💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 895
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 015
За мен който и да се изправи срещу Фифо, Гого, Жорката и Андрей и им даде отпор е заслужил да участва в сезон 6.  Сега да видим и златокоско как ще се справи, че Жорето е много голям залък.😁

# 3 016
  • София
Ами край, дотук с интригата.

# 3 017
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Жорката ми е в пъти по-симпатичен от Калоян, иначе и този претендент много комплексен и интересен играч ми се вижда.

# 3 018
Тези плувци от този сезон не струват. Георги още миналия сезон показа колко бързо плува. По-бърз от плуване няма. Поне така изглежда. Този сезон колкото и да гледам плуването, няма такъв бърз като Георги.

# 3 019
Припомних си Жорко какъв сладур е, ама и опонентът му не му отстъпва. Красиви момчета.

# 3 020
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жорката се поизмори и първото топче, което взе, беше от червения сандък. Grinning Голяма шматка е той.
И въпреки че не е тренирал цяла година и му дойдоха тежко веригите, пак се справя чудесно. Припомних си колко адаптивен беше и как умно играеше винаги. А и сега не изневерява на стила си.

# 3 021
  • Другата България
Според мен продукцията си избра Иван, защото беше аутсайдъра, "мъченика" на гладиаторите. Или той или Радо щяха да са избраните, но Радо е прекалено тих и безинтересен, както Цвети беше до преди една седмица, та затова избраха Иван.
Иван е перфектният персонаж, на външен вид изглежда слаб, а не е.Има една лудост при него когато влезе в битка, която показва неговата "воля" дори и да не е най-силният. Спомням си как му се чудиха старите гладиатори, като започна да показва тази "лудост".  Подтискан, но хитър. И освен това си има агънце, на което е дал обещание. Много могат да развият сценария с Иван. Дали ще предаде агънцето, дали няма? Няма да се очудя, ако и за това Радо не е никъде по снимките с тях, за да си мислим дали случайно Иван не го е предал (правят го същото с ергенките).
Аз мисля, че Иван знае как да играе продукцията и идването на дамата му даде шанс да се разлисти, с Радо той може да играе само персонажа на "добрият и честният мъченик", а това започна да става скучно на продукцията, след като Мишо дойде. Той трябваше да промени персонажа за да го запазят. И за това стана "злодей" за една нощ. Оттам идва и това непостоянство в държанието му и репликите му. Държи се грубо със Цвети на единият ден (злодея Иван) на следващия се чуди, защо Цвети не му говори (истинският Иван), както и двойните му стандарти, забравя кой персонаж играе.

Тук е по-важно да можеш да играеш продукцията и да казваш и правиш каквото продукцията иска да чуе, от колкот да играеш другите играчи. Метаморфозата е също много важна, зациклиш ли в един образ до там си....
Моето мнение за Рълев. Благодаря ти, че си го синтезирал/а по този начин. Нещо като Алекса....
Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Тъй, опитах да ви изчета, някъде директно прескачах. Изключително неприятно впечатление ми прави търсенето на сметка от едни хора на други защо харесват този или онзи. Това не е викторина, това е тема за формат, в който всеки си пише мнението, без да се налага да дава обяснение защо то е такова. Не е необходимо на всяко отрицателно мнение за личния им фаворит на едни хора да се дават обяснения защо това НЕ е така, а е онака. Ако за Х нещо е така, а за мен е онака, просто приемам, че е нормално хората да сме различни, и подминавам. Не изисквам обяснения. Мисля, че това са нормални похвати във виртуалното общуване. Но явно съм се объркала.
Харесвам Момчил, защото....така. И не мисля, че това следва да е повод да се обяснявам на непознати никове в анонимен форум, в тема, в която сме за приятни емоции, не за другарски съд. Не харесвам Рълев, защото...така. Просто не е моя човек. Но пък и не ходя по всеки, който не смята като мен, да му искам сметка за личните пристрастия.
Дяволче, за Мастагар не е спойлер, поне не от мен. Ако четеш всичко, както твърдиш, още по време на епизода в понеделник, който НЕ гледах, а ви четях, изказах предположение, че този едит на Мастагар на мъченик няма как да продължава много. И понеже не мисля, че ще отпадне, а и не мисля, че Мартин ще се откаже от него, предполагам, че ще го разкарат някак от племето. После започнаха да го повтарят играчите, не знам защо Blush, а след като Крум загуби, идеята ми е във вторник на капитанска да е пленен. Мастагарков. Или там каквото и да е друго. Дали че стане - . Дано да стане, за да се раздвижат нещата.

Жорката е наслада за очите.
За мен няма съмнение, че Рълев ще спечели там каквото ще печели.

# 3 022
Скрит текст:
Скрит текст:
Малко са им усложнили битката. Вериги по 20кг.Моста на Тарзан. Три пъти плуване.
Айде Жорка. Не оставяй агънцата гладни
Това с веригите е много голямо утежняване, но само аз ли забелязвам, че Георги изминава 5-6 метра повече с веригите на гръб докато стигне своя кош?
Той е свикнал с това... 🙄
Да, ама играта отново не е честна. Иначе съперникът му е голям симпатяга и не мога да кажа, че съм пристрастна. Просто ме боли от нечестността.
Изказването ми беше иронично. Wink
Аз съм пристрастна - Жорката е моят любимец от миналия сезон.

# 3 023
Жоре, кака кой те подстрига така бе душко.
Да не се казва Мишо фризьорът

# 3 024
  • София
В 20:01 минута днес дават повторение от вчера и в момента, в който Цвети вкарва топче, Димо казва: "Край! Виолета вече няма предимство" Това още вчера го чух и си помислих, че предимството е просто вкарано топче.
И изведнъж: 2 трасета плуване.
Та, подозирам, че като са видяли, че Цвети наваксва са променили нещата в движение и на някоя почивка са казали, че това са новите правила. А както знаем по договор се преиграват битки и участниците нищо не могат да направят и да обсъждат след излизането от формата.
Е, добре де, къде ви бяха мозъците, че подписвате такива неща?

# 3 025
Заради вълните ли и главите на двамата бяха толкова над водата? Мислех, че при свободния стил главата почти не трябва да се подава над водата, за да не се губи скорост.

# 3 026
Жоро е наистина торпедо във водата.

# 3 027
А кога ще гледаме Ана Мария, Радостина, Весо, Юлиан, Добрин и т.н...? ЯВНО там договорите са билЕ други!

# 3 028
  • На Изток от Рая
Да им се чудиш на тия от кастингите, що не са взели този хубавец - плувец, а са взели Даниел примерно

# 3 029
Димо за Жоро - "Само да не се нарани, така че Фейгин да плаче" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт