Отговори
# 195
все още ли няма линк?

# 196
Няма да е Сабина, ще е Алина този път, но не мога да го кача тук

# 197

Приятно гледане на всички ❤️. Хубавия поглед на Мерто.

# 198
# 199
Мина времето в което с удоволствие сядах пред екрана, с чашката.  Не мога да повярвам,че от сериал номер едно, искат да го занулят.
  Няма да им гледам  глупистите, сами се закопават Scream Ще копаят към  дъното съзнателно? Или са решили,че високия рейтинг се дължи на Бучето? Нищо ли не могат да измислят  с тези кратуни, некъдърна работа. Rolling Eyes
 Жал ми е за Мерт и Афра.  Close

# 200
Оффф Феритт оффф....
Мерт е страхотен ❤️

# 201
Ох беее, тази Пелин да не е забременяла инвитро Joy

# 202
Ох беее, тази Пелин да не е забременяла инвитро Joy

Вземала е от семенната течност на Ферит в бурканче и хоп-троп в болницата 😂

# 203
От Ферит ли изкараха, че е бременна Пелин?

# 204
Разплака ме Ферит в колата.. направо му усетих болката!За пореден път съм възхитена от играта на Мерт!❤

Още не са дали бременността , според мен това ще е финалната сцена , дето се виждат Аби , Ферит и Пелин от фрага.

# 205
  • София
Пелин имаше ли корем в болницата или от одеалото изглеждаше така?

# 206
Не го показаха , но одеялото беше повдигнато като че има.

# 207
  • Яко в Матрицата...
Много подценяват зрителите, не се научиха... Още с първата сцена ме отказаха да гледам. Ще ви чета и утре с интерес ще чакам рейтингът.

# 208
Кое те подразни,Рени?

# 209
  • Яко в Матрицата...
Кое те подразни,Рени?
Безсмисленият диалог ме подразни, начинът, по който разтягат нещата във времето, за да има сцени, безсилието на Сейран на момента да обясни какво се е случило, че е променила решението си...

Видях в Т, че са сложили клипче от сцената в стаята им и го изгледах. Ами това можеше и пред унито да го каже и в стаята да говорят за това как Феро я е защитил. Какво пречеше? Нищо. Просто правят Сейран ужасно тъпа. Ей това най-много ме дразни. Промениха я до неузнаваемост.

Общи условия

Активация на акаунт