💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 857
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 780
Аз не мога да разбера, защо се дразнят всички ,че Дунев не ходи на елиминации. За капитански добре, скатава се не му се мори в началото, а пък сега е и опасно. Ама за номинации ???  Те като не го номинират, как да ходи човека ? Ами да го номинират и ще иде.😁 Ама аз като гледам в това предаване никой не се е юрнал да ходи по елиминации. Само на един Радо му е все тая, той нали е над нещата.🤣

# 781
  • софия
В това бурно море да пуснат Цвети и царевския Мич нямаше да може да я спаси. Хубаво е, че в подобни моменти си затварят очите и не стигат, чак до такива крайности за трупане на рейтинг. Червените така или иначе щяха да спечелят. Сините избраха куца тактика и обърнатата лодка им доизяде главата. Нека малко изравнят силите, червените имаха нужда от глътка въздух и храна.
 Продължавам да нямам любимо племе, нямам и дразнител. Всички са ми симпатични. Обикновени хора с всичките си плюсове и минуси.

# 782
  • София
Ей сега е моментът Дунев да отпадне по "медицински причини".
С тежката диагноза-"Ухапан от комари"
Да отпадне не знам, но да каже че не може да ходи на елиминация, защото е нахапан и го сърби, като нищо

Аз предполагам,че е с хонорар и ще излезе,когато му изтече срокът на договорката.
Разбира се с достойнство,високо вдигната глава и гледащ в бъдещето!

# 783
  • София
Да отпадне не знам, но да каже че не може да ходи на елиминация, защото е нахапан и го сърби, като нищо

Аз предполагам,че е с хонорар и ще излезе,когато му изтече срокът на договорката.
Разбира се с достойнство,високо вдигната глава и гледащ в бъдещето!

100% е с хонорар. И добре се е спазарил, евала. Само кумарити не е вписан в договора Grinning

# 784
Четох, четох и не мога да разбера тези, които съжаляват Мастагарков. При кокошките, ако една е болна другите го усещат и се втурват да я изкълват до смърт.
С разликата, че ние не сме кокошки и животни, а хора с мисловна дейност и чувства като емпатия и тн.. (уж)..
Мила Пупитка,

Подкрепям те - дори един руски интелектуалец, философ и мислител беше казал, че "човек е преди всичко създаден като любящо същество, а не само мислещо". Емпатията е много научен термин - предпочитам милосърдие, състрадателност, съпричастност.
Sparkling Heart

# 785
Той хонорар не се ли плаща по  седмици ? Колкото повече време стои, толкова повечко пари ще забере.😁😉 Половината от наградата без данъците да забърше, ще си е избил за хейтовете.😜

# 786
  • España
Викате : след сагата “ПичУвитИ” следва нова : “кУмаритИ” 😂?!

# 787
Дунев е като свещена крава. Никой не смее да го бутне.

# 788
  • Sofia
Аз пък съм убедена,че изобщо няма вариант решението за неплуване /май няма такава дума 😁/ във втория курс,да е дошло от "гениалния" Крум.Просто от продукцията са решили,че е по-добре да няма удавени.

# 789
  • Sunshine state
Ох, с глас се смея.. Sweat Smile

# 790
Рълев как си прегърна Виолета Grinning

Дори очаквах, като каза, че са разпределили стаите, че ще се вкара в една стая с нея, а то само съседи.

Хитър е този Рълев.Първо омайва тъщата;)

# 791
Вили като тренирана от Неделчо със сигурност е минала през щурвала (хай, Сони, правилно ли е) и сините би трябвало да са доста напред, за да нареди Оряшкова преди Вили.(гледала съм много отгоре, отгоре, та нюанси сигурно ми убягват).

Аз ако съм участник и правя коалиция ще се ръководя от две основни правила - едно задължително и второ силно желателно :
1. Никога не предавай коалиционните си другари (дори и да направят глупост, ако тя не е фатална за теб, продължи с тях)
2.Коалирай се с хора, които харесваш и имате общи теми и интереси (това много ще улесни т.1).
Мастагарков съвсем не е невинен и нарочен безпричинно, просто в случая ме дразни това масово сочене с пръст и групова подигравка. Иначе си мисли Благо как може да е елиминационна капитанска и гласи Дунев, същия този Дунев, който уж му е голям приятел  и за чиято дъщеря беше готов да се жертва на острова. Ами не е готино така да гласиш другарите си. Кажи контузен съм, не ми се ходи, не съм уверен, но всеки ден да топиш някого другиго не е ок.

Ще има възмездие, ако викне Марто за секундант и в играта точно загубилият секундант напусне, просто за да се покаже, че не можеш да надиграеш играта.🙂

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 20:19 от валия

# 792
  • софия
Казано беше плувате и донасяте руля с лодката. Ако искат и само един да отиде, няма условие. Да се оправят както могат . Няма намеса на продукцията тук и не са си затваряли очите. Hands V
За какво им е? Вече бяха дали на Сините продупчената лодка Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 793
Аз пък се чудя толкова ли е добър хонорара на Дунев, че така да се излага? Сигурно сте прави, че сумата е на база седмици престой, че не ми се вярва да е толкова глупав да вярва, че може да спечели. Толкова се срина в очите на зрителите този човек. То освен, че се скатава в племето си и нито се държи като мъж, нито като велик спортист, но и спрямо дъщеря си се издъни. Тя като отпадна рева и игра цирка как без нея няма смисъл да продължава, после как само да му бяха дали възможност да се смени с нея! И накрая какво? Легна в резиденцията и гледа как да отърве възможностите за отпадане! Не знам какво може да се случи, за да се реабилитира в очите на зрителите. Дори да иде на капитанска и да отпадне, при мен няма да подейства грам. Може би и той и продукцията не са си дали сметка колко хейт ще отнесе.

# 794
  • софия
Много драматичен Димо на промото за днес - "решаващо за племето, ще хвърчат глави, никой не е в безопасност"..... и само Рълев показват, другия капитан не. 
И аз на Калата гласа чух

Общи условия

Активация на акаунт