💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 767
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Бързо валериан или някакви по-силни розови хапченца за Крум..

# 2 416
Вещицата даже командори Крум, "вдигни си кубчетата" Grinning а днес даже и магически се чувствала по-добре.

# 2 417
  • София
Какви са тези речи от страна на Димо? Какво му е неспортсменското? Да не би пясъкът да е участник в играта? Щеше да е неспортсменско, ако Крум беше бутнал инвентарчето върху Рълев. Вчера Ралица пили на главата на Рълев, днес Димо на тази на Крум.

Както и да е, тези 30 гроша по никакъв начин не смекчават факта, че трябваше да са 200.

# 2 418
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Рълев ми е фаворит, но бях за Крум и Цвети. Много кофти ми стана, Крум наистина се хвърли и даде всичко от себе си. Димо млъкни, просто млъкни, как не ви е срам. Продукцията не спира да се гаври, заслужават си играчи като Виолета, а тя и щерка и заслужават цялата народна любов.

# 2 419
  • Някъде в Матрицата
След рекламите очаквайте: Виолета и нейното чудодейно възстановяване.

# 2 420
  • Брюксел / София
И на агънцето колената са ужас…

# 2 421
  • София
Не знам защо ни бият на единоборства каза Калоян... Добър разбор от страна на Радо.

# 2 422
Обаче тая Годзвила не пропуска момент, в който да не лее отрова в сърцето на Рълев. Само го надъхва на омраза, случайно да не забрави. Много, много отвратна.

# 2 423
  • Другата България
Какви са тези речи от страна на Димо? Какво му е неспортсменското? Да не би пясъкът да е участник в играта? Щеше да е неспортсменско, ако Крум беше бутнал инвентарчето върху Рълев. Вчера Ралица пили на главата на Рълев, днес Димо на тази на Крум.

Както и да е, тези 30 гроша по никакъв начин не смекчават факта, че трябваше да са 200.
Защо да са 200? Нали на съюзник дават 30?

Калоян чак сега разбра каква грешка е направил Крум.
Едва сега! И кой му го разясни - агънцето! А дори не е Коледа.....

# 2 424
почти виждам как бааавно протичат мислите на Калоян

# 2 425
Абе не може ли Вили да бие Цветка, но после да я махнат и нея заради нарушението. Така ще се отървем и от двете.

# 2 426
След рекламите очаквайте: Виолета и нейното чудодейно възстановяване.
Не е като да не сме го гледали и миналата година, просто беше за елиминационна Капитанска.

# 2 427
Радо добре е наблюдавал, докато си мислехме, че спи😅😅😅https://

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 20:37 от Anhela_a

# 2 428
Калата е гоооооолямо разочарование.Очаквах доста повече от него освен един набеден пъзелист,който се справя толкова добре главно заради подготовката с Жоро и наизустяването на пъзелите,които са правили преди предаването.

# 2 429
Абе не може ли Вили да бие Цветка, но после да я махнат и нея заради нарушението. Така ще се отървем и от двете.
е ако стане така ще е перфектно

Общи условия

Активация на акаунт