💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 206
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 145
Жалко! Явно утре Виолета ще се сдобие с 200 гроша

# 2 146
И сега, какво последно се случи с 2-та допълнителни гласа на Мастагарков, изгоряха ли или може да ги ползва на следващ съвет
Изгоряха.
Благо не е от любимците на продукцията. Яко го прецакаха. На практика само едни 50 гроша му останаха.

# 2 147
  • BG-DE
Двата му гласа са "следващ съвет", поне така каза Димо, и допълни, че ако съветът е тази седмица ще има 4 гласа (2-та като капитан) не са му изгорели.

# 2 148
  • Другата България
И сега, какво последно се случи с 2-та допълнителни гласа на Мастагарков, изгоряха ли или може да ги ползва на следващ съвет
Изгоряха.
Благо не е от любимците на продукцията. Яко го прецакаха. На практика само едни 50 гроша му останаха.
Не са.
Може да ги ползва на следващ съвет, просто са два, а не 4, както щяха да са ако беше капитан/е капитан.
И аз така се заблудих, но съфорумки ми показаха правия път.

# 2 149
  • София
Не са изгорели, но вече ще има само три гласа, защото надали ще го правят пак капитан (всъщност кой знае?). И ще трябва да разчита да разбият периферията на змийската коалиция (Оряшкова, Дунев), за да ги надвият.

# 2 150
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Неговия глас + два допълнителни = 3 гласа при някой от съветите (не казаха,че са валидни само тази седмица)
Така го разбрах аз.

# 2 151
  • Другата България
Скрит текст:
Посочи я. Директно.
Дори бях така когато чух, че Денислава върнала инфо на маман, че при евентуален техен съвет номиниран ще е .....Дунев!!! Ти да видиш! Явно пак е работа на Мартин, но ние така и не стигнахме до това да се насладим на въпросните дебати.
А щеше да е интересно. 5 гласа за Мартин /4 на Мастагар и един на Момчи/, 5 за Дуньо /Дени, Мартин, Оряшкова, Мишо, Вики/, и гласът на самия Дуньо енигма - зависи кой как щеше да го обработи. Но Мастагар трябваше да даде решаващ глас, тъй че Мартин можеше и да е аут /номиниран/ при син съвет.
Да, ама не. Продукцията не харесва това, сепарето в Джанъм с доживотен абонамент чака.....
Аз пък сега си мисля, че от продукцията са искали син съвет, да могат да разбутат малко там седянката и да се разбере какво точно предимство е взел Мастагарков (т.е едно никакво). Обаче Вили като им е прецакала плана, са поизбеснели. Сега поне Мастагара (ако се сети или Момчи му подскаже) може да ходи с раница на всеки съвет и така да излъже останалите че има я гердан, я томахавка
Не вярвам. Вече. Снощи бях сигурна, с оглед настоящите събития не го вярвам. Мартин ще го коткат до последно, и това съм сигурна, както и вече направо убедена, че Денислава ще си замине преди него. Как ще стане не знам, с техния карамбол кристалното ми кълбо е в мъгла, по-гъста от Лондонската, тъкмо нещо ми “изкристализира“, и цоп - греда.
Но за Мастагар го вярвам, още не мога да се разочаровам от себе си до степен такава, че да се заблудя в едита му на мъченик, който са подхванали от понеделник насам. В събота вероятно нещо ще се случи, другата седмица ли....не знам, но ще го махнат от старейшини. И така всъщност ще ги разбутат, но за сметка не на Дуньо, а на жените вероятно - Вики и Оряшкова.
С тия секунданти .....Виолета вероятно ще вземе Рълев, Цвети Крум. По-рано предположих Рълев победител, но ако теорията ми за Мастагар е вярна, то следва Крум да спечели. Той знае, че Виолета не харесва Мастагар, ще го иска в своята коалиция. Да видим де, че вече не смея да предполагам, повече са ми халосните патрони. Аз и за Цвети мислех, че ще стигне до ТОП10, а тя каква стана....

# 2 152
Този епизод ми действа зле на храносмилането. Изобщо не съм сигурна, че ми се гледа утрешният.

# 2 153
Аз не казвам да няма коалиции. Казвам, че тези две ме отвращават.
++++ Изпревари ме, тъкмо щях да го напиша. Simple Smile
Само малка поправка, коалицията вече е една, те играят заедно.
Четиримата са една коалиция и ще мачкат наред с удари под кръста, с предателства и мръсна игра. Rage
Много си права, че това всъщност е една коалиция готова още отвън. Отвратително. 🤮

# 2 154
  • Другата България
Да, и аз съм по същия начин.
Виолета не я понасям от така актуалния ден, но в последните епизоди направо е ....
Има злодеи и злодеЙ. Мартин също не  е китка и е злодеЙ, но на фона на Виолета си е направо търпим.
Този епизод ми действа зле на храносмилането. Изобщо не съм сигурна, че ми се гледа утрешният.

# 2 155
  • София
Положението е папагал яде миди.

# 2 156
Интересно е едно изказване на Мишо след спечелването на играта. "Е, сега ако не ни нърфнат, не знам" или нещо такова. Термина "nerf" се използва в гейминг средите и означава "отслабване". В гейминг средите се ползва основно, когато се отслабва някое оръжие или герой, който пречи на баланса на дадена игра. Тогава се ползва термина "нърфнато оръжие" или в случая на ИВ отслабване на дадено племе.

Трябва да върна епизода, но съм почти сигурен, че Мишо си визираше продукцията, а не Гладиаторите тук. Явно в екипа на редакторите няма геймъри. Ако знаеха какво казва наистина съм сигурен, че щяха да го изрежат.

# 2 157
  • софия
Ако тази вечер на съвет бяха Сините, как щяха да номинират Вили служебно ми е въпроса?

Аз съм с впечатление, че продукцията по-скоро разваля коалициите този сезон. Двойките са разделяни бързо, махнаха Гатьо и Цецо и така  отвориха играта на Р+Р, Вили на Чистилището.....
Не знам, може и да се заблуждавам....

Но в сезон 4, това най-ме дразнеше - коалициите си останаха същите и при трите племена. Даже и супер хода със саботажа беше порицан, а така се радвах, че посмяхя момичетата. Цялата интрига ми се изгуби след това. Коалициите си останаха същите и след разпадането на Сините и докрая си вървяха без опции от другите да направят каквото и да е.

Този сезон ми се струва, че се опитват да избегнат това, или се заблуждавам и така ми се иска да го виждам поне ......Confused

# 2 158
За принципното умишлено нарушаване на правилата, издала е каквото е могла,  и е приела тайна информация (те и за храната амазонките крадоха, криха и така и не изядоха скритото - откритото, защото им го взеха) Simple Smile.
Изобщо не защитавам Дени, но в случая тя не е издала информация, а едно бъдещо въображаемо събитие. Номинацията на Дунев не се е състояла и можеше изобщо да не се случи, защото Денислава изобщо няма представа какво им е в главата на Момчи и Мастагара. За Оряшкова не знам коя страна щеше да избере, ама Дунев не е тъп и ако един глас полети към него веднага ще гласува с Момчи и моделчето ми. На син съвет гласовете можеха и да са на кантар между Дунев и Мартин. Така ,че не е много за наказание Дени. То все едно да кажеш утре ще е слънчево, а то да се окаже че ще вали. За какво да я наказват за прогноза ли ?

# 2 159
И аз си мисля, че най- вероятно Мастагарков ще стане червен следващата седмица, прекалено много великденски яйца напуска продукцията за това. А и освен , че така засилват червени, все пак трябва да има интрига в игрите. Пазят си милионерчето, а и се опитават да прецакат Момчи. Той не им е угоден за сценария и понеже сините хиени си нарочват най- силните, когато Мастагарков го няма  Момчил ще е изпращан по номинации постоянно. И шанса му да обърне някак си играта ще е преместен при червени. Освен това и на Крум трябва да му се даде възможност да се пребори, не случайно е върнат от чистилище, при него сюжетната линия все още не е свършила.

Общи условия

Активация на акаунт