💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 123
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз се чудех в Надкаст колко време отделиха да се обясняват кой къде се засякъл по бензиностанциите към Царево, как Чакала нищо не разбрал, пък колко сме прости зрителите, а Неделчо чак стигна дотам как затварял на Вили, щото най-безпристрастно и обективно “да познава” какво следва. Вили лесна, я я видя повече, я не, ама жалко, че Надкаст заприличва на продукцията по плитки внушения.

# 2 056
  • BG-DE
Тя Виолета, че не е пребита не е но всяка битката  лесно може  
да се манипулира, а според мен тя вече се изчерпа като образ и утре ще я разкарат. Кака Вила не е глупава, явно го е усетила и затова държа такъв тон на Ралица, което си беше готино, честно казано 😊

# 2 057
За да е честно, трябваше да изпратят на елиминация Виолета срещу Денислава. Това сега е подигравка някаква.

Може и да ги пратят на по-късен етап, за да победи Дени и грошовете да отидат у нея

# 2 058
  • Другата България
Аз се чудех в Надкаст колко време отделиха да се обясняват кой къде се засякъл по бензиностанциите към Царево, как Чакала нищо не разбрал, пък колко сме прости зрителите, а Неделчо чак стигна дотам как затварял на Вили, щото най-безпристрастно и обективно “да познава” какво следва. Вили лесна, я я видя повече, я не, ама жалко, че Надкаст заприличва на продукцията по плитки внушения.
Никога не съм харесвала Неделчо. Заради него и не гледам и не слушам кастите им.
На Чакалов повече бих повярвала, отколкото на него.
Не, че в случая ми е важно, но ми е смешно как наистина ни взимат за идиоти. Продуцентите, те играчите са само пионки в ръцете им. Но все пак, ако искаш да запазиш малко достойнство, поне в определени ситуации е редно да се ...как да кажа, обособиш малко като човек със самостоятелно мислене, позиция, мнение.

# 2 059
Може и това да го точат на части, както Ива го отнесе на втора фаза за телефона, вместо още със Ситнилска и да се приключи с темата. Може Денислава в друг епизод нещо да ѝ измислят като наказание за обмена на инфо, та да разбутат малко и около Мартин коалицията, пък и Дунев да разбере, че са го планирали него и да вземе да им се разсърди.

И ако това беше наистина НАКАЗАНИЕ, то след като Виолета публично оповести, че и Дени е направила СЪЩОТО, следваше да има наказание и за нея. А ще има ли? Неее, няма.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:31 от cool_style

# 2 060
  • София
Уф, досега си мислих че тая продукция е пълно дъно, обаче днес намериха отнякъде багер и копаят още по дълбоко. Да ви ... на "нарушението" и дваж на "наказанието".
Утре ако измислят как и двете да отпаднат ще е най-добре. А още по-добре би било да ги изръчкат всичките за 2-3 дена и да се свършва тоя сезон (освен един сит лъв Joy )

# 2 061
  • Някъде в Матрицата
От компонентите на играта, които показаха, Виолета ще е по-добра от Цвети само на плуването. Пъзел ще редят "секундантите". Видя ли се пъзел и в елиминационната?
Стрина се влачи и пъшка в промото, амааа изведнъж ще я облее адреналин и злоба и нищо чудно да тръгне и по водата.
Не съм сигурна за изхода от играта утре. Предпочитам Цвети да остане.

# 2 062
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Рълев и той се опитва да се прави на агънце като Радо, само че Радо си е, а Рълев единствено се излага. Нищо не бил разбрал, миличкият той. Само че преди още да излъчат записа, вече се беше хванал за главата, че си знае стоката.
Хубаво я наказаха Виолета, но в тази форма наказанието си е чиста проба награда - отива, смачква Цвети, защото й няма нищо и хоп - забогатява рязко с 200 гроша. За да е честно и по правилата, които продукцията толкова уважава и, разбира се, стриктно спазва Joy, трябва наказанието да е реципрочно за двете страни. Трябва да номинират служебно и Денислава и да изправят майка и дъщеря една срещу друга. Нищо по-малко от това. Bowtie

# 2 063
  • София
То, че стана "пременил се Илия, огледал се - пак в тия", е ясно - няма от Рълев да отпадне Цвети, а от Виолета. А се надявах поне да си купи няколко гласа Цвети и да похарчи тия безценни грошове, в които са се огледали всички.

Но интересно ми стана дали правилно разбрах, че Ралица намеква за някаква завера между Мартин и Виолета? Или беше само за да я дразнят допълнително?

# 2 064
  • софия
Уф, досега си мислих че тая продукция е пълно дъно, обаче днес намериха отнякъде багер и копаят още по дълбоко. Да ви ... на "нарушението" и дваж на "наказанието"
Тъпите фродовски похвати. И защото масата недолюбва Вили сега ще е в есктаз. Интересно, ако беше някой любимец какви вопли щяха да са до небето. Писна ми от грубата намеса, писна ми.

# 2 065
Само на мен ли ми се стори или Ралица намекна нещо за Мартин.... Когато още обсъждаха саботажа. Беше нещо от рода на: "Защо питах Мартин ли, наистина ли не знаеш?" Може и да си внушавам, но в мен първоначално остана впечетление, че "след рекламите" ще разкрият нещо в тази връзка.

# 2 066
Твърдо съм за Вили. Толкова ми писна от изсмуканите правила на продукцията. Не е първата, нито е последната разменена информация на терен. Като няма как да докажат саботаж, търсят друго. Винаги ще намерят. Искам кака Вили да изкара цялата си злоба и колкото и да е пребита да си вземе битката. И после да благодари на продукцията, че я е наказала така. Аман от груби намеси.
Да бе.Подкрепяй я.Единствен си..Ако не беше толкова груб и злобен човек,можеше да й се прости за разменената информация.Тя не само саботира тази игра но и предишната .По-лошото е,че  подвеждаше Калоян с лъжи,че е подредил пъзела грешно ,поправяше пъзела така,че го разваляше нарочно.Това не е просто саботаж.Това е повече от предателство.Това е дъно!

# 2 067
Може да съм с две виШи, но за сметка на това съм руса..🤣
Та да попитам :как грубото , мега , гига и т.н нарушение с телефона на Ситнилска( с което не е предрешила ничие участие освен на Ива) се наказва с изгонване ,  а  за това ясно нагласяне на играта и саботиране се наказва със служебна номинация, от която има  94,999,%😜вероятност да се върне с двеста гроша,!?!?!?
Днес и в реаЛа получих подобен шамар, сега ми го пляснаха от другата страна.
ПП
И с редактора на телефона не съм в близки отношения

# 2 068
  • София
Уф, досега си мислих че тая продукция е пълно дъно, обаче днес намериха отнякъде багер и копаят още по дълбоко. Да ви ... на "нарушението" и дваж на "наказанието"
Ти пък, Дидо... може ли такова недоверие в продукцията?! Да подозираш точно този екип в копаене под дъното... те са най-принципните пичове! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 069
Тъпите фродовски похвати. И защото масата недолюбва Вили сега ще е в есктаз. Интересно, ако беше някой любимец какви вопли щяха да са до небето. Писна ми от грубата намеса, писна ми.
Много груба намеса 200 гроша кеш Joy
Горката Вили, как ще вдигне кесийката 😔

Общи условия

Активация на акаунт