💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 891
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 795
Аз пък се изумявам от абсурдната актьорска игра на доблест, изтъкване че пращат някой на елиминация щото в силен, да се доказва и тем подобни лицемерия. Това е обида за интелигентността на зрителя. Абсурдно е да смятат хора като Дунев, че сме толкова прости и ще мине номера. Толкова е абсурдно, че е смешно.

# 796
Аз затова се съмнявам, че Дунев е имал договора да се дава някаква храна и на Никол,независимо от локацията на която е. Не говоря за пет степенно меню.Но ако е гладувала 7,8 седмици в Чистилището по никакъв начин нямаше да има този свеж вид.
Та не знаем с какви уговорки е влязъл Дунев

# 797
  • Другата България
Че то ако всички са вежливи и деликатни, на 90% от зрителите ще им е скучно. Сеирът си върши работата.
Иначе сериозно – много народ забрави и/или никога не е знаел, че вежливост, деликатност не е = лицемерие, неискреност, популизъм.
Често който е мнителен, търси себе си в другите.

Днешната битка ми е една от любимите.
Дори не бих могла да го кажа по-добре, дори не бих се опитала.
Както и че това да се правиш на шут, клоун или там в каквато роля си решил да влезеш, не те прави агресор, грубиян, отново лицемер /любимата ми дума/ и т.н.
Още днес писах, че сериалът върви с пълна сила и от един главен герой се прехвърлят на друг именно с цел подобни дебати, кликвания, лайкове, постове, трафик, гледаемост на следващ епизод и т.н.

# 798
# 799
Ох, леле, сега им е виновен и че го пратиха контузен капитан и той не го крие Joy

# 800
Вчера 1 час избиране на капитан при Сините Grinning ,днес още толкова обяснения защо Благо са го изпратили контузен Simple Smile

# 801
  • София
Интересно ми е сега, колко от вас ще оплюят Момчил, за това, че подкрепя Мартин?

# 802
  • София
Представям си как се отнася с персонала си Мартин...Никакви болнични, щом дишат, значи са добре..

# 803
  • София
Аман от ревльото Мастагарков... то бива бива самоунижение, ама пък чак толкова... Rolling Eyes

# 804
  • Другата България
А, ето Момчил изказа точно това, което мисля.
Не, че го казва Момчил, просто е прав.

Този епизод отново ли ще ни занимават с Мастагара?
И това как се омотава, омотава, и пада жертва на Мартин минута след минута, и колкото повече Мастагара се омотава и обяснява, толкова повече Мартин се “храни„ от това. Няма мъжка приказка, няма мъжкарство, дори да му каже директно - “абе я ме остави на мира!“.
Интересно ми е сега, колко от вас ще оплюят Момчил, за това, че подкрепя Мартин?
Аз. НЯМА да го оплюя.
Защото той НЕ подкрепи Мартин, а каза, че и ДВАМАТА са еднакво ....“интриганти“.
И е прав.

# 805
И Момчи казва за Мастагарков, че е трябвало да стиска зъби за болките с "трябваше да застане мъжки.." 😄😄😄😄 Момчи не знае ли, че жените носят в пъти повече на болка от мъжете, без да се оплакват - трябваше да застане женски 🙃😄

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 20:22 от cool_style

# 806
Момчил не подкрепя Мартин. Просто не подкрепя и Мастагарков и поведението му

# 807
Какъв е този другарски съд, бе?!?!

# 808
Втори епизод с контузията на Благо и капитанството. Head Band
Мишо нещо хич не ме кефи, Радо ми е далеч по-приятен.

# 809
Който и от двамата капитани да победи, според мен трябва да вземе личното предимство. На този етап вече трябва
Яяяя какви са хубави Гладиаторите
Цвети-мечтата на Дунев

Общи условия

Активация на акаунт