит. Не ми се мисли за Сейран,а сериала просто е вече пълна трагекомедия

# 227
Е не .. не мога да го гледам това.Ферит се радва.. думи нямам!
Сейро да си ходи .. тези отношения са обречени!

# 228
Умряха Сейфер.
Той направо си й е изневерил 🤦 Че си позволил и дете да направи. Айде марш! Добро са й направили на Сейран с противозачатъчните.
Радва се тъпунгера, че ще има извънбрачно дете🤢 Халис 2🤢

# 229
  • София
Какви са тези глупости, той се радва, че тя чака момче... Какво стана... Не, нямам думи просто

# 230
Оххх... Защооо... Мерт вярва на Пелин....И какъв е тоя корем....Май сценаристите трудно смятат, или са извън времето! Жал ми е за Сейфер...Но ще се справят. Трябва! Е наистина се ядосах...

# 231
Ъммм ще имаме ли фраг??????
Божееее какъв е този корем беее, не мога.... и той се радва нашия... Фериттттттттттттт лелееееее

# 232
Смятам да вляза директно с пушката, че направо вече не се трае тая простотия, която се излива от екрана. Hocho Misc Gun

Ферит какво се ухили, като чу пола на детето

Не, те тия отношения са обречени. Да ме прощават, ама не го съсипват, направо го сриват с багера отгоре ...

Rage

# 233
Ееее, неее...не го гледам , ама кати ви чета и нямам намерение! Дано рейтинга не им мине 1 утре!

# 234
Ъммм ще имаме ли фраг??????
Божееее какъв е този корем беее, не мога.... и той се радва нашия... Фериттттттттттттт лелееееее

Да, Емрулах е качил някви зайчета и магически пръчки за емотиконки

# 235
Сценаристите яко оплескаха нещата .. от зор да намърдат пак Буче .. тотално сринаха всичко.
Не знам дали вече могат да поправят тази грешка.

# 236
Боже Ифакат как засрами Ферит....
Първата му  жена била Султан... била го направила мъж...... съсипаха детето тия змииии

# 237
Утре с удоволствие ще  гледам шербета, така напук, там колкото и да са некадърни актьорите сценария е добър и поне ще си пия без да се нервирам. Съжалявам за хубавите актьори тук, даже Ферит се усмихва и пита какъв е пола, тези тотално изтрещяха.... И я прегръща🤨🤨🤨🙄🙄🙄🥴🥴🥴

# 238
Гнусяри бе🤢

Нали никой не очаква Сейран да приеме това? Никакъв подкрепа не заслужава Ферит. Да се развеждат и да приключва и сериал и всичко. По-нелепи могат ли да станат? Или ще убият Пелин при раждането и хоп Сейран да й гледа детето 🤦 Айде нема нужда 🤦

# 239
Извинявайте ,че нахълтвам, но...това е лъжа...игра....Пело ,майка и  Нукет....не мисля ,че има бременност,но най лошото и гадно е ,че ...поне така го разбрах ,че Ифакат е вкарала Султан в леглото на Ферит....ужас....ега си вещицата....незнам накъде вървят сценаристите ,но май дъното е близо....Dizzy FaceThinking

Общи условия

Активация на акаунт