💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 905
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Мери, не визирах теб за Мастагарков.
Имаше поне 10 различни мнения и аз просто не знам откъде дойде и защо. Предположих, че има изтекло инфо или е видян в червено от ''папараци''
Ако са само предположения, няма проблеми. Simple Smile
То в този сезон е логично да има нови трансфери между племената, особено сега както гладиаторите са само 6 човека.
Ама за мен това не е правилно и не е редно да се прави.
По-слаби са от конкретни техни решения и загуби на терен.
И да, визирам дори и моя любимец.

Продукцията съсипа целия сезон.

# 3 076
  • София
Скрит текст:
В 20:01 минута днес дават повторение от вчера и в момента, в който Цвети вкарва топче, Димо казва: "Край! Виолета вече няма предимство" Това още вчера го чух и си помислих, че предимството е просто вкарано топче.
И изведнъж: 2 трасета плуване.
Та, подозирам, че като са видяли, че Цвети наваксва са променили нещата в движение и на някоя почивка са казали, че това са новите правила. А както знаем по договор се преиграват битки и участниците нищо не могат да направят и да обсъждат след излизането от формата.
Е, добре де, къде ви бяха мозъците, че подписвате такива неща?

Благодаря, че сподели това наблюдение. Не бих се учудила точно така да е станало, защото според мен сълзите на Виолета бяха заради осъзнаването, че излизането ѝ щеше да е на косъм, ако не беше подарената игра и в последствие нервите избиват.
А с твоята теория още повече ми се навързват нещата, може би е била вън (или почти вън) при първоначалните условия (предимство ) и ако има сменени в движение правила, за да остане -ясно защо я изби после на рев.

Аз още вчера го чух, докато течеше битката и после го осъзнах, ама реших, че някъде са казали условията, а аз съм ги проспала. Обаче след днешен коментар на потребителка, че според нея Цвети си е била, ама те са променили правилата в движение, а и след казването на същата реплика днес категорично съм на това мнение.

# 3 077
В понеделник Мартин ще мутрее на Мастагарков, както Виолета на Цвети, май.

# 3 078
  • На Изток от Рая
Мамма миа, в понеделник ще е страшно

# 3 079
  • София
В понеделник ще е голямото пребиване, струва ми се, че Момчил много лошо си усука коляното..чак мен ме заболя..

# 3 080
  • София
Утре Мартин е във вихъра си, малко да измести фокуса от червените, те тъкмо се поуспокоиха. На самата битка не остава здрав и прав човек според рекламата.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 21:15 от La Vikinga

# 3 081
  • София
На мен не ми хареса шегата на Рълев, можеше поне като стана да си събира багажа, да му каже, а не да го остави още 20 минути. Малко на гавра отиде. В другото племе щеше да му е по-добре, можеше и да се намести с Мастагарков и Момчил, да има имунитет и да избута малко.

# 3 082
  • София
Битката в понеделник ще им разкаже играта...На промото само едни падания и контузии.

# 3 083
На битката за територия от промото - Калоян пада много лошо на гъбките, Момчил и той някъде там се претрепва, Виолета се разбива на стълбата, Теди, Мария ... някого да пропуснах?

# 3 084
  • София
Калоян като чу за Жорката как само реагира, хаха.
Явно са доста близки. Simple Smile

# 3 085
Еми Мартин, ако не иска да вижда псевдо мъже често, да покрие всички огледала у тях

# 3 086
Следващата битка се очертава"Доктор на терен!".
Не ги пожалиха тези играчи,бе!

# 3 087
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
На Мартин много зле му се отразява реката. Малко да не е на удобство и лукс и става нетърпим, голям комформист. В понеделник се очертава интересна игра, но пак с много контузени, не помня друг път давали ли са я?

# 3 088
  • Другата България
Май и поредната ми теория за Мастагар ще отпадне.
От краткия кадър на строените племена третия играч при сините отляво надясно е със знамето. Момчил или Мишо. Не е Мастагар.
При червените ми се видя отново Рълев.

# 3 089
  • София
Тая година мотото на предаването; "Пребий човече". Всяка игра има контузени и то лошо, няколко човека напуснаха по медицински причини: Рълев младши, Веси, Николай, Моника, Васко и няколко играят със сериозни контузии: Вили, Мастагарков, Момчи... Те направо ги избиха.... Аз нямам спомен до сега да сме имали толкова много контузени и то сериозно състезатели.

Общи условия

Активация на акаунт