💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 925
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 155
Учудвам се, че тези стратези вътре ..не виждат каква смухана мижатурка е Дундев.
Кри се зад полите на дъщеря си, 2 месеца и сега пак се спотайва, ми здрав си прав си отиди на една битка, хем пара ще вземеш ако си силен, хем ще измиеш леко срама

# 1 156
Култов момент беше когато останаха две плочки, а Мастара чака да му кажат кой номер да отвори!
Според мен причината беше сливащото поле на фона, от който не можеше да прецени за плочките- основата на конструкцията ли е или плочка. Освен това отблизо перспективата не е благоприятна. Бори се Благо и с Момчил бяха идеален тандем. Тъкмо такъв човек трябва на Мастагарков - да му дава насока в живота и да не го предава.

# 1 157
  • Буркина Фасо
Учудвам се, че тези стратези вътре ..не виждат каква смухана мижатурка е Дундев.
Кри се зад полите на дъщеря си, 2 месеца и сега пак се спотайва, ми здрав си прав си отиди на една битка, хем пара ще вземеш ако си силен, хем ще измиеш леко срама
не са го номинирали.Smiley
направят ли го - веднага отива.

# 1 158
И аз искам Момчил да ми се кара, много, много, много!
Само заради него гледам!
Всичко останало е евтин цирк.

# 1 159
  • Sofia
Ааа виждат го Дунев, много им е ясен даже, но им е удобен и си го коткат.

# 1 160
Имам предвид, че ми се видя и доста грозно как хубавицата Дени хвърли презрително цветето на масата, което Мастагарков й беше подарил.

Тя Денислава е далеч от хубавица. Има средна външност плюс отвратителен характер.

Има прекрасни сини очи, но доста се е "пипнала" в лицето, а и като й гледам снимките слага много грим и филтри.

На мен са ми най-непреятни физиономиите и това непрестанно предене на езика, направо се изприщвам като го видя.

А татусите й не искам и да ги коментирам, пълен потрес - тук розичка,там сърчице, другаде надписче, каквото е било модерно за времето си Дени си го е направила.

Аз обичам Тату изкуството, имам татуировки, но не одобрявам татуирането просто за спорта.

# 1 161
  • Някъде там...
И аз да запея в хора Simple Smile
Това ми беше най-хубавата битка за сезона. Страхотни момчета! С какъв ентусиазъм и нескрита радост отидоха на битка червените.
Момчил ми скри шапката, Радо ме изненада приятно. Рълев направи една грешка, проявявайки самоинициатива в началото. Мастагарков търчеше без да мисли, добре че Момчил успяваше да го контролира. Тичай и изпълнявай, мисленето остави на мен! Радо се представи чудесно, над очакванията ми, просто Момчил не му даде шанс, беше безгрешен.
Хареса ми как Радо, като един истински спортист, си направи разбор на играта, спокойно, трезво. Много ми допада хладнокръвието и прямотата на това момче.  Много положително излъчване има, като слънце е.
Хващам се, че май харесвам Рълев заради комбинацията с Радо.
За Момчил каквото и да кажа, ще е малко. Страхотен млад мъж! Надявам се контузията да не го препъне, защото чух, че е имал скъсан менискус. И видимо накуцва.
Умирах от ужас да не се окаже елиминационна битката, защото не ми се иска да отпада никой от тези четиримата. Седях на тръни до последно.

# 1 162
Да не забравя репликата на седмицата "ти си моето агънце"! Откри се Радо за света. Дано не бъркам, но доста чиста душа е...

# 1 163
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Някой ако може и иска да пусне едно меме как Рълев и Мастагарков се прегърнаха на гъбките, култов момент. Иначе чудесна игра и от четиримата, ама то стана така защото момчетата са умни, нахъсани и готини как да не си им фен.

# 1 164
Защо Дунев говорел на Мадагаскаров за самочувствие и че заради това го бил изпратил. Ами защото ако има някой наистина лицемерен в този сезон, това е Дунев. Благ и подкрепящ в разговор с Манатарков, след което бърза да снесе на отсрещната страна какво е казал и да го разкритикува. Пффф.

Рълев какво смрънка накрая, че били сгрешили стратегията. Не, не бяха, М/М действаха по същата схема. Просто Радо сбърка един (един!) път и това забавяне беше достатъчно другата двойка да завърши. Рълев водеше с около половин дължина, но това се губи, ако другия отваря верните карти. Не беше толкова зле на трасето Манатарков, с гъбките се забави, но си е силен играч. Момчил и Радо бяха просто уау.

Определено Дунев с намилането и пращането наред някой да събира самочувствие дразни.
По играта и конкретно за гъбките - когато се засичаха или стъпваха едновременно на гъбка какво се очаква-да си нахален и да избуташ опонента ли? Който успее да запази равновесие, но трябва да си подготвен да буташ явно..

# 1 165
Това с прегръдката беше чудесно Grinning Grinning

Радо ми става все по-симпатичен. Наистина, толкова е чист и невинен, чак невероятно Simple Smile
Мишо ми е на другия полюс заради ехидното отношение към Мастагарков и пеенето в хора на Мартин.

# 1 166
Между другото методът на Радо да ги помни по двойки е доста добър. И аз така ги запомням. Топ стреля по раците. Златна котва заровена под палма. Папагал яде миди.
ооо, това абсурд да успея да го запомня, за мен усложнява много нещата. Аз пък имам визуална памет, ако тръгна да съчинявам изречения-загубена е каузата. Аз дори не мога да ги измисля тези изречения Simple Smile))))))

# 1 167
Време е да започнат да обсъждат капитаните за следващата седмица, която вече може да е директна елиминация. Амин!

# 1 168
Налиии, тази седмица Мастагарков заради обсъждане на капитанство го шитнаха, следващата-вече може спокойно всеки да обсъжда, повлече крак Simple Smile

# 1 169
От едната страна озъбените питбули Вила и Мартин, от другата 4 момчета от вчера - млади, умни, нахъсани, раздаващи се, прегръщащи се, уважаващи се, приятели и изпълващи със смисъл думата "брат". Чисти, невинни, но много умни и най-вече гонещи победи искрено, без манипулации и злоба. Двете страни на живота, черното и бялото.

Общи условия

Активация на акаунт