Отговори
# 525
Този спойлер ми звучи достоверно :

Скрит текст:
Сейран ще намери ехографската снимка на бебето в джоба на Ферит и ще започне скандал.

# 526
Феновете са опасни 😂

# 527
Колко му прилича това бебе!!!Все едно наистина е негово дете
имаше ли фраг снощи?

# 528
Колко му прилича това бебе!!!Все едно наистина е негово дете
имаше ли фраг снощи?
Не... кой знае какви сцени снимат със специалното участие на  режисьор Онур... режат, поправят... Емрулах ще се чуди какво да ни сглоби за понеделник

# 529
  • София
Тази или е влюбена в Буче или й плащат
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkini-veda/34061/?amp=1
На това му се казва манипулиране на мнението.

# 530
И на мен Суна и Кая  не ми харесват заедно. Сигурно защото бяха  умело изманипулирани от Ифакат. Суна - меркантилна , желаеща живота на Сейран /нищо че не си признава/ , Кая - воден от отмъщението. Като знам какви са сценаристите ни , голяма любов ще извадят оттук. Въпреки това на мен не ми стоят добре един до друг.
Феро  , ах ,феро !  Пак започна звъненето посред нощ на Пело. Тичането от едната до другата. Криенето. Нощен живот , който сигурно ще видим пак в пресата. Сейран пак му рови в телефона . Губи доверието и бавно но сигурно.    Дежавю !

# 531
Има едно нещичко у Ферит, което не бива да се пропуска - той е готов на всякаква саможертва, докато не постигне целта си, докато не завладее любовта на другия. Играе, плаче, моли се, сърди се, изнудва, крещи... Иска и постига пълна отдаденост, което всъщност е зависимост на другия от него. Така е с дядо си, майка си, Пелин, Сейран, Абидин.  Ай се появи някаква пречка по пътя на завладяването (съперник), готов е на всичко, вкл. и на бой.
Затова никак няма да ме учуди да поиска всичко - и Сейран, и детето.

# 532
Няма как да приема постъпките на Ферит като нормални. Самия факт,че ще има дете от друга е унизителен, а за капак и отвратителното му поведение. Което е напълно в разрез с  другото му аз, което дава мило и драго за жена си.
Ако си представя,че моя съпруг дойде и ми каже, че ще има дете от друга... Не знам  какво доверие бих му имала от този момент нататък.  Ферит  вече е предал Сейран, трудно може да си върне  доверието й. Ако й разкаже, ще е достойна постъпка. Както виждаме не се тревожи, може  и да не се чувства виновен в бъдеще,че поставя Сейран в това положение. Няма да се очудя ако в спор й вмени  вина,че не е искала дете. Което ще е най-голямата наглост,но е типично в негов стил.
Явно Пелин е получила повече от внимание и комплимент, щом няма съмнение в бащинството му. Целуването на корема на майката е доста интимен и щастлив момент за една двойка. Къде би се препознала Сейран в този миг, ако ги види? Освен като излишна в новия семеен триъгълник. Като се върнем назад колко много пъти се е повтаряло  това държание на Ферит към двете. Не искам никоя жена да бъде обичана по този начин, както Ферит  обича Сейран.  Или да е необичана, като Пелин, защото държанието му към нея е било винаги многозначително. Винаги между двете, винаги между двата стола,винаги в унижение  и за двете.  Той винаги чист,невинен,милия жертва и манипулиран, неразбран. Хайде стига вече. Просто си е такъв. Има такива мъже, не могат никога да  бъдат верни и с една жена.
Той е типичен пример,като баща си,ген.

# 533
Бирсен е долна почти колкото Онур Sunglasses

Сега, не знам какво точно е станало в Мармарис, но Онур казал на Мерт, че защитава Афра, но той ще мине през него /ще го прегази тоест/. "Щом не можахме да довършим Сейран в очите на зрителите, нека довършим Ферит."Доколкото разбрах, става въпрос за това, как ни представиха Сейран в Мармарис.
Та затова сега го пишат такъв Ферит, все едно му е паднала тухла на главата.

Нейсе, да пиша и аз един спойлер от съмнителен източник. То вече на никъде не вървят нещата, бием отбой

Скрит текст:
Ферит щял да заключи Сейран в стаята, но Асуман ще й отвори и Сейро ще избяга. Ще я намерят след 5 месеца.
Хади дано!

# 534
Сега се сещам и нещо друго... Пелин държи още един коз в ръцете си- Ферит не знае за опита за самоубийство. Шанс за още манипулации. Готова съм за драми, но смъртта на Ферит или Сейран няма да понеса. Надявам се, че забъркаха кашата с ясната мисъл, че знаят как да я оправят. Не се отказвам от Сейфер. И между другото чакам фрагът с нетърпение и страх едновременно... Ще се плаче още... Сейран ще разбере за бебето, за тъпотията в дискотеката...

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 18:52 от Dichkata

# 535
Молят акаунтите със спойлерите да кажат нещо хубаво, но засега нямало такова, за съжаление.

# 536
Известният журналист Баръш Коджаоглу написа кратка статия, в която признава, че е гледал сериала „Женкарят ” вече два сезона, но напоследък е започнал да губи удоволствието да гледа сериала.
 В последния епизод беше забележимо, че сценаристите прекалиха и показаха на публиката нещо, което просто не би се случило в реалния живот.  Той беше уморен от прекомерната емоционалност, гняв, унижение и ненормалност на всички герои, особено на Сейран и Казъм Ага.
 Сюжетът на сериала явно се обърка, дотолкова, че в крайна сметка журналистът реши да премине към гледането на сериала „Боровинков шербет“.  И приятелите му също започнаха да превключват на други канали.

# 537
Тази или е влюбена в Буче или й плащат
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/yali-capkini-veda/34061/?amp=1
На това му се казва манипулиране на мнението.

Според мен и тя се кекса с Онур.... харем си правят.. те затова им идват и такива идеи за сериала..

# 538
Суна - меркантилна , желаеща живота на Сейран /нищо че не си признава/

Ифакат излъга Суна, че Кая има интерес към нея. Това й даде смелост.
Да ти призная и аз бих се насочила към такъв изход, ако баща ми е Кязъм Simple Smile И, не защото завиждам на живота на сестра си, а защото ненавиждам своя. Личи, че на момичето й прелива чашата вече. Положението й е отчайващо. Не може да излезе на един фитнес, дори с придружител, всеки момент могат да я върнат в Антеп, да я пробутат на някой неандерталец-втори Кязъм, да не говорим за натякването, че им останала разведена на ръцете Head Band
Кая си изглежда, като принца на бял кон в сравнение с другите перспективи.

Затова никак няма да ме учуди да поиска всичко - и Сейран, и детето.

Аз съм сигурна, че ще поиска всичко.

# 539
За съжеление спойлерите , които прочетох са изключително гадни за цялостната история до сега, който има сили и нерви му пожелавам успех в гледането .Всички СейФер акаунти са унили и са наясно , че СейФер няма да има и ще дават  съвсем друга история поне за сега  Пелин ще властва доста дълго време , разбира се , ако рейтингът е толкова висок ще се пише и бута Буче още (това била целта) Щом на публиката и харесва това , това ще е
За Мармарис аз разбрах , че е имало в сценария как Сейран се напива и целува Кая Ферит , виждайки това и удря шамар . Мерт не е бил съгласен и  е водил дебати с Бурджу да не снимат тази сцена
Защо така  при сърце го в взел на мушка този сериал Онур нямам никаква идея Само знам , че на сценаристта на Омер , Джем Карджи никога няма да се намеси
Мерт си каза , че старият Ферит идва ( а аз тогава се заблудих и мислех Ферит от последните 10-15 еп) , ето той е вече тук и още по зле ще става Само ,къде излъгаха Афра , че ще има сезон пълен с любов не стана ясно
Съсипаха им образите , то е ясно Но това насилие ми идва много До къде я докараха и Чекин Текиндор да скубе коси Излагация голяма за толкова дългогодишен артист

Тъпото е  , че покрай този  грозен сценарий , ей така мимоходом минават незабелязани и неоценени Мерт и Афра
Мерт за мен беше неузнаваем в сцената с Пела в парка и с Ифакат Гледах съвсем друг човек  и артист

А да и в колата с песента бил дал жокер , че ще полудее Ферит Grinning

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:33 от KrasiAnna

Общи условия

Активация на акаунт