Отговори
# 360
  • София
Афра и Мерт са главните герои, взимат най-големите хонорари, няма как да напуснат по свое желание, ако не им се плащат неустойки. А и те покрай сериала в крайна сметка се възползват максимално.

При всички случаи ще си завършат сезона, дами. Вече за трети, дано да няма!
Дето пише една мацка под снимката на Онур на сета, като се замислела, Ферит дори бил малко щастлив Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз това си помислих, защо се смеел Ферит, а то кой режисирал сцената Simple Smile

Викам Ифакат да се залюби с мафиота и да си я вземе в къщата той. Значи и този е за поне 10 серии, нали за три месеца търсеха да наемат вила.

# 361
Тия новите май са объркали проекта. Ха ха ха !  Вече не сме толкова апетитни според мен. Като мухи на мед бяха преди , сега са като мухи на лай..о. Няма да откарат много епизоди. То зависи от рейта де. Онур и челни стойки да прави , изпусна контрола. Ако се вдигне рейта ще си гледаме Пело до края. Как ще изпуснат такъв талант. Ние тука всякакви посрещаме с отворени обятия , ама за малко. И да не чакат да им развият образите - няма такъв филм при нас.
Чак не ми се гледа момичета ! Но...... не могат ме отказа.  Може и не веднага,ще си изгледам епизода.Първо ще ви прочета , за да преценя с какво да се заредя /питие  или сладко/.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 19:26 от Kami_J

# 362
Да докарат всички актьори и да се свърши! Който има връзки тук се бута, за да го видят поне веднъж между другите на живо🙄, но уви като си некадърен нормалните сценаристи не те искат.. Бучето никъде другаде не я взеха🍸

# 363
Хахаха на Ифакат наистина и трябва някой мъж ама така някой стабилен да я освести малко.....
Иначе Мерт ако каже занулвайте ме не искам този проект бързо,бързо ще го занулят... какво им пречи на тях??? Парите си ги имат, успяха да направят рейтинги,рекорди... тамън ще има повече време за Пелин ... и Онур ще си я режисира...
Лелеее този Онурр е като муха... лепи се навсякъде... защо не остави Бурджу да си режисира, а той седнал да дава акъли....
Не само Бирсен мрази фандома... Онур също...

# 364
Добре, аз пак да питам:
Пелин на кого се обади преди да срещне Ферид?
Защо и от къде Аби знаеше за Пелин, за да го заведе в парка?
Защо без изненада Ферид се съгласи , че бебето е от него?
Защо Зерин не е толкова решителна в защита на дъщеря си?
Защо, защо.....много въпросителни които се подминават и неизясняват...

Всичко това се прави с цел да се заблуди зрителя и да се отвлече вниманието му от по важните неща в сериала.
Не ми се мисли какви простотии ще гледаме след малко.

# 365
Защо пък да не напуснат, плащат си неустойката и се махат. Да не би да са първите напуснали дизи.

# 366
  • София
Между другото нещо, което със сигурност ще гледам тази вечер е какво са измислили за Кая и Суна. И двамата ще се използват един друг. А и бая си се целуваха, когато Кязъм влезе и ги хвана Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 20:24 от MysteryG

# 367
Оффф ние пишем, пишем ама да не вземе вярно да стане... да ги занулят един от двамата
Тогава психически и емоционално няма да съм никак добре 😄
Ама от къде се взе тоя филм беее... да ми разклаща нервите всяка седмица....

Екатерина... много въпросителни има защото цялата работа не е окей...
Кой знае Пела какви ги е забъркала та чак майка и не иска да се разбира...
Феритт се съгласи, защото май си мисли, че Пелуджум с никой друг не е спала освен него.. нали той е мачо и в първите епизоди налагаше контрол както на нея така и на Сейран..

# 368
Обикновено напускат след някой сезон, а не посредата на нищото. Защото договорите са сезон за сезон.
Само вуйчото на Пелин липсваше🤦
Да му дадат и на него една стая в ялъто🤦😂

# 369
Обикновено напускат след някой сезон, а не посредата на нищото. Защото договорите са сезон за сезон.
Само вуйчото на Пелин липсваше🤦
Да му дадат и на него една стая в ялъто🤦😂

Само Пела и родата и липсват в конака... всички да живеят заедно като семейство:)

# 370
То,с тези новите,Мерт и Афра ще могат ли да се включат с някоя и друга сцена?Ма,то голям проблем стана,че Пелинчето не може да си държи краката затворени и чак мама и вуйчо ще и ги кръстосват и сватосват.Може и да искат да видят дали ще се изконсумира новата-стара връзка.Какви са тези глупости,за канарчета ни взеха.Ясно,вече и Мерт и Афра няма да виждаме в сериала,само мама,вуйчо и Пелинчето.Сценаристи 00,продуценти 00,сценарий -1!Артък!Накрая ще си го гледа само продуцента!

# 371
Сейран: „Хем откраднаха мечтите ми, хем не ми дадоха възможност да градя нови мечти. “

Феро тук нещо ми се струва като ески Феро Thinking

# 372
Обаче всички как казваме, че няма да гледаме и накрая пак сме пред екраните... Joy

# 373
Обаче всички как казваме, че няма да гледаме и накрая пак сме пред екраните... Joy

Много ясно,Афра и Мерт правят това

# 374
Фандома не разбра, че гледа драма с клинични случаи. Много разтягат с излишни гост актьори, те едните не оправили, "носят" други.
Каква ти промяна у Феро бей...
Забелязахте ли в снощната серия, когато се кара на Султан пред Ифакат- "Ами ако беше станало нещо на момичето?"....момичето-Сейран нали му е жена, защо я нарича "момичето"....

Общи условия

Активация на акаунт