💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 935
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 840
Мастагарков сега да не избере Дунев за помощник 🙃
Ако има мозък ще избере Мартин Stuck Out Tongue Winking Eye, ама от къде мозък, че и смелост...
Ако е елиминационна, какво се случва с помощника на загубилия?

# 841
  • София
Още чака Никол, недей Grinning
Joy

# 842
  • Другата България
Не знам спойлери,но наистина си мисля ,че днес ще се краде капитан.Просто не виждам как продукцията ще се лиши от Рълев и Мастагарков .Поне на този етап.
Аз го предположих снощи само докато ви четях, и то заради Мастагарковия едит, който по прочетеното установих, че е на дъното на Марианската падина. Просто няма накъде повече, Мастагар се изчерпа в синьото племе, време е вече да излезе от образа на печалния рицар и да стане “другият аз“ - и той си го каза. Та не знам откъде дойде това за отпадане на капитан, но няма да е сега. И ако не сега, то в събота там ако има залог ала-бала, Благомир ще стане Гладиатор. Така ми се струва. Особено пък ако червените загубят още някой тази седмица, което съм сигурна, че ще стане, Тупарев ги е подкарал по домова книга.
Другото, което предположих беше, че Рълев ще си тръгне от битката с брадви, огърлици и там квото дадат, време е да захлеби с нещо друго, освен с грошове.

# 843
  • София
Ако има мозък ще избере Мартин Stuck Out Tongue Winking Eye, ама от къде мозък, че и смелост...
Ако е елиминационна, какво се случва с помощника на загубилия?
Заминават си дружно... Joy

# 844
Крум и Калоян не ме дразнят толкова, колкото другаря Дунев. Няма толкова нагъл там.
Проблема на Благо е, че иска да се хареса на всички и вечно е в роля и обяснения. Това живот ли е?
Другарския съд беше потресаващ.

За  Момчил съм Grinning

# 845
  • През девет планини в десета...
. Ако избере Мартин има вероятност да го съботира и нарочно да не му помогне за предимство.

# 846
Рълев и Радо като братчета в детска стая 🙂

# 847
"Ти си мойто агънце" 🤣😅

# 848
Радо към Рълев - "ти си мойто агънце"
Ох този Радко

# 849
Радо към Рълев -" Ти си моето агънце"

# 850
  • Sofia
Радо иска винаги да се буди до Рълев агънцето Grinning

# 851
  • софия
Момчи, душо кукурузена, благодаря ти! Направо ми се струваше нереално това превъзнасяне по Мадагаскарков. Смел, добър, честен. Виждах как не един, а два ореола са готови да му закичат. Благодаря ти, че изказа мислите ми.

# 852
  • Буркина Фасо
обаче как се будят точно в един и същ момент ... и веднага започват да говорят за битката.
и не са сънени след внезапното събуждане Smiley

# 853
  • Другата България
А аз съм за “тигъра“ Радо. Не за “агънцето“. /с глас се смея/
Това момче в тези чаршаВчета, как се притеснява за Ръльо, да не го остави сам да спи в тях.....

# 854
  • Sofia
Денислава с мокра кърпичка ли се бършеше?! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт