💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 830
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 750
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Продукцията не е нито гениална, нито се справя добре. Просто имат доста насниман и непоказван материал и, за да няма празно ни показват истинските лица на играчите. Лично мнение не ангажирам никого с него.
И продукцията да вземе най-накрая да промени игрите и пъзелите, че досадно и скучно става. И поне да си осигури еднакви екипи за играчите, че са потрес да не могат да осигурят дори и екипи, другото го виждаме какво обезопасяване и интентар имат.

# 751
  • Sofia
Че то ако всички са вежливи и деликатни, на 90% от зрителите ще им е скучно. Сеирът си върши работата.
Иначе сериозно – много народ забрави или никога не е знаел, че вежливост, деликатност не е = лицемерие, неискреност, популизъм.
Често който е мнителен, търси себе си в другите.

Днешната битка ми е една от любимите.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 22:27 от Сиена М.

# 752
  • София
Мартин Елвиса, когато заговорничи срещу Мадтагарков, има изражение на самодоволна клюкарка. А с Дени, когато заговорничат срещу Кен, са на ниво дечица.

# 753
  • София
Новият девиз на Старейшините:
''Един за всички, всички на Мастагарков''

# 754
Четох, четох и не мога да разбера тези, които съжаляват Мастагарков. При кокошките, ако една е болна другите го усещат и се втурват да я изкълват до смърт. Същото става  и в тези ИВ. Може някъде пловдивско евтините номера на Мастагарков да минават, но държането му е безумно- мина през всеки за да му съобщи, че капитанската ще е елиминация, която очевидно никой няма да иска да преживява. След което се опита да прекара номера с рамото. Няма начин всички да не изпитват болки от толкова ритане, блъскане, влачене. Виктория колената и бяха в кръв доскоро, Момчил е с вързан крак. Мишо не беше ял  месец. Мартин откара няколко дуела. Дени подскача всеотдайно. Не е само Мастагарков уморен и изтормозен, за да търси съчуствие. Малко е като примадона, но номерът не мина. Чувствителността на всички е изострена и ще го изкълват не, ами ще го смачкат, ако могат. Като жена подобно поведение на мъж ми е нетърпимо. Добър бил, възпитан бил. Той за себе си не може да се погрижи като хората.
И да си кажа най-лошото от този сезон- никой от участниците- мъже не ми допада. Гого в живота би ми бил до подмишницата, но имаше плам в него. Тук едни са невинни като сукалчета като Радо, други напрегнати да спечелят на всяка цена като Крум и Рълев, Мишо ми е селски бек, Марто има класа, но не и привлекателност за мен и т.н. Но ще пробвам рецептата с лимоните и лимонадата пък да видим. Лека вечер!

# 755
  • Sunshine state
Четох, четох и не мога да разбера тези, които съжаляват Мастагарков. При кокошките, ако една е болна другите го усещат и се втурват да я изкълват до смърт.
С разликата, че ние не сме кокошки и животни, а хора с мисловна дейност и чувства като емпатия и тн.. (уж)..

# 756
  • София
Кокошките може и да го правят, но все ми се иска да вярвам, че хората са на по-високо ниво... Поне би трябвало.

# 757
  • София
Йо и Бо бяха любимки в темата за Сървайвър тук. Особено Бо. Тя спечели всички анкети. Също така беше любимка и в ютюб каналите на Ауткаста и Надкаста (визирам тези, които коментират там редовно).

# 758
Йо ми беше дразнеща, но Бо е интелигентна жена и нейната стратегическа игра никога не падна на нивото на злоба, надсмиване и грозни коментари по чужд адрес. Дори след като Зоран я прецака, тя пак гласува за него.

# 759
С такова цитиране ще ме довършите. Емпатия, цивилизаваност- да, разбира се. Но ИВ свежда нещата до инстинкта на оцеляването- най-вече физическото, а и менталното. Но, ОК, ако от това ви олеква, нека ние, списващите тук сме възвишени. Аз обаче продължавам да смятам поведението на Мастагарков за неправилно за мъж на тази възраст.
Не мисля, че замисълът на ИВ е чак толкова дълбок, за да залитаме едва ли не в посоката на "Повелителят на мухите" Joy

# 760
  • Sofia
Е да де, много хора тук казваме, че поведението на Мастагарков е неправилно. И че поведението на Елвиса и Денислава също е неправилно. Да се гавриш обаче, е доста по-нагоре в класацията на човешките низости, поне за мен.

# 761
  • София
Пак се връщам на сношната битка - червените не плуваха всички до понтона и обратно.
Това било стратегия и според Крум "никой не е виновен на Старейшините, че се втурнаха всички на лодката и я потопиха" - каза го днес в live в Инстаграм.

Затвърждавам си мнението, че продукцията е подготвила победа за Гладиаторите снощи. Едва ли са решили сами да не плуват половината от техния отбор и остават само топ-плувците.

# 762
  • София
Мне, по-скоро отново гениална тактика на топ стратега на сезона, Крум! Simple Smile

# 763
  • София
Мне, по-скоро отново гениална тактика на топ стратега на сезона, Крум! Simple Smile
Няма как да е негова тактика, ако продукцията не е одобрила плуването само на част от отбора.
Не ми се рови в епизода да чуя как го обяснява Димо в началото.

# 764
Един топ стратег нямаше да позволи да се случи това, което му се случи на Крум и на неговата коалиция на първия съвет след идването на Вили. Те тогава не бяха застрашени, мишена беше Радо. Без да проучи въпроса, без да говори с момичетата, той се довери сляпо на Цвети, че има женска коалиция, която едва ли не го е вече нарочила и обрече на провал всичките си бъдещи ходове.

Общи условия

Активация на акаунт