💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 879
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 3 060
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Заради вълните ли и главите на двамата бяха толкова над водата? Мислех, че при свободния стил главата почти не трябва да се подава над водата, за да не се губи скорост.
Заради посоката. Иначе си напълно  права, че се губи скорост, но в морето е различно от в басейна и е важно да не се изгуби посоката и да забият към Созопол.

Много хубава игра! Започна малко тежко заради веригите, но втората част беше страхотна с това силно плуване, истинска наслада за окото! Жорката даже си позволи да се поизфука и да се позабавлява, гледах с усмивка също като Рълев. Grinning
Прическата му обаче явно е правена при фризьора на Мастагарков. Joy

# 3 061
Сега Рълев в роля ли го каза това за размяната?

# 3 062
В 20:01 минута днес дават повторение от вчера и в момента, в който Цвети вкарва топче, Димо казва: "Край! Виолета вече няма предимство" Това още вчера го чух и си помислих, че предимството е просто вкарано топче.
И изведнъж: 2 трасета плуване.
Та, подозирам, че като са видяли, че Цвети наваксва са променили нещата в движение и на някоя почивка са казали, че това са новите правила. А както знаем по договор се преиграват битки и участниците нищо не могат да направят и да обсъждат след излизането от формата.
Е, добре де, къде ви бяха мозъците, че подписвате такива неща?

Благодаря, че сподели това наблюдение. Не бих се учудила точно така да е станало, защото според мен сълзите на Виолета бяха заради осъзнаването, че излизането ѝ щеше да е на косъм, ако не беше подарената игра и в последствие нервите избиват.
А с твоята теория още повече ми се навързват нещата, може би е била вън (или почти вън) при първоначалните условия (предимство ) и ако има сменени в движение правила, за да остане -ясно защо я изби после на рев.

# 3 063
  • София
Ей, голям актьор, Рълев. 😀

# 3 064
какво би се случило ако поискаш наказание от 2 мин. за да не преминеш през водно препятствие?
би трябвало да ти дадат топчето  и продължиш. аналогично е при другите наказания.

Тука Димо ще каже кат на Ганьо: Не!
е, ако в една игра дадат наказание на едни за да не минават през дадено препятствие защо на мен да не ми дадат такова заради водното ?
Абе на тебе, даже и на мене ще ни дадат! Аз мога да го играя и по-зла от Вила, ма ич ме нЕма по спорта! Инак със седем години отгоре го докарвам на визия с по-малко бръчки в назалната част😅😅
Ама продукцията кО Ше каЕ😂😂

# 3 065
  • София
На Рълев този имунитет не му трябва, ако Крум беше спечелилият съюзник разбирам, но тази награда е безсмислена
Ако Крум или Калоян правят залога другата седмица, със сигурност ще имат по-полезна награда, може и съюзник да си откраднат, нещо, което днес би било от полза на Рълев.

# 3 066
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рълев е за Оскар направо Trophy. Но държа да си отбележа, че изобщо не ми харесва близостта му с леля, неприятно ми става да ги виждам чааак толкова близки.

# 3 067
Тоя Рълев страхотно изпълнение.

# 3 068
Ако всички гледаме на запис предаването ,това ще удари ли по приходите на продуцентите ? Не се сещам за друг начин да бойкотираме нагласените им игри .
Ни най-малко няма да ги удари. Ние тук сме капка в морето.

# 3 069
Много готино момче е Жорко, слънчев, усмихнат, ведър. Жалко ако наистина се е депресирал след загубата в предишния сезон, все пак Алекса си го гласяха за победител от самото начало..

# 3 070
Рълето е шегаджия страшен!

# 3 071
  • София
Щом така явно го размахва този имунитет и всички знаят за него, може би наистина е само за 1 седмица или 1 съвет. Ами ако са на 2 поредни съвета?
По тази логика май и на Мастагарков гласовете вече са в историята.
А бях сигурен, че са завинаги с него, докато не ги използва. И все още една част от мен вярва в това. Но не знам.
Много се дразня на тези половинчати неща и липсата на яснота по много неща.

# 3 072
  • Другата България
Към днешна дата аз поне не виждам за какво му е съюзник на Рълев.
Та той си има ...всичко. Включително и достатъчно съюзници.

Е нали казахте, че гласовете на Мастагар са за постоянно? Аз разбрах, че само за капитанската му седмица, ама тук ме опровергахте. Но пък той май пак ще е капитан, така че....Blush

# 3 073
Мартин: "Пожелавам ви от най-голямото си сърце"
Колко сърца има този Joy ?

# 3 074
  • София
Много ми хареса битката, Жорето ме забавлява. Плува като змей. Grinning

"Шегата" на Рълев му се получи, ама на мен не ми допадна. Крум и Калоян и без това бяха сдухани, това съвсем ги разби.

Защо тия на реката спят някои завити, а други не? И на сутринта се вайкат как са се смръзнали?!

Общи условия

Активация на акаунт