💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 466
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 085
Скрит текст:
То, че стана "пременил се Илия, огледал се - пак в тия", е ясно - няма от Рълев да отпадне Цвети, а от Виолета. А се надявах поне да си купи няколко гласа Цвети и да похарчи тия безценни грошове, в които са се огледали всички.
Но интересно ми стана дали правилно разбрах, че Ралица намеква за някаква завера между Мартин и Виолета? Или беше само за да я дразнят допълнително?
И на мен така ми се стори, но аз това го вярвам още от самото начало, дори съм го писала многократно.
Поне в това не съм се излъгала, и все още вярвам, че Мастагар ще смени отбора.
В събота сините ще залагат отново, нали? Да видим тогава какво ще стане.
Не,победителя от секундантите ще залага на кастинг битката в събота.

# 2 086
И искат да ми внушат, че това е наказание.
Не е наказание, а подарък за круела...
И на мен ми се видя лек театър това с наказанието. Наказание, което ще завърши с 200 гроша. А Рълев вече беше направил списък с това какво ще купува, както се казва. Sweat Smile

200 гроша за три кафета на връщане от Царево няма да стигнат, ако случайно се засекат с Вили и Дени в бензиностанцията.

# 2 087
  • Другата България
В събота сините ще залагат отново, нали? Да видим тогава какво ще стане.
Сините няма да залагат. Ще залагат секундантите или някой от секундантите.
Това съм го изпуснала.
Секундантите на утрешния двубой ли?

# 2 088
  • софия
Изключително забавен епизод! Голямото наказание беше направо ФЪРСИ.. особено на фона на това, което скоро™ предстои

Здрасти ,брат
Сподели, моля, в другата тема Grinning

# 2 089
  • София
Твърдо съм за Вили. Толкова ми писна от изсмуканите правила на продукцията. Не е първата, нито е последната разменена информация на терен. Като няма как да докажат саботаж, търсят друго. Винаги ще намерят. Искам кака Вили да изкара цялата си злоба и колкото и да е пребита да си вземе битката. И после да благодари на продукцията, че я е наказала така. Аман от груби намеси.
Да бе.Подкрепяй я.Единствен си..Ако не беше толкова груб и злобен човек,можеше да й се прости за разменената информация.Тя не само саботира тази игра но и предишната .По-лошото е,че  подвеждаше Калоян с лъжи,че е подредил пъзела грешно ,поправяше пъзела така,че го разваляше нарочно.Това не е просто саботаж.Това е повече от предателство.Това е дъно!

Затова старейшините имат моите симпатии, защото въпреки коалиции, разменени по-остри реплики и недолюбвани между някои от състезателите, излязат ли на терена стават единни и никой не саботира ( дано продължат така докрая)

Сега...и аз съм за Старейшините, ама на Марто привидят ли му се 200 сигурни гроша, ще умира на терена, убедена съм

# 2 090
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трагикомедия сътворена изпод ръката Фродо и джуджетата.
Имаме класически злодей, отметка.
Щерката на злодейда, почти нейно пълно копие, но с наченки на човечност, и за да е по-инфантилно фенка на Мини Маус, отметка.
Кардинал Ришельо от али експрес нищо, че само той си вярва, отметка.
Умния и доблестен рицар пратен да се бие със змейове и пострадал в битките, отметка.
Скрития фаворит, винаги на мушка и накрая принуден да сключи пакт със злодейда, отметка.
Горкото, малко момиче мрънкащо и недоволно, но пък доста богатичко откъм жълтици, отметка.
Най-добрия приятел идеалист, обитаващ своя си свят, твърдо стоящ зад клетия скрит фаворит, отметка.
Отминалия славата си Хъдзън Хорнет и предпочитащ завета на де що види диванчета и кушетки, отметка.
Претендентът, красив като кукла Кен, добричък, но пък мрънкащ и на мушка от Мини Маус и Ришельо, отметка.
Ами кажете после, че сезона е куц. Я колко герои се наредиха на улука, като сложите и екипът и водещите и воала.

# 2 091
  • Варна
А кого бяха номинирали? Разбрах, че Ралица анулирала гласуването или нещо такова

# 2 092
  • София
Рълев дали разбра как го прецака Виолета и вместо той да прибере така бленуваните грошове, те ще отидат у нея. Ха-ха, седнал той да играе коалиция с кобра.
Със сигурност разбра, това не е син съвет, където всеки е недоразбрал, а Мартин го изкарват "златен" (макар че за продукцията вероятно е). Разбра Рълев, но няма какво да направи, Тупарев знае, че зрителите не харесват стратегически ходове, но обичат същите да бъдат порицавани. Grinning Наивно от моя страна да вярвам, че ще го оставят да вземе грошовете на Цвети, след като така открито го заяви в синхрон. Бъдещи участници, моля ви, започнете да лъжете редактора на терен, нищо добро не ви чака в противен случай.

# 2 093
  • София
А кого бяха номинирали? Разбрах, че Ралица анулирала гласуването или нещо такова

Изобщо не се стигна до гласуване..Виолета беше служебно номинирана.

# 2 094
  • Някъде в Матрицата
....

Затова старейшините имат моите симпатии, защото въпреки коалиции, разменени по-остри реплики и недолюбване между някои от състезателите, излязат ли на терена стават единни и никой не саботира ( дано продължат така докрая)

Преди битката за територия казах същото, ама за Гладиаторите.🤣🤣🤣

# 2 095
Само на мен ли ми се стори или Ралица намекна нещо за Мартин.... Когато още обсъждаха саботажа. Беше нещо от рода на: "Защо питах Мартин ли, наистина ли не знаеш?" Може и да си внушавам, но в мен първоначално остана впечетление, че "след рекламите" ще разкрият нещо в тази връзка.

# 2 096
  • София
Ако Виолета бие, не трябва да получава грошовете на Цвети. Иначе ще е подарък, а не наказание.

# 2 097
  • София
Ако Виолета бие, не трябва да получава грошовете на Цвети. Иначе ще е подарък, а не наказание.
Не мисля, че съществува вариант да не ги получи...

# 2 098
....

Затова старейшините имат моите симпатии, защото въпреки коалиции, разменени по-остри реплики и недолюбване между някои от състезателите, излязат ли на терена стават единни и никой не саботира ( дано продължат така докрая)

Преди битката за територия казах същото, ама за Гладиаторите.🤣🤣🤣

Ми тя продукцията ги редува. Качила ги е всички на виенското колело и ги издига или принизява, а те търпят за някакви си 100 000 лв 😀.

# 2 099
Не знам кой е бил в заверата за саботажа, ама съм сигурна че агънцето Радо нищо не знаеше. За пръв път от началото на сезона го видях леко ядосан за игра. Той горкия пак е в неведение за нещата.😁 Много чиста душичка си е той.😃
Не може ли да приемем, че просто е тъп?
Ай сакън. За агънцата или добро или нищо

Общи условия

Активация на акаунт