💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 892
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
Виктор бил голем убавец Wink

Жоро много пъти е казвал по подкасти, че е изпаднал в депресия след финала и е спял да тренира и да се занимава с каквото и да било. Спрял е и плуването.

Сега покрай Радо и плуването в ледени води отново е живнал. Доколкото знам ще влиза в отбора му за отборни надпревари в плуване в ледени води, но не знам докъде е стигнал и дали това ще стане реалност.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:18 от Diavolo

# 3 001
И двамата участници са много симпатични и усмихнати, не може ли и двамата да спечелят? Rolling Eyes

На Рълев не му трябва имунитет, не искам и да гладуват останалите заради някаква си игра.

# 3 002
  • София
Жоро много рано остана без въздух.
Май наистина не е ставал от дивана...

# 3 003
И двамата участници са много симпатични и усмихнати, не може ли и двамата да спечелят? Rolling Eyes

На Рълев не му трябва имунитет, не искам и да гладуват останалите заради някаква си игра.
Чудесна идея е и двамата да спечелят. Хем Рълев да има имунитет, хем тета да не яде
Жорко що се мота сега.

# 3 004
Ех то ако започнем така - защо пускат хора , които един пъзел не могат да наредят - излагат ни като нация

Подкрепям молбата за спойлерите , вече не знам как да чета за да не попадна , то на диагонал, първо и после целия пост, то мъчение...

Ами да не ставам дребнава ама едното няма общо с другото. Всеки човек може  дах
седне да реди пъзел (изключвам хора с увреждания, за които това би моглода е трудно или невъзможно, въпреки че и там зависи от пъзела и увреждането)- просто едни да много добри,а други не са. При плуването наблюдаваме хора, коите не просто не са добри, те буквално ползват помощни средства защото  в противен случай ще се потънат.
Повтарям се вече но ... не държа да допускат  само професионални плувци, държа да пускат хора, които имат базови умения да останат на повърхността без пояс...Unamused

# 3 005
Жорката е ясен, ама и този Виктор голям симпатяга, че и национал по плуване бил. Ти да видиш.😄
Много готини и двамата как се поздравяват. Отвратителни са тези вериги. Трябва да имат вечна забрана.

А Димо пак разби с коментар. Жорката си оправял трийсет килограмовото фишу.🤣

# 3 006
Малко са им усложнили битката. Вериги по 20кг.Моста на Тарзан. Три пъти плуване.
Айде Жорка. Не оставяй агънцата гладни

Това с веригите е много голямо утежняване, но само аз ли забелязвам, че Георги изминава 5-6 метра повече с веригите на гръб докато стигне своя кош?

# 3 007
Скрит текст:
Малко са им усложнили битката. Вериги по 20кг.Моста на Тарзан. Три пъти плуване.
Това с веригите е много голямо утежняване, но само аз ли забелязвам, че Георги изминава 5-6 метра повече с веригите на гръб докато стигне своя кош?
Той е свикнал с това... 🙄

# 3 008
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жорката няма отърване от тези вериги, май действително го преследват. Grinning И пак е на по-далечното трасе и трябва да измине някой метър повече от опонента си. Да му имам късмета...

# 3 009
Тежко му е на Жорко, ама да се стяга. Предполагам че е ял преди да дойде

# 3 010
  • София
Димо и за Рълев каза, че имунитета ще е само за следващ племенен съвет.
Много искам да разбера как стоят нещата с тези имунитети. Както и с онези 2 гласа на Мастагарков.
Това е пълно безумие ако ще са само за 1 седмица. Той Мастагарков по тази логика вече би трябвало да ги няма като актив, защото старейшините изобщо не стигнаха до съвет тази седмица.
А пък на Рълев изобщо няма да му трябва този имунитет, защото при гладиаторите е ясно какво ще се случи. Крум е цел номер 1 и Калоян цел/мишена номер 2.

# 3 011
Скрит текст:
Той е свикнал с това... 🙄

Да, ама играта отново не е честна. Иначе съперникът му е голям симпатяга и не мога да кажа, че съм пристрастна. Просто ме боли от нечестността.

# 3 012
  • Някъде в Матрицата
Започвам да гледам и какво виждам, коша за топки на Жорката е в Синеморец.
И напълно го подкрепих, като мина урбулешката пред Виктор, въпреки забележката на Димо.

# 3 013
  • София
Сравняват се тук Жени (Сезон 4) и Виолета.

За мен няма място за сравнение.
В Жени нямаше злост, поне ние не усетихме такова нещо.
Виолета е злобна, цялата хвърля чернилка и жлъч, обиди и лепи етикети  по другите.
С толкова комплекси, които избива чрез обидите и униженията по другите хора!

В Жени това нещо май го нямаше. Да, правеше схеми, но тя беше добър стратег.
Освен това беше и фантастична с пъзелите, и нямам спомен да е саботирала някога играта. Измъкваше жълтите от невъзможни ситуации.

Жени ще изяде с парцалките Вили.
Цяла класа е над нея и като стратегическа игра. На терен зависи от профила на битката. На халки Вили е по-добра ама Жени е по-добра във водата, има повече сила и е много по-добра на пъзелите.

# 3 014
Не разбирам защо постоянно казвате “ Не знам дали Цвети щеше да я бие?” Ама Цвети би. Тя си вкара топчето преди Виолета да дойде на плажа и вече се връщаше за още една обиколка във водата. Искате да кажете, ако и Виолета трябваше да плува пак ли?! Пак щеше да я бие, много изморени бяха вече и двете, а Цвети имаше преднина.
Без плуването в кръг, щеше половин обиколка да е пред Вили 🤣
а без плуването с ризата можеше и да се удави Smiley
никой не знае как е щяла да завърши битката. просто предполагаме и си казваме мнението.

Нещо много важно ли  пишеге, че трябва да е в червено. Може  би всеки да си хване боичките и темага да стане нетърпима, като буламачиге на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт