💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 198
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 1 965
Аууу леля лъже като дърта циганка. Не може едно парче пъзел да вдигне Joy

# 1 966
По принцип, водещите би трябвало да са безпристрастни и неутрални, а Ралица доста грубо се меси в играта. Тази вечер обаче, срещу Виолета, Ралица почти ми хареса.

# 1 967
  • Брюксел / София
Обаче, Ралица намекна за коалиция и игра между Виолета и Мартин!
Това една потребителка, не помня никове, го говори от отдавна.

# 1 968
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Искам да видя Виолета срещу Ралица на терен. Това вече ще е епичен сблъсък между две кралски кобри. Другите на този съвет бяха само фон, невинни овчици искащи да избягат с писъци от съвета. Само Мартинчо липсваше и купона щеше да е пълен.

# 1 969
  • Пловдив
Виолета може да вика на Цвети “не ме прекъсвай”, но може именно на съвет да прекъсва Ралица? М?

# 1 970
Леле, Крум колко е доволен. Светнаха му очите.

# 1 971
  • На Изток от Рая
На Ралица хормоните ѝ са във вихъра си😂. Много се радвам, че точно в/у Виолета си ги изкарва

# 1 972
Виолета сериозно сгази лука май. А Ралица как лежерно ѝ опонира. Simple Smile

# 1 973
  • София
Цвети изживява емоционален оргазъм 😬

И аз точно, ама абсолютно същото си мислех за себе си. Даже си го казах на глас в хола Simple Smile

# 1 974
Браво на Ралица! Надговори вила! Много елементарни внушения се опита да прокара Вила, но не й минаха номерата!

# 1 975
  • Пловдив
Стрина нещо се надцени.

Виолета може да вика на Цвети “не ме прекъсвай”, но може именно на съвет да прекъсва Ралица? М?
Доколкото си спомням тя каза в началото на игрите, че не понася хора, които само повтарят "аз, аз". Нейните изречения предимно така започват.
Това е човек, който изобщо не може да се погледне отстрани.
И най-интересното е, че се дразни от неща, които всъщност тя самата прави.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 21:58 от Ket_G

# 1 976
Мнгоо е нагла Годзвила и с какво високомерие говори на Ралица. Искам служебно изгонване за нея на момента!!

# 1 977
  • Пловдив
Виолета сериозно сгази лука май. А Ралица как лежерно ѝ опонира. Simple Smile
Ралица е актриса, а Виолета чистокръвна змия.

# 1 978
  • София
И сега Виолета ще получи точно каквото искаше - ще бие Цвети и ще е 200 гроша напред. Голямо наказание 🤣

# 1 979
Няма правило водещите да са безпристрастни, Джеф на Сървайвър е пословичен сеирджия.

Драмата обаче отново е заради предаването на информация, но решиха малко още сол в раната да сложат.

Залагам Дени срещу Вили за наказание.

Общи условия

Активация на акаунт