💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 154
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 920
Виолета много явно се моташе. Не знам не забелязаха ли съотборниците й.

# 1 921
  • Някъде там...
Сините преписват юнашката!
И двете племана преписваха яко. Последна Виолета преписа Wink

# 1 922
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тия хора лягат и стават с грошовете на Цвети. Гладна кокошка просо сънува, ако всичко това е заради тях ще е голямо разочарование.

# 1 923
Брех не мога да повярвам ,че се измамих. Ама не предвидих Виолетка. Ееее ми честито да им е на старейшини. Поне Момчи не е застрашен ,че с тази контузия по- добре да не се мъчи. И сега да видим кой е загазил ??? Оп май няма да има червен съвет, направо ще обявят номиниран.😁

# 1 924
  • Брюксел / София
Добре, че не участвам в игри. Аз не бих изтърпяла така някой да ме саботира.
И сега какво се прави на умна Виолета - прецака цялото племе.А, Денислава и тя: не й ли е неудобно…Пфууу

# 1 925
  • На Изток от Рая
Че тя Виолета е отворена книга за Мартин😂

# 1 926
Играчите в този сезон ми харесват, за разлика от тези в сезон 4. М.г. се бях отказала да гледам ИВ, но тези ме кефят и ме провокираха пак да гледам.

# 1 927
  • Другата България
Мнооооооого грозно, супер грозно.
Виолета ли не знае тези “крила“ къде се слагат, че ги слага на главата на това чучело? Сори, идол, или тотем, или каквото и дърво да е?
И Радко агънцето, отново не разбрал какво се случва, се напряга да обяснява как трябва да се прави, а Ръльо седи до него и му шепне :„тихо, тихо, остави я, тя знае какво прави....“!

Дунев: “Те са се разбрали с Рълев, той да ОПЪНЕ Цвети...“ Joy
Ръльо, Ръльо, какъв стратег си, разбраха те и в Созопол......

# 1 928
"Ами те са се разбрали с Рълев, той да опъне Цвети .." .. 🤣😬

# 1 929
В Надкаст ще има да чистят на покемоните си лицата (да не пиша задниците).

# 1 930
  • София
Харесва ми как Вили говори злобно на Ралица😬 Вилиии, Ралица верно е бременна и е малко по- кротка, ама не я предизвиквай …. И тя хапе като теб 😬

# 1 931
  • Варна
Набрали са ѝ от продукцията.. 😃

# 1 932
  • София
Виоелета и да е саботирала, никога няма да си признае дори на синхрон след случката миналата година

# 1 933
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм в ролята на измамено агне този епизод Satisfied.  Виолета се опита, ама Мартинчо интриганта веднага загря и я матира.

# 1 934
  • На Изток от Рая
Виолета как се прави на ударена, все едно планът е бил тя да отиде с/у Цвети и се оправдава. Отвратителна жена

Общи условия

Активация на акаунт