💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 841
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 765
Мне, по-скоро отново гениална тактика на топ стратега на сезона, Крум! Simple Smile

Малей как си ги извърташ нещата според - ако са старейшините бутани, ако са гладиаторите със стратегия.

Явно тия две думи са синоними според това кой, кой е. После се сърдиш, че те репликират, много си необективен Simple Smile

# 766
  • Sunshine state
Мастагарков не го оправдавам, че обикаоля като цветарка да им се обяснява, нито пък, че е слабохарактерен, но не мога да приема такова групово разкостване. Има къде, къде по-'елегантни' начини да прецакаш някого.

# 767
Тук съм съгласна, че продукцията искаше смяна на караула на резиденцията. И да кажем, че вълната е била "пръст на съдбата", ама лодката на сините се пълнеше и преди това. И никога няма да разберем колко дълбоко са били забити коловете, как е утъпкан пясъкът около тях, дали не е сипана и водица след това... Имат си 1001 начина да побутнат своите.

# 768
  • София
Мне, по-скоро отново гениална тактика на топ стратега на сезона, Крум! Simple Smile

Малей как си ги извърташ нещата според - ако са старейшините бутани, ако са гладиаторите със стратегия.

Явно тия две думи са синоними според това кой, кой е. После се сърдиш, че те репликират, много си необективен Simple Smile

Аз съм тактик от класа.
''Слаби'' са тези, които често репликират, бъди над нещата... 💪😈

# 769

Аз съм тактик от класа.
''Слаби'' са тези, които често репликират, бъди над нещата... 💪😈

Всъщност неплуването на тримата слаби плувци няма огромно значение в случая, защото няма условие на връщане всички да трябва да бутат лодката, някои може само да плуват отзад А когато излезеш редящия отива веднага да реди колелото независимо къде са другите, примерно някои от сините бяха още във водата, когато Оряшкова тръгна да реди и си търсеха парчетата. Просто Цвети и Крум щяха да стигнат последни, но Виолета щеше да е почнала да реди, въпроса обаче е принципен.

# 770
  • София
Бог Посейдон се разгневи и изпрати вълната на провидението, която потопи сините грешници! 😎

# 771
Бог Посейдон се разгневи и изпрати вълната на провидението, която потопи сините грешници! 😎

Кой знае каква бракувана лодка са им дали, нали червените трябва да похапнат Simple Smile

# 772
  • Sunshine state
И хубаво направи - стига Дунев е лежал по диваните, нека малко глад да види.
Само за Момчил ме е жал.

# 773
  • софия
Няма условие всички да плуват втория път до понтона, гледах го пак Hands V

Дяволо  само ни закача с това "напудрено" хвалебствие Grinning

А Мастагарков и продукцията си го кове още от началото. Помните ли Ралица -  "Мастагарков ти капитан ли си, или капитан под чехъл " . И така няколко пъти на всеослушание. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 774
Снощи още на първия курс на лодките казаха, че лодката на Мария се пълни с вода. Ако сте оперирали с такъв съд сигурно знаете, че не е трудно да се повреди, а те тътрят съоръжението насам натам и сигурно не за първа година. Пластмасата се чупи и деформира. Не изключвам лодката на сините да беше повредена.

# 775
  • Sofia
Аз чакам някоя още по така... свише намеса. Засега нищо не е било миналогодишното "по волята на щуката и по мое желание". Слипа винаги го свързвам с тая приказка.
Все пак гледаме "Игри по волята", нали така! Авторите ще се проявят тепърва сигурно Smile

# 776
  • Euskal Herria
Ей сега е моментът Дунев да отпадне по "медицински причини".

# 777
Няма условие всички да плуват втория път до понтона, гледах го пак Hands V

Дяволо  само ни закача с това "напудрено" хвалебствие Grinning

А Мастагарков и продукцията си го кове още от началото. Помните ли Ралица -  "Мастагарков ти капитан ли си, или капитан под чехъл " . И така няколко пъти на всеослушание. Stuck Out Tongue Winking Eye

За първия курс до понтона Димо казва "всички плувате до понтона", когато обяснява за втория просто каза "и плувате до понтона за последната част". Логично е щом първия път всички трябва да плуват и втория път да е така, също така казва плувате, което принципно включва всички, не казва някой от племето плува.

Но както и да е, дори да бяха плували няма условие да се изчакват така, че и след 100 години да се домъкнат все тая. Но червените за 123224 път се правят на тарикати, това дразни, а после сините били бутани.

# 778
Ей сега е моментът Дунев да отпадне по "медицински причини".
С тежката диагноза-"Ухапан от комари"
Да отпадне не знам, но да каже че не може да ходи на елиминация, защото е нахапан и го сърби, като нищо

# 779
  • España
Четох, четох и не мога да разбера тези, които съжаляват Мастагарков. При кокошките, ако една е болна другите го усещат и се втурват да я изкълват до смърт.
С разликата, че ние не сме кокошки и животни, а хора с мисловна дейност и чувства като емпатия и тн.. (уж)..
При кокошките може да е така , но при вълците например ранените биват яростно защитавани от цялата глутница ! Особено ако са от групата на алфа-мъжкарите , които  бранят и поддържат същата тази глутница . Аз някак си повече на вълк предпочитам да се оприлича ! 😉✌🏻
Снощният епизод ми остави доста горчив вкус . Щом чак Виолета ми стана с една идея по-мила …..

Общи условия

Активация на акаунт