АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - Април 2024 ТЕМА 2

• 46 007
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, дали в момента има клиника, където позволяват на бащата да присъства на фетална морфология (18-23 седм)? Много ми се иска мъжът ми да види бебето, бих го накарала да направи ковид тест преди да дойде и нямам нищо против да платя повече, обаче и двете места, които ми бяха препоръчани от АГ не пускат с придружители. Дори съм готова първо да направя истинската фетална морфология както трябва без него и после да отидем някъде заедно да го види без да правят измервания вече. Sweat Smile
Ние правихме във Варна на 1.12 и мъжа ми присъства на целия преглед . Разбира се маски , калцуни всичко както си му е реда

# 436
Ние също във Варна правихме в Темелков при д-р Цонев на 21.09 и на 16.11. Таткото присъства и на двете без калцуни и маски даже. Сега не знам как е 🙂

# 437
В клиника Калчев при д-р Чучумишев също може.

# 438
  • София
В Токуда при Василев го пуснаха края на ноември. Няма маски и калцуни при него, болницата не е въвела такива мерки. За Богданова и Колева не знам как е ситуацията и дали те пускат, но Василев да. Даже се старае да обяснява и на бащата къде да гледа и на големия екран, ако нещо не е съвсем ясно къде да се гледа.

# 439
Много ви благодаря за информацията! Ще пробвам в клиника Калчев и в Токуда. Понеже не съм казала нищо за града, живея в София, и не съм готова да ходя до Варна за ФМ Smile Но се надявам, че за някой от Варна ще бъде полезно.

# 440
Аз правих в Медлайн при д-р Борис Иванов. И бащата присъстваше, докторът беше много подробен и със страхотно чувство за хумор описваше всичко по малкия човек. Тръгнахме си доволни, усмихнати и спокойни от прегледа.

# 441
  • София
В Оскар клиник също пускат мъжете да присъстват на ФМ.

Днес бях на преглед при АГ. Бебето е пораснало, вече е 337 гр Blush Измери и шийката с вагинален ехограф, беше в норма, но ми увели дозата магнезий, тъй като се видяха контракции. След две седмици съм на втора фетална.

# 442
  • София
За Оскар не пускаха бащите преди 2 седмици. Може да се обади, ако реши мамата, за да попита.

# 443
Тук в Германия нашия татко го пускат навсякъде Grinning При моята лекарка трябва да чака отвън докато ме повикат. Маски само в една болница са ни изисквали. Вчера бяхме на Feindiagnostik и лекаря беше много мил към половинката ми.

# 444
В МЦ Марковс също пускат татковците на ФМ , да не говорим че Павлова дори ме попитаа защо не сме взели и каката хаха Simple Smile

Аз съм в 23+3г.с. и усещам бебка доста високо вече.

# 445
Аз ходих на втора фетална морфология при д-р Чучумишев в МД Калчев и съм много доволна.  Таткото беше с мен.

# 446
  • Варна
Дами, мен ме изписаха от болницата с подобрение, бебка вече е нагоре  корема е мек 😊
Естествено, се прибрах болна от там и в тази връзка ми е питането.
Какво ще кажете за чайовете и меда по време на бременност? Питам в смисъл по време на настинка, когато се изпиват по-големи количества и от двете? Конкретно аз пия по 5-6 чая на ден от лайка, с голяма лъжица мед и два-три резена лимон.
 Отделно, мед със сода за гърлото и изцедени лимони с мед.
Разбира се, взимам и каквото ми е дала АГ, но то далеч не е достатъчно, ако ги няма чая и меда отстрани.
Чета, обаче, че понеже и лайката и меда били силни алергени, не трабвало да се прекалява.
Какво може да стане, вие борите ли така настинката или разчитате само на фармацевтичните методи?

# 447
  • София
Аз повече от 2 чая на ден при настинка не си позволявам. Иначе пия липа и един с джинджифил и ехинацея. Слагам им понякога половин резен лимон, а мед по 1чл. Лайка също имам, но четох разнопосочни мнения и гледам да е рядко. И държа пакетчетата доста по-малко от описаното.

# 448
Дами, мен ме изписаха от болницата с подобрение, бебка вече е нагоре  корема е мек 😊
Какво ще кажете за чайовете и меда по време на бременност? Питам в смисъл по време на настинка, когато се изпиват по-големи количества и от двете? Конкретно аз пия по 5-6 чая на ден от лайка, с голяма лъжица мед и два-три резена лимон.
Разбира се, взимам и каквото ми е дала АГ, но то далеч не е достатъчно, ако ги няма чая и меда отстрани.
Чета, обаче, че понеже и лайката и меда били силни алергени, не трабвало да се прекалява.
Какво може да стане, вие борите ли така настинката или разчитате само на фармацевтичните методи?
Какво ти беше? Аз в момента съм в болница на системи с магнезии, заради контракции на матката. Само че хода само за системата и си тръгвам. Корема ми беше доста твърд , не усещах бебето хубаво да се движи

# 449
Какво ти беше? Аз в момента съм в болница на системи с магнезии, заради контракции на матката. Само че хода само за системата и си тръгвам. Корема ми беше доста твърд , не усещах бебето хубаво да се движи
Момичета вие усещате ли ги тия контракции за да ви приберат . Моя корем е също твърд , но аз немога да кажа , че усещам нещо . Питат ме имаш ли контракции , а аз нз дали имам нищо не усещам . Усещам си бебето как се мести как рита. Та сега като ви мета се замислям да не изтърва нещата

Общи условия

Активация на акаунт