💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 107
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 070
Според мен мачът на Годзвила е вече свирен. Тя няма какво повече да даде, играта И е разкрита. Тотално се издъни и ми се снрува, ще си отиде по собствена воля, в стил " не са на нивото ми".

# 2 071
  • софия
Цвети ще бие Виолета, и тя е чао.
И аз така мисля Hands V Цвети си има силни компоненти, че и на плуването напредна. Надявам се да и позволят най-накрая да покаже какво може и физически, но и като хъс и мотивация. Стискам и палци Grinning

А Вили доста "тежи" вече - и за Рълев и Радо, че и за Дени.
Време е да върнат малко равновесието при Гладиаторите, че и на Крум стратегиите буксуват здраво.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 072
Браво на продукцията. Мислех, че няма накъде повече надолу. Е, имало.
Наградиха предателя с..... грошове.

# 2 073
М ого подценявате цеети срещу една дърта чанта. Битката е мега силова и продължителна. Дъртата едва ли ще издържи.  Говорим за плуване халки лост и какво ли още не. Би следвало  вети да е по-издържлива макар и да се забави на плува ето.0

# 2 074
Щом дадоха стрина да пъшка и пада, значи, че печели.

# 2 075
  • София
Поне в неделя да очакваме интересен Надкаст. Неделчо го очаквам да бъде като препикано мушкато JoyJoyJoy

# 2 076
Но интересно ми стана дали правилно разбрах, че Ралица намеква за някаква завера между Мартин и Виолета? Или беше само за да я дразнят допълнително?
А! Не съм само аз значи. Реших, че съм сънувала.

# 2 077
Изключително забавен епизод! Голямото наказание беше направо ФЪРСИ.. особено на фона на това, което скоро™ предстои

# 2 078
  • Другата България
Скрит текст:
То, че стана "пременил се Илия, огледал се - пак в тия", е ясно - няма от Рълев да отпадне Цвети, а от Виолета. А се надявах поне да си купи няколко гласа Цвети и да похарчи тия безценни грошове, в които са се огледали всички.
Но интересно ми стана дали правилно разбрах, че Ралица намеква за някаква завера между Мартин и Виолета? Или беше само за да я дразнят допълнително?
И на мен така ми се стори, но аз това го вярвам още от самото начало, дори съм го писала многократно.
Поне в това не съм се излъгала, и все още вярвам, че Мастагар ще смени отбора.
В събота сините ще залагат отново, нали? Да видим тогава какво ще стане.

# 2 079
  • София
И искат да ми внушат, че това е наказание.
Не е наказание, а подарък за круела...
И на мен ми се видя лек театър това с наказанието. Наказание, което ще завърши с 200 гроша. А Рълев вече беше направил списък с това какво ще купува, както се казва. Sweat Smile

# 2 080
  • София
Твърдо съм за Вили. Толкова ми писна от изсмуканите правила на продукцията. Не е първата, нито е последната разменена информация на терен. Като няма как да докажат саботаж, търсят друго. Винаги ще намерят. Искам кака Вили да изкара цялата си злоба и колкото и да е пребита да си вземе битката. И после да благодари на продукцията, че я е наказала така. Аман от груби намеси.
Да бе.Подкрепяй я.Единствен си..Ако не беше толкова груб и злобен човек,можеше да й се прости за разменената информация.Тя не само саботира тази игра но и предишната .По-лошото е,че  подвеждаше Калоян с лъжи,че е подредил пъзела грешно ,поправяше пъзела така,че го разваляше нарочно.Това не е просто саботаж.Това е повече от предателство.Това е дъно!
Да, бе! Далеч по-добре беше да зарови една-две части в пясъка... хем изпитан метод! Joy

# 2 081
Стрина май саботира, за да иде чедото на Резиденцията?!
Стрина пусна на малкото си гардже. По-силна физически е, но тя е там да прави Дени победител, така че ясна работата. Дори с Марто е готова да зарови томахавката, за да постигне целта, което си е показателно.
Виолета е ясна разчиства Гладиаторите, при обединението ще играе с коалицията на дъщеря си.
Тя от ден едно си играе Дени да е победител и брутално ще гази наред.
Още в понеделник я усетих, че саботира. Вчера също я подозирах, но днес явно и екипа са се усетили вече.
Безпардонна е, а как намигна на Дени, точно когато Ралица хвалеше Старейшините колко са уникални и как били непобедими. Rage
А Дени как кокори тези честни сини очи, ще рече човек, че е шокирана от подобни съмнения и не е в час.
А Рълев и той такова дъно е, потресена съм.

# 2 082
В събота сините ще залагат отново, нали? Да видим тогава какво ще стане.
Сините няма да залагат. Ще залагат секундантите или някой от секундантите.

# 2 083
Твърдо съм за Вили. Толкова ми писна от изсмуканите правила на продукцията. Не е първата, нито е последната разменена информация на терен. Като няма как да докажат саботаж, търсят друго. Винаги ще намерят. Искам кака Вили да изкара цялата си злоба и колкото и да е пребита да си вземе битката. И после да благодари на продукцията, че я е наказала така. Аман от груби намеси.
Да бе.Подкрепяй я.Единствен си..Ако не беше толкова груб и злобен човек,можеше да й се прости за разменената информация.Тя не само саботира тази игра но и предишната .По-лошото е,че  подвеждаше Калоян с лъжи,че е подредил пъзела грешно ,поправяше пъзела така,че го разваляше нарочно.Това не е просто саботаж.Това е повече от предателство.Това е дъно!

Затова старейшините имат моите симпатии, защото въпреки коалиции, разменени по-остри реплики и недолюбване между някои от състезателите, излязат ли на терена стават единни и никой не саботира ( дано продължат така докрая)

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:42 от mery_poppins1

# 2 084
Ако някой ми беше казал , че ще викаю за Цвети на някоя битка ...щях да го помисля за.....Радо

Общи условия

Активация на акаунт