💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 246
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 335
Тия умряха от съклет, какво е спечелил Мастагарков

# 1 336
  • Другата България
Я, проблясък при Денислава, най-сетне осъзна, че те правят Мастагар силен. Добрутру!

Момчил, ако се обърне срещу Мартин, става това, което очакваме всички.
Мартин ще си намери нова жертва.
А Мастагар много хитро набута Момчил за парламентьор. Та той да отнесе негативите, ако се разбере.

# 1 337
  • София
Остана и да "захранят" Мартин с грошовете на Цвети. Нямат много добър поглед върху другото племе.

# 1 338
  • София
Мастагарков явно забравя или се надява зрителите да забравят, че именно той  вкара интригата, че битката може да е елиминационна... пък сега... останалите се сетили.
И какво стана с рамото, бе пич!? Как така изведнъж ти мина!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 339
  • Другата България
М & М що не опитат да дръпнат и Мишо с тях?
Мишо е твърдо с Денислава, никакъв шанс няма там.

# 1 340
  • София
Грозно щяло да бъде, само Крум като действа стратегически не е грозно. Joy

# 1 341

Всъщност Мастагарков смекчи нещата. Първия път, когато Мастагарков почти беше преминал и му оставаше само една гъба, Рълев не го изчака а го засече съвсем неспортсменски. Втория път Мастагарков реши, че така не може повече, но вместо с грубост намери компромисно разрешение. Третия път даже предложи как да се разминат. При всички случаи Рълев беше неспортсменски надъхан.

На мен това също ми направих впечатление и не знам защо в темата въобще не беше коментирано. Никак не ми харесаха тези постъпки на Рълев.
Абе не мога да го харесам и това си е.

A аз не разбирам защо Димо не се намеси, нали това му е работата - да е рефер и модератор на битките.

# 1 342
Денка и Мартин се хилеха злобно преди да направят Мастагарков капитан, сега пък са много умърлушени Joy

# 1 343
Крум как има очи да говори кое е честно и кое умишлено. Та той умишлено отслаби Гладиаторите, умишлено не взе нито Момчил, нито Мишо, единствено с цел на него са му е удобно. Сега когато нещата не се развиха по неговият план недоволства

# 1 344
  • София
Не мога да повярвам, че от коалицията на Крум, Цвети и Калоян, именно Калоян е най-трезво мислещият. Грандоманията не е добър съветник.

# 1 345
  • София
Мастагарков щял да се раздава на макс... явно грошовете рамене лекуват... Joy
За една нощ само!

# 1 346
А Денислава как казва, че Благо лъже… Еми не, вчера си каза, че има нещо, но няма да им каже какво. Те сега не са спали да мислят какво има.

# 1 347
  • София
Мартин: Аз като нямам сили да си вдигна чашата, не правя по 120 лицеви опори.

Мастагарков: Ти по принцип не ги правиш.

Burn 💅🏻

# 1 348
  • Варна
Сега да видим кой ще бие в играта.
Мишо хич не е като Радо. Радо е такова дете..

# 1 349
  • София
А Денислава как казва, че Благо лъже… Еми не, вчера си каза, че има нещо, но няма да им каже какво. Те сега не са спали да мислят какво има.
Ми той не спа цяла седмица, милият... сега те не могат да спят, докато не научат истината.

Общи условия

Активация на акаунт