Отговори
# 180
Оххх ужас... 😂 Мерт как се е съгласил на такива извращения да снима???
Ако някой го изгледа (Мистери) да кажеш своето мнение по въпроса... хаха
Иначе се сетих, че Афра беше казала в едно интервю, че не се съгласявала да снима сцени в легло и изобщо такива романтични и сексуални сцени...
А иначе с Рамо какви ги върши само... лесно се е отказала 😂

# 181
Аз отдавна исках да го гледам ,но и аз като Мерт не съжалявам ,че го гледах.
Сега се чудя как мога да го сваля,че ми се иска да огифя няколко кадъра.

РЕЗЮМЕТО:
Ейлюл живее с баба си и изкарва прехраната си като проститука. Всичко, което иска, е да спести достатъчно пари и да се премести в Италия и да изгради нов живот за себе си там. Една вечер тя е поканена на ергенско парти на група приятели, които я намират в Instagram. Ейлюл се влюбва в Джем, бъдещия младоженец, който брои дните, за да се ожени за момиче от висшето общество. Джем също е впечатлен от нея . След тази нощ животът на Джем и Ейлюл започва да се слива в едно.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 13:59 от x BlackRose x

# 182
Не мога наистина да разбера какво има в това момче, че едновременно е толкова красив,сладък,секси,харизматичен,талантлив, срамежлив...... наистина чудя се,чудя се нямам точното определение за него.. само знам, че е супер таантлив и че сложи в джоба си всички, които се правят на "актьори"
https://vm.tiktok.com/ZGJKSQJTS/
https://vm.tiktok.com/ZGJKSmPrS/

# 183
# 184
  • София
Оххх ужас... 😂 Мерт как се е съгласил на такива извращения да снима???
Ако някой го изгледа (Мистери) да кажеш своето мнение по въпроса... хаха
Иначе се сетих, че Афра беше казала в едно интервю, че не се съгласявала да снима сцени в легло и изобщо такива романтични и сексуални сцени...
А иначе с Рамо какви ги върши само... лесно се е отказала 😂

Ами на мен ми дойде малко по-хард, не го очаквах. И не само заради сцената с тройката.
Понеже от днес имаме двоен празник ще го гледам и коментирам другата седмица Simple Smile
Може и някой скрийншот да кача, да се види какво имам предвид Simple Smile

# 185
В колко започва епизода 8 или 9?
Оххх нямам търпение за сцената със Султааннннн

# 186
  • София

В 8 трябва да е озет и в 9 епизода.

Аз след 9 ще съм на линия Simple Smile

Май това е единствената самостоятелна снимка на стената

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:52 от MysteryG

# 187
Носят се слухове, че дядото на Пелин ще се появи в сериала....... и ще възникнат вражди м/у двете семейства...

Има корекции в сцената със Султан и Сейран които ще видим тази вечер.

# 188
Вуйчото на Пелин идвал, не дядото. Тези се чудят какво да правят, че да й разпъват екранното време.

# 189
Вуйчото на Пелин идвал, не дядото. Тези се чудят какво да правят, че да й разпъват екранното време.

Офф да бе... 🤮 лепка направо

# 190
  • Яко в Матрицата...
Идвал вуйчото,  и братовчедът щял да дойде пак... Дано рейтът им стигне -1% Triumph Утре Шербетът ще ги измете Joy

След онази "сърцераздирателна" сцена, в която Пельо каза на Ифакат, че не издържа да гледа как СейФер се обичат, не знам с кой акъл пак въртят нещата около нея. И ако сега Ферит остави Сейран да си тръгне, да се развеждат, той да се жени за Пельо и да свършва тази мъка. Тези продуценти, сценаристи и т.н. да си направят един сериал с Буче в главната роля, да видим колко серии ще издържи.

# 191
Вчера из ФБ групите, на мен ми попадна инфо, че Пелин щяла да е само 3 епизода, че й намерили друг сериал, е който да участва и се зарадвах. Явно недостоверна информация е било.

# 192
има ли вече линк сэс сладкия глас на Сабина?

# 193
Идвал вуйчото,  и братовчедът щял да дойде пак... Дано рейтът им стигне -1% Triumph Утре Шербетът ще ги измете Joy

След онази "сърцераздирателна" сцена, в която Пельо каза на Ифакат, че не издържа да гледа как СейФер се обичат, не знам с кой акъл пак въртят нещата около нея. И ако сега Ферит остави Сейран да си тръгне, да се развеждат, той да се жени за Пельо и да свършва тази мъка. Тези продуценти, сценаристи и т.н. да си направят един сериал с Буче в главната роля, да видим колко серии ще издържи.

Нали Бирсен така написа... че докато Ферит и Пелин не се оженят сериала няма да приключи 😂

# 194
Готова съм за началото на филма... Мента, глог,  валериан, голяма ракия, червено вино и цяла бутилка за всеки случай... мъжът в другата стая да не ме притеснява, детето прави салата за спокойствието на мама🤣🤣🤣😅😅😅🙈🙈🙈🙈🍾🍷🍸

Общи условия

Активация на акаунт