Отговори
# 240
Накрая това трябва да направят...... лелеее препотих се 100000 пътии...

# 241
Добре де тя каза ли че детето е негово

# 242
Този сценарист верно ни взе за будали… Някъде бяха писали, че Ферит ще стане свидетел на насилие от Кязъм и ще го прати да си ходиявно това е бил замисъла последната сцена, но уви кравешкият поглед трябва да се лансира с корем…

# 243
Добре де тя каза ли че детето е негово
Да🤦 той я попита и тя потвърди 🤦 и той не спори. Направо си е легнал с нея. Боклуци и двамата 🤦 Хубаво изневерил си, ма е кой акъл не ползваш предпазни мерки? Направо сценария е на кота нула🤢

# 244
Момичетаааа... Ами ако наистина е бременна от Ферит...  Значи я е обичал, след като му каза Обичай ме в 19 епизод... Лелеее

# 245
Голяма пародия, чак се смях на моменти. Тя Сейран може да я направиха тъпа, ама Феро бей, смениха му "природата". Язък, окепазиха първоначалната идея на историята. Жалко, че и лудите нарастват, а бяха достатъчно в първи сезон, но...ще го гледам от любопитство, да видя докъде ще докарат края на тази трагикомедия.

# 246
Момичетаааа... Ами ако наистина е бременна от Ферит...  Значи я е обичал, след като му каза Обичай ме в 19 епизод... Лелеее
Да, и на другия ден с цялата си наглост я доведе в спалнята си🤦 Безсрамни до не знам каква степен🤢

# 247
Тя дори да лъже , че е бременна , той не отрече да е спал с нея.. тоест .. обичал си я е 😖

# 248
Оф лелееее или детето ще умре или Пелин... едно от двете ще е.....
Тя цикъла не си ли следи това момиче?? Нещо не мога да изчисля, кога е станало ... сценаристите да си хвърлят сценария в морето и да си ходят...

# 249
Тя дори да лъже , че е бременна , той не отрече да е спал с нея.. тоест .. обичал си я е 😖
Изобщо не лъже.
Стойте и гледайте как ще я уморят при раждането и ще връчат бебето на Сейран. Неслучайно тя се притеснила дали ще се справи 🤦

# 250
Горката Сейран, къде попадна този се ухили ще кажеш че видя ангела си пазител с корем

# 251
Ще има ли фраг

# 252
По нелепото е , че и да се гътне .. ще я помнят с добро , а не със всички гадости дето направи.
Аз не й вярвам , надявам се да не ни мислят за толкова тъпи и да излезне по-заплетено отколкото изглежда.

# 253
Чак почнах да се смея 😂,то да се нервиш ли,да ревеш ли да се смееш хахахах. Могат да си дянат сценария там където слънце не ги огрява сценаристите

# 254
  • Яко в Матрицата...
Сейран е тъпа та чак задръстена, а на Ферит голямата любов беше до вида на бременната хамсия. Ами ако Султан беше с корем, пак ли щеше да се зарадва... Няма да си причиня тази сцена.

Пожелавам им достоен рейт, че да продължат с глупостите и да продължат да копаят дъното. За пръв път ми е жал за актьорите, дори за Буче.

Общи условия

Активация на акаунт