💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 165
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 710
Коляното на Момчил беше обинтовано, а Радо определено не е малоумен.

# 1 711
Абе, хора, в такива игри с контакт и с борба с тяло няма как да пазиш някого. Едва ли някой умишлено е натискал другия по болното място. Трябва да откаже да играе, за да го пази. А и Момчил много го харесвам, ама като има сериозна контузия, то тогава не би трябвало да играе, а не да очаква, че другите няма да го докосват.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 08:34 от Мила Атова

# 1 712
Цвети била негативна и напрягала. А Вила не ви ли напряга, позитивна ли ви е?
Чак не вярвам какво чета.

И на Рълев далеч не му е само това "гледай ме в очите". Той ми се срина с обвързването си с Вила и подкрепата на поведението й. Да не говорим за неспортсменските му прояви в игрите, последно с Мастагарков.
И хич не ме умилява отношението му към Радо. Не съм убедена в безкористната му подкрепа за него. Те бяха двамата аутсайдери при Гладиаторите и нямаха друг избор, освен да се хванат един за друг. Радо е чист в отношението си, но Рълев определено го използва.

# 1 713
Цвети била негативна и напрягала. А Вила не ви ли напряга, позитивна ли ви е?

Не се напрягай. Обикновено хората не желаят да видят истината и витаят в облаци и розови мечти. И наричат реалистите-песимисти. Което е много далеч от истината. Да си песимист е да виждаш всичко в черни краски и да не виждаш изход дори тогава, когато имаш поне 3 опции за такъв. Цвети не е такава, просто е по-лесно да бъде наричана такава от хора, на които реалностите не им изнасят и си зариват главата в пясъка. Малко в стил Скарлет от Отнесени от вихъра-И утре е ден...и не го мислят.

# 1 714
Коляното на Момчил беше обинтовано, а Радо определено не е малоумен.
Радо е един от най-интелигентни участници във формата, за мен това е вън от съмнение.
Олимпийското му спокойствие и непукизъм, това че е пълен айляк и не се напряга, че е над нещата и не го брига дали около него ври и кипи, говори за добро самочувствие и силен характер, а не за малоумие.
Това, че не иска да влиза в интриги и схеми се дължи на вярата в способностите му и на праволинейност, желание да постъпва правилно.
Той номинира Цвети преди да е разбрал, че тя играе вече с другите, направи го защото я счита за най-слабото звено и искаше да запази отбора силен, защото така  е правилно.
Просто при него не е на всяка цена. Не е схемаджия, а е за феърплея в играта, но ние толкова сме свикнали да гледаме мръсна игра и удари под кръста, че всеки който не играе по тези правила го обявяваме за луд и малоумен.
Супер си е момчето.

# 1 715
# 1 716
Искал той, ама с всякакви средства. Но вината не е на Хасан, че яде баница. Димо трябваше да вземе мерки срещу падането и търкалянето по земята.

# 1 717
Ето това е нашия Момчи! Simple Smile ГОЛЯМ!
Спортсмен. Готов да стисне ръка, да признае чуждия успех, а не да го омаловажава и да търси оправдания за неуспеха си.
Страхотен! Моят победител!  Simple Smile

# 1 718
Наско Колев е голям образ, слушам Чакалкаста и си мисля, че наистина би бил супер попадение за Игри на волята. Има шанс да загуби репутация само ако е срещу фен-фаворита.
Разказва, че е бил огромен фен на Гого миналата година, тази няма чак такъв фаворит.

# 1 719
Наско Колев е голям образ, слушам Чакалкаста и си мисля, че наистина би бил супер попадение за Игри на волята. Има шанс да загуби репутация само ако е срещу фен-фаворита.
Разказва, че е бил огромен фен на Гого миналата година, тази няма чак такъв фаворит.
Говореше се, че е бил на терен по време на снимките и тогава плъзнаха слухове, че щял да участва, но излезе партенка.

# 1 720
  • София
Според мен ще го видим някой от следващите сезони. Не знам колко синхрони ще получава, трябва да са на скорост х2. 😁

# 1 721
Според мен ще го видим някой от следващите сезони. Не знам колко синхрони ще получава, трябва да са на скорост х2. 😁
Много. Nerd
Ще го изцедат, като лимон. Ще капитализират участието му вън от съмнение.
Аз също смятам, че ще го навият с добър хонорар и обещания за спокоен престой.
Ето тази година връзкарите по план един път бяха на реката. Тази седмица са там от сакатлък. Дори природата възнегодува срещу тях, затова морето помогна да загубят частите на пъзела и бедните плебеи имат възможност да отдъхнат за кратко на Резиденцията и после пак на реката.
Иначе всеки сезон има едно племе, в което има връзкари и покрай тях се радват на Резиденцията повече от другите племена, а Реката я посещават само веднъж, ей тъй да се разпишат от кумова срама.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 15:32 от sineva 1

# 1 722
  • Някъде в Матрицата
Много. Nerd
Ще го изцедат, като лимон. Ще капитализират участието му вън от съмнение.
Аз също смятам, че ще го навият с добър хонорар и обещания за спокоен престой.
Ето тази година връзкарите по план един път бяха на реката. Тази седмица са там от сакатлък. Дори природата възнегодува срещу тях, затова морето погна да загубят частите на пъзела и бедните плебеи има възможност да отдъхнат на Резиденцията.
Иначе всеки сезон има едно племе, в което има връзкари и покрай тях се радват на Резиденцията повече от другите, а Реката я посещават само веднъж, ей тъй да се разпишат от кумова срама.

Ще видите, как в All Stars, ще има и stars, които не са от това реалити. Такова усещане имам. Bowtie

# 1 723
Кой Наско Колев? Бившия участник от Х Фактор ли?

# 1 724
Чета и ми става хубаво. Хубаво ми е, че толкова много хора явно не са се сблъсквали със зашеметяваща наглост като Виолетината и смело намират кусури на всеки, който не ѝ е отговори както ѝ се полага. Ами трудно е, в първият момент човек не вярва, че се случва. А и когато тази наглост се проявява от човек на възръстта на родителите ти, е още по-трудно.
Наглост е да твърдиш, че ще играеш с жените, а цялата ти злоба да се изсипва срещу Моника, Вики1 и сега Цвети.
Наглост е, ти самият да сменяш съюзници като носни кърпички, а да хулиш други, че "били ходили насам-натам"
Наглост е, ти да се напъхаш в чужд разговор и после да хокаш участник в него, че не чакал да му се даде думата. Ама кой си ти, че да даваш или вземаш дума или да определяш кой за какво да говори.
Да, много ми е хубаво, че толкова много хора или не са се сблъсквали с това или са реагирали адекватно във всеки един от случаите на подобни прояви сорямо тях или техни близки и винаги са поставяли неглеца на мястото му.
Аз не съм имала тоя късмет, без да ми се е случило нещо трагично ни в детството, ни по насам. Понаучила съм се на едно-друго с годините, но наглеци не мога да харесам и не мога да хокам шашнати от наглостта им хора, че не са реагирали навреме.

чудесно написано Simple Smile
Освен нагла бих добавила - груба, арогантна, безпардонна, брутална, дебелокожа, лицемерна, двулична... Честно споделено ме отвращава и на моменти някак отприщва у мен неподозирана агресивност. В действителност нямам представа този образ умишлено ли е изграден/подсилен/отигран така за формата, но се моля на улицата или в живота този тип дано никога не срещна...

Рълев се събуди с мисълта как да гепи грошовете на Цвети! Ашколсун, Юнак.
Ние си имаме и други хубави думи - Браво, евала мъжки и т.н., но ашколсун има специално значение за дервишите,  при които буквалният превод е "да бъде любов".
Да бъде любов, ама то и едно елементарно уважение няма. За чест да не говорим. Само това е достатъчно на Цвети, че и кроят шапката за едни сто сребърници.
И другото, което ме смути е, че явно не изпитва никакво неудобство да разкрие плана си, защо трябва на следващата битка да номинират него. Благодарение на умствената ленност на Радо ни дадоха отсрочка с няколко часа Рълев да доразвие кроежите си и ми минава мисълта, че с анонса за довечера някой/и ще саботира битката, което се прокрадна като идея още на съвета и жалко, ако наистина е така.
Още по-жалко е, ако това е запазената марка на неговите "победи".
Скрит текст:
Рълев побеждава Момчил в епична битка седмици преди големия финал. Така той му отнема всичките грошове и благодарение на тях стига до последните трима на арената.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 13:32 от anzhy

Общи условия

Активация на акаунт