💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 287
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 290
Ето ги рейтингите: качва се гледаемостта, макар и с малко, спрямо предходната седмица. Не е тук мястото да се изясняваме за методиката- в крайна сметка с рекламодателите се разчитат по нея, доколкото знам.
Следващото не е спойлер , а рейтингите на нац.телевизии.

# 1 291
  • София
🤣

# 1 292
Не ми допада какво дадоха на Мастагарков за победата... ако тази седмица са сини срещу червени, червените ще пратят Цветка и Мастагарков нищо няма да постигне с гласовете си- и към Мартин да стреля, и към Дени- все ще бият Цвети. Няма да има интрига, но затова пък хейтът върху Мастагарков ще удари тавана. Единствен съспенс би било две загуби за сините ама пак- той ще се спаси от първи съвет, на втори няма вече гласове в плюс, пак ще окапе. Не знам, не го изигра добре продукцията. Трябваше да му дадат два гласа в избран от него момент

Ами той може да си ги ползва тези два гласа в избран от него момент.

# 1 293

Всъщност Мастагарков смекчи нещата. Първия път, когато Мастагарков почти беше преминал и му оставаше само една гъба, Рълев не го изчака а го засече съвсем неспортсменски. Втория път Мастагарков реши, че така не може повече, но вместо с грубост намери компромисно разрешение. Третия път даже предложи как да се разминат. При всички случаи Рълев беше неспортсменски надъхан.

# 1 294
Не ми допада какво дадоха на Мастагарков за победата... ако тази седмица са сини срещу червени, червените ще пратят Цветка и Мастагарков нищо няма да постигне с гласовете си- и към Мартин да стреля, и към Дени- все ще бият Цвети. Няма да има интрига, но затова пък хейтът върху Мастагарков ще удари тавана. Единствен съспенс би било две загуби за сините ама пак- той ще се спаси от първи съвет, на втори няма вече гласове в плюс, пак ще окапе. Не знам, не го изигра добре продукцията. Трябваше да му дадат два гласа в избран от него момент

Но само тази седмица докато е капитан Sad

# 1 295
  • София

Но само тази седмица докато е капитан Sad
Гласовете си ги има до край, но само тази седмица с капитанските му стават четири.

# 1 296
Гласовете ги има само за следващия племенен съвет, независимо кога ще е той. Така казаха, просто ако е тази седмица ще са общо 4 с капитанските.
Хм, наистина, че няма логика за Цвети, замислих се. Но Крум малко хора могат да го шътнат и то някои са в на Виолета коалицията. Интересно ....

# 1 297
  • софия
Гласовете са му действащи единствено на следващия съвет на племети. Ако е в седмицата, когато е капитан стават четири. Ако тази седмица не стигнат до съвет ги ползва, когато племето отпадне на битка.
 Грешно било инфото на Чакала. Рълеви и Вили и щерка не са пътували заедно. Ванката с Вили са се засекли на кастингите и после по ирония на съдбата по път за Царево са се сбутали на бензиностанция по едно и също време. Толкова за силните коалиции отпреди игрите. Дечо за това и бил толкова възмутен. Мислил е, че са скрили това инфо от него, а то просто се  оказа развален телефон и богато въображение.

# 1 298
Съжалявам, че трябва да го кажа, но за мен анкетата за качество на епизода... Не  е много добра. 3 е средата, но има и нула точки? Последният въпрос е с друг тип точкуване?? Въпросите не са достатъчно ясни (част от тях) или не ми допада формулировката особено, но гласувам, за да се отчета. Давам обратна връзка.

Критика се приема, разбира се, но няма смисъл ако не е конструктивна. (напр. еди кое си да стане еди как си за да е по-ясно).   Аз я подобрявах през годините, но без външна помощ в момента не виждам накъде. Начинът на точкуване е лимитиран от платформата. Не мога да махна нулата точки. Намекваш макс да бъде четно число ли?
Последният въпрос е с повече точки защото в крайна сметка, зрителят знае колко му е харесало  и за него самият това е най-важното. Ако не ти е харесало, не те топли дали битките са били справедливи и дали заснемането е било на ниво.  Решението за по-голяма тежест на последния въпрос беше нещо което мислех че никой никога няма да оспори. Но ето на.
Моля предложения, въпроси, идеи относно анкетата да се пращат (и) на лични, защото инак мога да ги пропусна.
Благодаря!

# 1 299
  • Sofia
Скрит текст:
Не знам защо смятате, че Мартин е умен,
Скрит текст:
Просто е нарцис и манипулатор, попадал в подходяща среда. Ако Продукцията не му даваше толкова екранно време и не го оставяше да се вихри, щеше да е просто един застаряващ чичак, опитващ се да бъде вървежен.
Съжалявам, но умните хора имат достойнство и не им е необходимо да се доказват непрекъснато.
Мартин е хитър и нагаждаш се, говори бързо и нападателно, обръщайки нещата в своя полза, но ако беше умен, щеше да постъпи по друг начин и много повече да се хареса на публиката.
Ами и това като онова, че Филип /а и не само той/, бил сексист. Blush
Аудиторията е толкова разнородна и разностранна, с различни разбирания за добро и зло, бяло и черно, умен и глупав, хитър или злобен.....няма как всички да мислят еднакво, и да виждат нещата по еднакъв начин. Освен това за да си манипулатор, няма как да си глупав, глупавите хора са първични, посредствени, те се влияят от чуждото мнение, а не манипулират другите със собственото си. И веднага ще дам пример - именно Мартин и Денислава. Денислава....не блести с капацитет, заслепена от някаква лична негативна реакция срещу Мастагар, се остави да бъде манипулирана от Мартин, който изобщо не го брига същия какъв е, той го иска отстранен заради това, че е силен съперник. Мартин осъзнава, че Мастагарков може да го победи на арената, и затова го иска аут. Докато Дени е пионка. И ако Мартин беше глупав, надали щеше да извърти нещата по този начин. Затова и с Виолета влязоха в епичен двубой, словесен. Те нямаше да мерят сили на арената, а в стратегиите. Защото тя е същата като него. Че продукцията му е подбрала подходящ екип - факт. Но Мартин съвсем не е глупав, напротив.
Друг пример - Мудев. Онзи си беше хем посредствен, хем първичен.
А Мартин, след като някак се справи с Мастагар, ще се насочи към Момчил, и това очаквам. Защото и той е силен, а и далеч по-умен от него./
[/quote]
Абсолютно точно написано! Simple Smile Ето това чакам от самото начало - Мартинчо да се огледа в Момчил! Убедена съм, че нашето момче няма да му се даде, а лекичко, кротичко, спокойно и с много финес ще го сложи на мястото му. Гледката на Мартинчо, като ********* мушкато ще е наслада за моите очи и уши, и нямам търпение! 😊😊😊
А сега се връщам да ви чета. Simple Smile

# 1 300
Наваксах две изпуснати теми, само тази ми остава. Добре, че ви има, щях да изкукам на летището Франкфурт, което гъмжи от мишки, ако не ви четях.

Радо и Момчил са ми фаворитите, заедно с Рълев. Но Радо и Момчил за момента са единствените, които не се включват в официалния спорт на ИВ - да смачкаме човек, когото не харесваме до безкрай.

Цялото племе на Старейшините с отношението си към Мастагарков просто изкопаха дъното. На тези хора им трябва хоби. Стратегията е едно, тяхното лицемерие просто е безобразие.

Виолета също -интелигентна, можеща и кадърна жена е, но отношението й към Цвети и въобще към всеки "враг" ме отблъсква ужасно много. Не е игрово, черта на характера е и няма как да и симпатизирам, въпреки всичко, което може и показва. Тази злост, която има ми напомня на Виктория от миналата година, с тази разлика, че Виолета е доста по-интелигетна и целеустремена и това я прави по-отровна.

# 1 301
Скрит текст:
Мартин обича да унижава, да мачка и наранява, особено по-слабите от него. Харесва му да е заобиколен от клакьори, които да манипулира и обработва с лекота, за да му помагат да постига целите си.
За него хората са точно това - пешки, които стават ненужни, щом изпълнят своето предназначение. Усети ли някаква слабост, се възползва от нея, до пълното сразяване на противника.
Умее великолепно да извърта всяка дума или действие в своя полза.
Знае кога да се поклони и кога да скача. Кога да даде назад и кога да гази директно.
Точно затова беше сблъсъкът с Виолета, която има не по-малко авторитарен характер. И я надигра в момента, в който заигра с дъщеря ѝ.
Кофти човек е. Но е много, много умен и сигурно добре ще си постели.

Не е добре човек да вярва и даже се насилва да вярва и да мисли това, което му пасва на настроенията и емоциите. Контузеният Мастагарков игра на нивото на неконтузения Рълев. Това даже още по-добре представя Мастагарков като участник в състезанието. Би се като лъв, макар и ранен лъв. Браво!

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 21:20 от Pretty_real8

# 1 302
Скрит текст:
Мартин обича да унижава, да мачка и наранява, особено по-слабите от него. Харесва му да е заобиколен от клакьори, които да манипулира и обработва с лекота, за да му помагат да постига целите си.
За него хората са точно това - пешки, които стават ненужни, щом изпълнят своето предназначение. Усети ли някаква слабост, се възползва от нея, до пълното сразяване на противника.
Умее великолепно да извърта всяка дума или действие в своя полза.
Знае кога да се поклони и кога да скача. Кога да даде назад и кога да гази директно.
Точно затова беше сблъсъкът с Виолета, която има не по-малко авторитарен характер. И я надигра в момента, в който заигра с дъщеря ѝ.
Кофти човек е. Но е много, много умен и сигурно добре ще си постели.

Не съм сигурна, че може да бъде наречен умен човек, който вярва и даже се насилва да вярва и да мисли това, което му пасва на настроенията и емоциите. Визирам коментара му след победата на Мастагарков и Момчил, че всъщност Момчил бил играл най-вече и че той е всъщност реалния победител. Как така? Да, ролята му не беше малка. Дори огромна, но това не отменя фактът, че контузения Мастагарков игра на нивото на неконтузения, пращящ от здраве, храна и пълноценна почивка Рълев. Даже още по-добре представя Мастагарков като участник в състезанието. Би се като лъв, макар и ранен лъв. Браво!

Битката беше във Вторник, до понеделник включително Мастагарков беше уяден с храна и пълноценна почивка, гладувал е около 24 часа със спането. Рълев до понеделник беше на реката цяла седмица, ял е ден и половина ти така го описа все едно едните са били две седмици на резиденция, а другите две седмици на река Simple Smile Реално Рълев не е още напълно възстановен от глада.

# 1 303
Скрит текст:
Битката беше във Вторник, до понеделник включително Мастагарков беше уяден с храна и пълноценна почивка, гладувал е около 24 часа със спането. Рълев до понеделник беше на реката цяла седмица, ял е ден и половина ти така го описа все едно едните са били две седмици на резиденция, а другите две седмици на река Simple Smile Реално Рълев не е още напълно възстановен от глада.

Но това не променя факта, че Мастагарков беше контузения в битката. И се би честно, достойно и упорито. И победи. А и не е маловажно, кой е хапнал нещичко непосредствено преди тежка битка и кой не е имал шанса. Победата на Мастагарков е, че се би равностойно с Рълев. В своето положение.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 21:23 от Pretty_real8

# 1 304

Всъщност Мастагарков смекчи нещата. Първия път, когато Мастагарков почти беше преминал и му оставаше само една гъба, Рълев не го изчака а го засече съвсем неспортсменски. Втория път Мастагарков реши, че така не може повече, но вместо с грубост намери компромисно разрешение. Третия път даже предложи как да се разминат. При всички случаи Рълев беше неспортсменски надъхан.

На мен това също ми направих впечатление и не знам защо в темата въобще не беше коментирано. Никак не ми харесаха тези постъпки на Рълев.
Абе не мога да го харесам и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт