💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 206
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз заспах вчера.
По темата Цвети обаче и без да съм гледала вчера. Не ми е фаворит или любимка, но не я намирам дори за мрънкало, за каквото я спрягат от самото начало. Цвети е реалист. Не знам защо на реалистите им викат черногледи. Помня в началото, бяха на реката, бяха паднали на някаква си битка и всички кудкудякат за нещо, само Цвети им каза-айде да се стегнем, щото не е за хвалба нашето, паднахмем да видим кое не беше наред, и да се стегнем. Мне, изкараха я черногледа още тогава. Ми то с хихикане и голо нахъсване, за да не си черноглед, игри не се печелят принципно.

# 1 651
  • Някъде там...
Радо е студент в САЩ. Може затова да го няма по събиранията. А и е спортист, макар че гледам, че за последно се е състезавал активно през 2022, в България и в САЩ. После може би е минал на плуване в ледени води. Брат му Мишо пък е приключил състезателно през 2021. Калата още се пуска на по едно състезание годишно. Момчил се е състезавал за последно през 2012. Или поне плувната база данни това ми показа.
Като цяло плувците нямат много време за безцелно мотаене, ежедневни тренировки, двуразови в някои от дните. Режим и почивка. Отглеждам си един такъв чешит вкъщи. Хем е труден за изхранване, хем плуването е религия.
И въобще, винаги съм се чудила някои от участниците как си изкарват доходите, само се мотаят напред-назад.

# 1 652
Писала съм вече, че Виолета ме кефи като villain, макар често да пресолява манджата, но снощи с удоволствие гледах как Цвети (която ми е мнооого на кантар) най-накрая показа нокти и не се остави на Вилифисент и нейните боботения и обвинения.
В случая последната трябваше да си мълчи, ама за човек като нея е невъзможно, тя винаги трябва да си каже, да се намеси в който и да е разговор, има се за голям капацитет.

Браво на Цвети и на съвета,че си сподели какво й тежи на душата, само дето сбърка кой какво е казал и неказал, но е факт, че поне 3ма човека си мислеха (а Вили се й изказа), че е било е на късмет работата.

Та, плюсче от мен за Цвети, че прояви някакъв характер.
Сега и Prince Charming, ако направи същото при сините, вече ще съм много щастлива 🥳, ама знам,че едва ли ще се случи.
Но пък и добрите и кротки хора си имат предел и boiling point, та да видим дали Джанъм и Мини Маус няма да пренавият механизма на Благо.

# 1 653
Факт. Така е. Но с Денислава не можаха да намерят “на хляба мекото“, именно защото /според мен/ тя се лепна за Мартин. Той не е човек, който ще я “изведе“ до победа, а въпреки че съм ЗА играч да бъде сам в такъв формат, ясно ми е, че без хора, които да помогнат за победата това няма как да се случи. Независимо от продукцията, или въпреки нея.
Точно Мартин ще я изведе и още как. Дунев също. Мартин и Виолета играят заедно, а театрото, което разиграват е само за пред нас и продукцията, разбира се. Нито Никол, нито Денислава са наясно с тази уговорка между двамата, както и останалите, с изключение на Дунев. Когато разбрах съвсем случайно тази теория много неща ми се изясниха и дойдоха на място, в т.ч. и поредния цирк с Мастагарков. Виолета и Мартин са железна коалиция още преди да влезнат.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 09:11 от anzhy

# 1 654
Хм.. ама кога се е случила тази коалиция между Мартин и Виолета? Аз мисля, че е напълно възможно да се "съберат" един ден, защото и двамата търсят просто изгодата, лоялността не е чак толкова важна за тях. И да, ако имат изгода един от друг, като нищо ще се гушнат. Simple Smile

# 1 655
След показното миене на зъби от Вики със спечелените паста и четка за зъби ми хрумна нещо безумно. Дали не е възможно някои съотборници да са й ползвали четката (изключително нехигиенично, но знам ли ги в онези условия на реката какво им се е дощяло 😂😂😂😂) или само пастата и това да е порицанието и предстоящото наказание. Не си представям какво друго могат да съгрешат. Това с криенето на храна едва ли ще повторят.

# 1 656
Към днешна дата Цвети ми е най-приемлива от жените. Говорим си чисто като характер  - от това което виждаме.

Денислава ми остава най-комплексната жена в битките и това мнение вероятно няма да се промени, защото колкото и да ме разочарова, физическите качества си остават.

Разочароват ме двамата "коалиционни партньори" на Цвети. Когато другите я хапят, тия двамата примигват,  подвили уши. После Калата ходи да изразява подкрепа, ама насаме. А Крум даже и това не прави. Излагат се!

# 1 657
Ако е това, дано само пастата. Макар че аз очаквам нещо срещу комари да е извадил някой от багажа си, като под някой клоня към Дунев🙂 Няма да се учудя също, ако е някаква супер глупост и то не толкова от участник, колкото от продукцията. Назад се спомена, че Дени май ползва спирала.

# 1 658
Такива като Виолета съм ги виждала в живота толкова пъти да си сменят "коалицията". Така че нищо чудно да е в коалиция с Мартин. Всъщност те винаги са в коалиция с всички и никога не остават сами.
Иначе Вилицата нещо почна да засича докато говори, вчера на съвета.
А в предишния епизод докато се опитваше да каже името на Мастагарков,  си помислих, че ще каже Маскарадков дори. Толкова да не му е запомнила името.. Нали беше в неговото племе, беше ми странно като я слушах.

# 1 659
  • софия
Брутро, кафе за всички!
 Снощи гледам Вили, гледам Рълев и си мисля, че това момче, ако се е взело с Дени при условие, че видя тъщата на какво е способна. Ами, не само заслужава да спечели ИВ, а и кметските избори поне в 4 големи града. Тая смелост да не кажа безразсъдство требе някак да се възнагради.

# 1 660
Факт,  Цвети се държи по - мъжки и от коалиционните си "партньори" и от мъжката част на коалиционните си противници. Не понасям хора като Виолета - безпардонни грубияни, които си мислят, че ако успеят да надвикат някого, значи по -добре са се "аргументирали и обособили" (по Гатьо Simple Smile) от останалите...

# 1 661
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Мастагарков горкия с това фамилно име..какви ли не варианти слушаме и четем тук.
Аз дори в началото го наричах Мангасарков (лапсус) и така си карах първите няколко седмици.

Цвети е мрънкало,не мога да изтърпя такива,които все нещо им е криво (Ама защо тези сега се смеят,вместо да реват депресирани,че са на реката) и все да им се обръща внимание (голям проблем направи,че Радо не й говорил..) ,да държат сметка на кой,какво и къде й казал на криво (Рълев,ти помниш ли преди 4 седмици какво ми каза?) Rolling Eyes
Момичето със сигурност има хубавите качества,но играта й тръгна много зле ощ от ден първи и като цяло несполучливо участие според мен.
За високопарните заявки как била Гоговица,световна шампионка, дори няма да отварям дума.
Момчетата трябваше да я защитят открито или поне да кажат 2-3 приказки от възпитание.

Въобще не го вярвам това за Мартин и Виолета. Чак такива актьори не са,особено пък Мартин не би играл това театро,а открито би си заявил,че е с нея. Може би са постоплили отношенията покрай Дени,но не са в един отбор и им е по-лесно да се понасят.

# 1 662
А, много моля, Цветка никога не е мрънкала по темата
Ама защо тези сега се смеят,вместо да реват депресирани,че са на реката) и все да им се обръща внимание (голям проблем направи,че Радо не й говорил..)
Никога не е казвала, че трябва да реват депресирани, напротив, единствено посочи, че не е за смях тяхното. Никога не е давала зор някой да и обръща внимание персонално, просто маркира факта, че Радо се държи странно с нея, което пък я кара и тя да има своето поведение към него.
Това не е мрънкане, категорично. Това са някакви факти, споменати в някакви разговори, тя не се е оплаквала от това, че да е мрънкане.
Извън това, Цвети пак казвам, не ми харесва и не ми е фаворит, да не излезне, че съм пристрастна.
Иначе, за изхвърляне във визитката-всеки се е представил максимално високопарно, та тя не е никакво изключение.
Играта и я предреши продукцията, с местене напред-назад по локациите още в началото. И е факт, че все още е в играта, това категорично не е неуспех.

# 1 663
Ахаха Дени сега и кисело как пратили Мастагарков да забогатее Joy
Момчил ще излезе срещу Мартин

Поредната доказателство, че такива хора са все недоволни и винаги друг им виновен и във всяка ситуация първо виждат негативното.

# 1 664
Мартин: Аз като нямам сили да си вдигна чашата, не правя по 120 лицеви опори.

Мастагарков: Ти по принцип не ги правиш.

Burn 💅🏻

Yasssss, Ken the slayer, сипи му от собствената отрова! 🫗⚔️

Общи условия

Активация на акаунт