💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 194
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Варна
Та, кой би - не мога да гледам сега

# 1 906
  • Другата България
Чак не мога да повярвам, че се подведох /ако червените паднат отново/.
Изобщо не предвидих поведението на Виолета, което е съвсем целенасочено според мен /без значение от причината/. Оттам и промото явно разчетох грешно. Сигурна бях, че ще метнат Мастагар при гладиатори /още си го мисля/, че нещо ще стане на този съвет.
И то пак ще стане, но май няма да е със Старейшини.
Да видим де, но Виолета просто е толкова безидейна и направо ленива, че ще е чудо ако червените спечелят. Много грозно поведение, и никой не ѝ казва нищо. То, не, че има и кой да ѝ каже, те всъщност още трима са с нея....

# 1 907
Ако Гладиаторите идат на съвет ,и Ралица каже че Виолета е разкрила пред Дени ,кой ще е на елиминация,може наказанието да е сега Вили директно да иде срещу Цвети и да няма гласуване.

# 1 908
Чак не мога да повярвам, че се подведох /ако червените паднат отново/.
Изобщо не предвидих поведението на Виолета, което е съвсем целенасочено според мен /без значение от причината/. Оттам и промото явно разчетох грешно. Сигурна бях, че ще метнат Мастагар при гладиатори /още си го мисля/, че нещо ще стане на този съвет.
И то пак ще стане, но май няма да е със Старейшини.
Да видим де, но Виолета просто е толкова безидейна и направо ленива, че ще е чудо ако червените спечелят. Много грозно поведение, и никой не ѝ казва нищо. То, не, че има и кой да ѝ каже, те всъщност още трима са с нея....
Ся гледай, че Калоян изведнъж нареди този пъзел и изведнъж печелят. Joy

# 1 909
  • Брюксел / София
Ако паднат червените, което е все по вероятно нарушението е, че Виолета е казала на Денислава кой е номиниран от червените! Ако паднат сините, пак същото - Денислава знае неправомерно кой е номиниран от червените.
Нищо не знам, само предполагам.

# 1 910
  • Sofia
Не се наемам да твърдя, че е саботаж. Обаче ако някой ще саботира, трябва да си е взел поука от миналия сезон. И да отрича докрай.

# 1 911
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Калоян единственото достойнство извън плуването, е че може да минава халките/тарзана/мрежата. Извън това едва се влачи по арената, подпира се тук-там, побутва едно-друго, нищо не му се прави, повече стои отстрани, докато другите дърпат, бутат, копаят, сглобяват. Това, че бил пъзелист, е пълна партенка и дебела лъжа, не знам откъде тръгна тази легенда. И не знам какво търси в ИВ като не го кефят игрите и не му се играе.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:41 от Reinа

# 1 912
  • Някъде там...
Оряшкова не мина по тарзана, пропуснах ли нещо?

# 1 913
Виолета е жалка и се излага, колкото и да е зле се съмнявам да не може да се надигне!!

# 1 914
Старейшините май ще са на съвет ?!  …. или не Simple Smile

# 1 915
Цвети е аут с тази игра на Виолета.

# 1 916
  • Брюксел / София
Сините преписват юнашката!

# 1 917
  • На Изток от Рая
Виолета толкова очеизвадно саботираше, седя, мота се, отдалеч гледа, слага крила на главата...

# 1 918
  • София
Момчил е от този тип, който винаги дава кураж и гледа оптимистично на нещата...Дори и да не са както трябва нещата, той не губи грам увереност , продължава спокойно и зарежда и останалите...

Ейй пак червените на съвет..

# 1 919
Виолета почти се беше паникьосала, че току виж наредили тотема преди сините 😃

Общи условия

Активация на акаунт