💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 246
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Другата България
Не знам за вас, но за мен героят на епизода отново е малкото агънце Радко.
Сценката с големия овен Рълев по време на “реденето на пъзела“ от Виолета дори и в момента ме кара да се смея с глас, без да гледам.
Вечно неразбралия и “обмислящ“ непораснал мъж, седи до Рълев, гледа как стрина слага очеизвадни спойлери/крила на главата на ...онова нещо /така и не разбрах какво беше това дърво - някакъв тотем ли?/, мига умно и пита “батко“: “Ама защо ги слага там, това са крилА...“.
А батко отговаря: “Тихо, тихо, тя знае какво прави.....“

# 2 161
  • София
И сега наказанието на Виолета е да вземе 100 гроша и грошовете на Цвети.  Битката има плуване,  нещо което Цвети не умее.

# 2 162
Виолета сипа с големия черпак на Ралица, но за нея няма “отмъщението на водещата”. Наказаха я с това да излезе срещу най-лесния противник от племето. Такова наказание наистина не е виждано за 5 сезона… Тупарев е Бог на тъпотията. А Момчил го разпъват на кръст за всяка дума, която посмее да каже, даже и за шмекер ще го обявят. Ми не знам защо още се чудят, че рейтинга им се сгромолясва.

# 2 163
meis, караш ли ми се или съм се объркалА?😀
 За мен дъното е, че продукцията така грубо погазва всякакъв опит за стратегия, за мислене и за какъвто и да е ход, който не и изнася. За това, че стигнаха до там, да наложат пълно мълчание на героите си, защото изнагляват с всеки изминал сезон. Ако проговорят ще се окаже, че совите изобщо не са това, което са. От това губим ние. Все повече ще се котират немислещи или няма да искат да направят какъвто и да е ход, защото знаят, че няма смисъл.
 Така че, ще те помоля да ми позволиш сама да си преценявам кое е моето дъно.
E ти пък чак  сега реагира така бурно на грубостите на продукцията. Пием си кафенцето с теб , но твоето  Вили и наша Виолетка  с щерка не печелят дори добро утро с изявите във формата Simple Smile
Мисля си че мутренски изказ  от утре няма да  слушам в това предаване  , изчерпа се твоето Вили и  чрез Цвети продукцията  ще я измете.

# 2 164
Как не се сетиха да накажат Виолета със задължително присъствие във всички битки до финала, пък каквото ще да я боли там Joy

# 2 165
  • София
Повече одобрявам мъжкото поведение на Виолета, отколкото женското на Дунев! Долу ..ниско по тревата пълзи към финала..

# 2 166
  • софия
 За мен дъното е, че продукцията така грубо погазва всякакъв опит за стратегия, за мислене и за какъвто и да е ход, който не и изнася. За това, че стигнаха до там, да наложат пълно мълчание на героите си, защото изнагляват с всеки изминал сезон. Ако проговорят ще се окаже, че совите изобщо не са това, което са. От това губим ние. Все повече ще се котират немислещи или няма да искат да направят какъвто и да е ход, защото знаят, че няма смисъл.
E ти пък чак  сега реагира така бурно на грубостите на продукцията. Пием си кафенцето с теб , но твоето  Вили и наша Виолетка  с щерка не печелят дори добро утро с изявите във формата Simple Smile
Мисля си че мутренски изказ  от утре няма да  слушам в това предаване  , изчерпа се твоето Вили и  чрез Цвети продукцията  ще я измете.
Вилито е мое, колкото и всички останали. Някой се е загубил в превода ми се чини. Това, че не плюя по никой, освен продукцията и то не за сефте ли я прави моя.😀
 Ако се абстрахираш, че това е толкова омразната ти Виолета, а някой друг, който и да е. Да речем Момчи. Значи, пребит отвсякъде,  куц, трудно се придвижва в играта и бави отбора. Че и се репчи на богинята на игрите. И на богинята и писва и решава. Ей сега е моментът да го разкарам. Няма сила, който и да е срещу него ще го помете. Изсмуква си от пръстите наказание, което да не се лъжем, може да го лепне на всеки един от играчите. И воала   , куцият кон е разкаран. За мен не е ок в целия сезон какво се случва с играчите. Те просто не им дават да се разгърнат. По просто от това не мога да го обясня.
 Утре ще си пием кафенцето,  а вечерта, като разсипя аперитива ще съм доволна, ако кака Вили впрегне цялата си злоботия и въпреки контузиите натрие носа на Фродо и сие.

# 2 167

Animal WolfAnimal FishAnimal Lion

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 01:10 от Fshwxl

# 2 168
  • софия
охххх, ще ме умориш..., шаран ли е по средата JoyJoyJoy

Супер отбор Hug

# 2 169
  • София
Много ми допада чувството за хумор, с което Момчил коментира снимките си. Самоиронията е умение, което ценя. Blush

# 2 170
Ох, този Васил защо все ходи като талибанин...

# 2 171
И сега наказанието на Виолета е да вземе 100 гроша и грошовете на Цвети.  Битката има плуване,  нещо което Цвети не умее.
Какво наказание, това си е откровена награда от 200 подарени гроша при битка с плуване.
А стрина какъв тон държеше на Ралица, а тя гледа умно и не й отговаря?!
 Това много ме размисли, никой не си е позволявал така да се отваря на Ралица, респ. продукцията. Напротив продукцията начуква канчето и на най-големите бабаити, а на стрина нищо, дори има утешителна награда от 200 гроша, че се наложи да я критикуват лекинко на съвета.
Хич не ми е чиста тази работа.
Има някаква игричка тука.

# 2 172
Вилито е мое, колкото и всички останали. Някой се е загубил в превода ми се чини. Това, че не плюя по никой, освен продукцията и то не за сефте ли я прави моя.😀
 Ако се абстрахираш, че това е толкова омразната ти Виолета, а някой друг, който и да е. Да речем Момчи. Значи, пребит отвсякъде,  куц, трудно се придвижва в играта и бави отбора. Че и се репчи на богинята на игрите. И на богинята и писва и решава. Ей сега е моментът да го разкарам. Няма сила, който и да е срещу него ще го помете. Изсмуква си от пръстите наказание, което да не се лъжем, може да го лепне на всеки един от играчите. И воала   , куцият кон е разкаран. За мен не е ок в целия сезон какво се случва с играчите. Те просто не им дават да се разгърнат. По просто от това не мога да го обясня.
 Утре ще си пием кафенцето,  а вечерта, като разсипя аперитива ще съм доволна, ако кака Вили впрегне цялата си злоботия и въпреки контузиите натрие носа на Фродо и сие.
Аз нямам съмнения , че продукцията ще ни ппецака и кафето , и брънча, и аператива. Прекалиха този сезон  и следващият ще видят ефекта.

# 2 173
Някакъв спойлер ли има , че Момчил няма да спечели или са само опасения. Не виждам как продукцията го цака с топла бира. По -прекрасен сценарий и за герой от американски екшън не е имало. Първо - обвинен в сексизъм от Лошата на сезона ( по подобие на харесвания Фифо).
Второ -спасител на бедстващи момиченца (по Алекса докато все още беше харесван)
Трето - единствен защитник на отритнатия Мастагарков . Ако продължат да му дават героични етюди , вече Чък Норис ще вземе да ги съди за плагиатство. Това ,че от време на време водещите му вкарват леки и безобидни въпросчета , е колкото да не личи ,че е "избрания". Което няма лошо. Момчето е супер - умно , силно - с едно правилно представяне , ще събере огромна аудитория
Да не вземат да го пратят да спасява и Цвети )))
Та както всичко си е нагласено , очевадно се замислям , дали и другият главен герой Мартин , не е в роля. Да са го върнали , с обещанието да бъде истински злодей. Вероятно са го омаяли с приказки , как лошите герои са най- помнените. Ако е така - поздравления , признавам ,че много се нахъсвам срещу него.  Не казвам , че са роли със заучени реплики , просто по- атрактивните участници са активно подбутвани и насърчавани да влязат в стериотипен образ , който е по- наситен от истинският им.
Неартистичните натури като Дунев , Мария , Теди примерно , сякаж знаят ,че са във филм , но не са им дали сценария и горките буквално се чудят какво да кажат и направят

# 2 174
  • софия
Всеки е набутан в някаква роля, някои са с реплики, други без.
В моята глава даже сценарият върви от финал към начало. Избират си победителя или поне топ 3 и после разтягат локумите надолу в зависимост от играчите и ситуациите. Могат да си извъртат, променят, наказват, прощават и каквото си решат  за да е по- интересно, но топ 3 трябва да са в безопасност. Нищо, че ще ги представят първо много добри, после лоши, после пак добри.... или в обратен ред.

Нали имаме нещо като "инфо от кухнята", че този сезон не се е получило както са го мислили, та се е наложило да променят сценария в движение. Личи им, доста скалъпени сцени имаше.....ама и тяхната не е била лесна, де....на продукцията, ама хак да им е Joy
Ама каквото и да са намислил моите фаворитите са си същите

Сит Лъв HeartHeart
Рълев Heart

Общи условия

Активация на акаунт