💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 950
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 825
Ахаха Дунев е готов още да праща Мастагарков да трупа увереност Joy

# 826
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Дунев, точно ти с неподготвената щерка дето си отвися месец и половина на камънака, а ти си отлежа на дивана да я чакаш нямаш морално право да даваш определения кой какво самочувствие да има и как е подготвен. Когато излезеш напред, не се скатаваш и дадеш личен пример, тогава и думите ти биха имали известна тежест.

# 827
Защо на реката всички си лягат с обувки?
но на сутринта всички са без ..

# 828
Защо на реката всички си лягат с обувки?
Да не им изядат комарите пръстенцата  на краченцата

# 829
Ох, Мастагарков...Падаш ми бързо в очите с тоя Дунев и как му се подлагаш

# 830
Дунев, сам не си вярва на думите! Копае ли, копае до ядрото на земята!!! Отврат поведение за спортист и мъж на 50 години

# 831
  • Другата България
Мдааа, Мастагар скоро няма да е син. Blush
Ако не днес, скоро. Още снощи го надуших.

# 832
  • София
Божее, Дуньо и Мастагара взаимно се четкат... милите... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 833
Чудя се коя игра гледам и какви хора??? От глад ли мозъка и морала им е заминал?? Отровно, грозно, жалко.

# 834
Дунев и Оряшкова са СРАМ за българския спорт!!! Никога не съм вярвала, че един елитен спортист може да мишкува толкова и да се държи толкова недостойно! За Мартин, Денислава и Виктория даже не искам да си губя времето да пиша.

Елитните спортисти също са хора.Със своите положителни и отрицателни страни.Не знам защо на тях се гледа като на някои извънземни и се очаква да бъдат перфектни.В колко риалитата участваха, един перфектен не видях.

# 835
Мастагарков сега да не избере Дунев за помощник 🙃

# 836
  • Другата България
Те това между Мастагар и Дуньо е дъното на дъното.
И единия позира, и другия позира.
Предпочитам Мартин и Виолета, сериозна съм.
Не харесвам мрънкалници, не харесвам хора, които нямат смелост да си кажат истината в очите на събеседника.
Независимо от причините.

Секунданти? Това съм го пропуснала. А уж ви изчетох.
Хе-хе, ти да видиш! Кои - Момчил и Виолета?

# 837
Не знам спойлери,но наистина си мисля ,че днес ще се краде капитан.Просто не виждам как продукцията ще се лиши от Рълев и Мастагарков .Поне на този етап.

# 838
  • София
Ако има мозък ще избере Мартин Stuck Out Tongue Winking Eye, ама от къде мозък, че и смелост...

# 839
  • София
Още чака Никол, недей Grinning

Общи условия

Активация на акаунт