💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 206
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 175
Много горчив вкус ми остави епизода. Ще стискам силно палци на Цвети, ама знам, че е много смело желание да я видя победител срещу Виолета.

# 2 176
Не зная какво ви е инфото от кухнята. Не чета спойлери , инстаграми , прескачам всяко инфо извън излъченото. Ясно ,че ще има и резервни варианти ако се случи нещо извънредно. Рълев мисля е първа резерва . Но дали го знае или го баламосват ,че ще е фаворит
 Интересното е ,че всички хора се нервират на някой участник , че е "бутания" , но въпросните хора изобщо не са те , пазените за финал..Факт , че са вън. Протекциите са на много фино ниво, и никой не ги сочи с пръст

# 2 177
4 сезона - 4 сезона чакам някой да се озъби така на Ралица и да й покаже, че не може да мачка участниците и постоянно да им хвърля подигравателни коментари. Дори и Вили да е саботирала откъде на къде ще го издаваш пред всички - това е стратегия. Но Вили показа, че не цепи басма на никой и няма да позволи дори Ралица да я тъпче - физиономията на Рали безценна, изкефих се на макс. Беше шокирана, че Вили й се озъби Grinning Grinning безценен момент, поне за мен. За петте сезона само Юлиян и Виолета биха имали смелостта така да се опълчат на Ралица и да я поставят на мястото й. Дори Гатьо на няколко пъти му се искаше, но така и не намери смелост.

# 2 178
Според мен целия този цирк беше Цвети да не се изправя срещу Рълев утре, а да бъде по-равностойна битката го направиха да бъде срещу жена в този случай Виолета.
Цвети няма как да бие Рълев на трасе дори и този да носи Димо и Ралица с него.
Вкараха си автогол с тези кастинг  битки този сезон защото трябва да правиш трасе за 2 битки и да бъде равностойна всяка битка или пък да клони към "правилния" играч което го прави почти невъзможно.

Последно, може би и това е  също една от причините да не ходят участниците  на подкастите тъй като Неделчо и Туджаров са доста близки с Дени и Вили и не искат допълнително да се задълбочава в тази тема, само когато продукцията има изгода.

# 2 179
Мозъците на Мудеви просто са наваксали с въглехидрата чак сега. Joy
В сериозен дефицит ще да са били. Stuck Out Tongue Winking Eye

Баница с боза, прави чудеса. Smiley

# 2 180
Какво значи някои да се озъби на Ралица?
Предаването никога не е толелираоло да се съботират игри и аз съм съгласна с това. Все пак е ИГРИ на волята.
Наказанието на вещицата и прави услуга, ма игри...квото покажеш, друг е въпроса, че аз лично не мога да гледам. То отровно направо..

# 2 181
Не разбирам какво общо има саботирането в случая ? наказанието е заради снасянето на инфо, никой не знае дали Виолета е саботирала или не. И дори да е саботирала няма как да я накажат за това, Мани и Фейгин наказаха ли ги Grinning това е напълно позволено.

# 2 182
Дори и Вили да е саботирала откъде на къде ще го издаваш пред всички - това е стратегия. Но Вили показа, че не цепи басма на никой и няма да позволи дори Ралица да я тъпче - физиономията на Рали безценна, изкефих се на макс. Беше шокирана, че Вили й се озъби Grinning Grinning безценен момент, поне за мен.
Такива стратегии не се толерират. Миналият сезон също показаха пред всички какво направиха Феигин и Мани. Да я видят колко струва всички. Не случайно питаха другият голям стратег ти би ли съботирал игра?
Ясно ми е защо я наказаха
ПП: Интересно как гледаме едно и също и виждаме коренно противоположно нещо. За мен Вила изглеждаше като настрана по време на съвета.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 03:55 от ani12544

# 2 183
  • София
Сега изгледах епизода.
Виолета беше като "препикано мушкато" на съвета.
За Цвети съм днес и дано бие.

# 2 184
На Оряшкова ѝ стана лошо като видя тарзана.

И някакси възира по тъча. Незабелязано го финтира.

# 2 185
Не стана ясно за нас зрителите какво се случи с Оряшкова и тарзана.
Иначе Рълев "издуха" Момчи Open Mouth 
Коментар на Вайс относно натъртените ребра

# 2 186
4 сезона - 4 сезона чакам някой да се озъби така на Ралица и да й покаже, че не може да мачка участниците и постоянно да им хвърля подигравателни коментари. Дори и Вили да е саботирала откъде на къде ще го издаваш пред всички - това е стратегия. Но Вили показа, че не цепи басма на никой и няма да позволи дори Ралица да я тъпче - физиономията на Рали безценна, изкефих се на макс. Беше шокирана, че Вили й се озъби Grinning Grinning безценен момент, поне за мен. За петте сезона само Юлиян и Виолета биха имали смелостта така да се опълчат на Ралица и да я поставят на мястото й. Дори Гатьо на няколко пъти му се искаше, но така и не намери смелост.
Само дето Юлиян нямаше възможност да се озъби на Ралица иначе не би пропуснал.😜

# 2 187
  • София
Дам... Когато Юлиян игра водеща беше Алекс, ама важното е да му се вменяват някакви неща..

# 2 188
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Виолета е санкционирана заради инфото,което по право не може да споделя.

Саботажите са част от играта и Продукцията никога не е наказвала за тях.
Утре съм за Виолета,просто защото е много по-интересна като играч.Цвети не й потръгна играта и дори физически я намирам за слаба на фона на другите жени.

Оряшкова не я даваха на Тарзана наистина.100% не го е минала и Продукцията си я пази,да не я "очерня".
Дунев не искам дори да го гледам, много ми е неприятен. В промото пак ще мънка с кахърната физионимия на "ни лук съм ял,ни лук съм мирисал,Пенке ле". И при едните,и при другите - както му е изгодно и така да си избута до финалите.

# 2 189
  • До морето
Има ли коментари на участниците в Инстаграм след снощния съвет?

Общи условия

Активация на акаунт